Nedumeriri


Generalul a fost numit in primul rand pentru a semna in urgenta acordul cu americanii ,umar la umar cu excelenta sa dl.ambasador Adrian Zuckerman, in vederea construirii mioriticei autostrazi lovita de fatalitate timp de trei decenii , a centralei atomice s.c.l, s.c.l.

Se batuse palma cu echipa lui Trump, se facusera calculele la centima .
Stima noastra si mandria Klaus Iohannis, Romania???
Domnul general a trebuit si dansul sa depuna juramantul cu mana pe Biblie?

Intr-un fel, ideea ca o personalitate pe care niciodata nu am putea-o banui de slabiciune morala, coruptie, lipsa de patriotism ne linisteste.
Odioasa mostenire lasata de guvernele Dancila si Orban, dezordinea distructiva calculata de care au dat dovada cei doi, au impus o prezenta cu prestanta generalului Ciuca.

De linistiti insa, nu suntem linistiti in totalitate.
Daca, fereasca Dumnezeu, deasupra generalului nostru stralucesc stele din alte constelatii, greu identificabile cu mijloace clasice de observatie?
Nu va ganditi la ce nu imi permit nici eu sa ma gandesc.

Politia din Flandra va supravegea populatia pe strazi si in locuinte cu drone militare prevazute cu camere de detectare termica in scopul respectarii recomandarilor privitoare la distantarea sociala in contextul pandemiei.
Oare premierul Romaniei ,sensibil la exemplul camarazilor sai din structurile NATO situate in Flandra, ar putea anvizaja masuri similare si pe teritoriul tarii noastre?

Fel de fel de ganduri ne impiedica sa ne tihneasca afumatul carnatilor, la care a dat liber Arafat Raed. Daca ne-a intins o capcana stiut fiind ca sacrificatul porcului si pregatitul acestuia se face in echipa, ca la rugby ?
Daca pune premierul dronele pe romanii dedicati traditiilor strabunilor precrestini?

Clement

2 răspunsuri

  1. Clement , daca ” premierul Romaniei ,sensibil la exemplul camarazilor sai din structurile NATO situate in Flandra, ar putea anvizaja masuri similare si pe teritoriul tarii noastre? ” asta n-ar fi o surpriza chiar atat d e mare caci , noi romanii am mai avut ” surprize ” si-alta data . Problema { singura din punctul meu d e vedere } este ca , inclusiv acele drone care vor survola cerul Flandrei , vor fi tratate ca neconstitutionale de catre PARLAMENTUL TARILOR DE JOS si-n special d e catre Monarhia valona prin persoana lui Filip rege . Sau mai romaneste spus , aia vor face fix ca-n cazul acela al sherifilor federali din USA si publicata de catre Eufrosin sub titlul : ” Luați-vă rahatul comunist altundeva – nu ne vom conforma! Proprietari de afaceri uniți, dau autoritățile afară pe ușă: „obțineți un mandat”! In Regatul Tarilor de Jos , SIGUR va fi tratata astfel chestia dronelor de supraveghere . In Romania…ma cam indoiesc de asta .

  2. Mi-e si frica sa mai deschid televizorul vazand in ce hal se paruie si isi dau la gioale „inaltii demnitari” pentru functia de premier.
    In conditiile acestea generalul pare optiunea cea mai recomandabila in ideea ca nu este santajabil, isi va alege consilieri constienti de responsabilitarea functiei si in mod sigur, a vazut nenorociriri mai mari decat cele prin care trece Romania, in acest moment.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: