Demolarea umanității de către falsele elite și sfârșitul lor


Demolarea sistematică a umanității nu mai este o întreprindere strict ascunsă. Operațiunea este deschisă, dar rămâne în mare parte în punctul mort al percepției oamenilor. Mulți încă nu o văd, deoarece este o schimbare prea mare de paradigmă. Nu se „încadrează” în ceea ce pot ei înțelege. („Dacă ar fi adevărat, aș fi văzut la știri.” Etc.) Vedem ceea ce credem, nu invers.

Cu toate acestea, indiferent de ceea ce „elitele” sfârșesc prin a născoci. sau câți ajung sclavi ai convingerilor lor, totul va fi un castel din cărți de joc – o șaradă – care se va prăbuși în nimic, întru revelația Celui care Este, întotdeauna A fost și Va fi întotdeauna Fiul etern al Tatălui, Iisus Hristos!

13 răspunsuri

 1. ” Vedem ceea ce credem { asi spune mai degraba ceea ce vrem sa credem } , nu invers ” . Mai mult decat corect cu-n singur amendament : Fiul etern al Tatalui a fost Omul si abia apoi Hristosul , binecuvantat si slavit sa-I fie Numele caci , prin jertfa Sa si-a implint menirea pe acest Pamant ! Dovada acestei afirmatii o gasesti la Ioan 3/16 din orice Biblie scrisa in orice limba a omenirii .

  • „Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,
   Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
   Si intru Unul Domn Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
   Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
   Lumina din Lumina,
   Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut;
   Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;
   Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
   S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
   Si S-a facut om;”

   Mi se pare că ai greșit ordinea.

   • Cred ca Marian se refera la nefericitul Adam salvat, printr-o bulversare cosmica fare precedent, prin intruparea Mantuitorului omenirii din Cea in fata Careia se pleaca chiar si Puterile Ceresti.
    Atotputernicul ne-a dovedit in acest fel cat de mult pretuim in actul creatiei, cat ne iubeste si nu trebuie sa ne temem nici macar o clipa ca ne-ar putea abandona in lupta cu slugile intunecatului.
    Sutele de mii de Sfinti si marturisitori intru Hristos au fost oameni, stralucesc in Ceruri inspirandu-ne prin exemplul lor si ajutandu-ne cand le cerem sprijinul.

 2. Este posibil s-o fi gresit caci , nu ma pretind a fi un exeget al Scripturilor insa…ce te faci cu textul de la Gen. 1/27 !? Niciodata nu L-am considerat pe Dumnezeu a fi atat de … plin de sine incat s a foloseasca pronumele NOSTRU ca pronume colectiv si totodata …de reverentza asa incat , cred { tot ziceai ceva despre polemica mai zilele trecute } , ca-mi poti explica acel SA FACEM OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOSTRA deoarece , se face vorbire acolo despre nu despre SFANTA TREIME ci DOAR DESPRE DUMNEZEU UNIC si nimeni vreodata n-a inteles din asta c-ar fi fost vorba despre O ECHIPA de …” constructori ” unde Dumnezeu ar fi fost seful direct al alora . Cred de-asemenea ca acesta a fost DOAR UNUL din motivele datorita carora Isus Cristos si-a indemnat discipolii : ” CERCETATI SCRIPTURILE ” stiind ca fiecare va intelege doar ce vrea s a inteleaga . CERCETATI , ALTMINTERI NU VOM INTELEGE MARE LUCRU chiar daca stim CREZUL . Repet : esti mare dom’le !!!

  • Este o cântare în Sfânta Liturghie care spune : „Treimea cea de o ființă şi nedespărțită…” deci Dumnezeu este de-a pururi întreit şi nedespărțit . De-aceea in Geneză apare pluralul. Facerea însăşi este rezultatul Treimii Sfinte : de la Tatăl , prin Fiul-Cuvântul Cel ce se va întrupa apoi din Fecioară , în Duhul Sfânt .

   • @fanecelbaban Daca-ti inchipui ca nu cunosc acea cantare liturgica si multe altele…te anunt respectuos ca te-nseli .Imi pun si pun intrebari deoarece 1] ma atrage acest fel d e polemica si 2 ] pentru ca , asa a spus Iisus Domnul : CERCETATI PENTRU A INVATA !

    • Dacă o cunoşti inseamnă că deja nu mai cercetezi pentru a învăța ci doar pentru a stârni polemici , ceea ce se numeşte ceartă de cuvinte , d-le , lucru periculos pentru un creştin , dar bănuiesc că şi asta ştii. Iar de la ceartă , până la ispitire , slavă deşartă şi altele , e doar un mic pas , tot aşa cum bine ştii. Prin urmare , iartă-mi intervenția necuvenită !

     • @fanecelbaban Polemica inseamna sa invetze TOTI taman in urma acestor discutii si in nici un caz ca cineva sa-si impuna propriile pareri/idei ! Crestin sunt in urma botezului insa crestin adevarat { dintr-ala cu ” acte ” } , n-am fost NICIODATA SI NU SUNT , SUNT DOAR UN OM SUB VREMURI . Sunt doar un om ajuns spre final de drum si care , incearca/ doreste sa afle ceva despre ceea ce se afla la capatul acestui „drum ” , atat si nimic in plus .

 3. Ziua bună, oameni buni!
  Diavolul stă în detalii. A cerceta fără a avea chemare e vânare de vânt… Petre Țuțea spunea că o babă cu picioarele pline de tină, în genunchi, într’o bisericuță dărăpănată, e mai valoroasă decât oricare mare gânditor ce cu trufie cată a și’L apropria pe Dumnezeu, cel de necuprins cu a omului minte.
  Doamne ajută!

  • Deci noi vânăm vânt aici, ori suntem în miezul chestiunii, sau măcar pe aproape?
   Doamne ajută.

   • Indiferent ca ” suntem in miezul chestiunii ,sau macar pe-aproape ” raspunsul este INTOTDEAUNA acelasi : BLOWIN IN THE WIND ! P.S. Chiar ai avut dreptate : s-a starnit o polemica .

    • Nu sunt de acord cu afirmația ta – dovadă că nu chiar „f… vânt” (scuze, dar asta-i expresia românească), e și prezența dumitale pe aici. Și-a altora care contribuie cu materiale și comentarii de multe ori mai interesante decât postările!

 4. E bine că suntem… și aici. Că vrem să și știm lucruri de neaflat cu mintea noastră, ce vede în ghicitură, în astă lume, e iarăși bine, pentru că așa ne făcu Cel de Sus, niște copii curioși, ce, de-a bușilea mergând, dăm în gropi și facem buba, precum Adam, ne ridicăm și, cățărându-ne, ieșim din gropi, de la capăt luând’o, alegând, fiecare după a lui credință. Când om ajunge dincolo, om vedea, altfel decât în ghicitură. Până atunci, cercând bine a face în jurul nostru, e cuviincios a ne ruga întru Cel ce e Calea, Adevărul și Viața. Bine de știut e că, de ne căim sincer, Cel de Sus ne iartă, pentru că El știe bine pe cine avem împotrivă.
  Gânduri bune, oameni buni!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: