După alegeri – câteva reflecții


Intotdeauna m-a pus pe ganduri gratia ,in sensul de har-bafta, care a coborat peste fratii Orban despre care perplexul nostru popor, nu avea habar sa se fii evidentiat in vreun fel pana in ’90..

Blablaul cu plimbatul fizicului prin Piata Universitatii nu ne-a convins pe cei care l-am vazut pe Victoras gângurind la urechea altui liberal bahofil cu nume de floare la sedintele unde stealuceau mefistofelic Tariceanu si Patriciu.

Viziunea zaiafeturilor pe care le vor organiza orbanii dezcatusati de incomodele obligatii politice ma duc cu gandul la capitolul „Bal la satana” din Maestrul si Margareta al lui Bulgakov.

Generalul Ciuca cred ca este pus doar conjunctural si in speranta, nadajduiesc desarta, ca se va impune in fata generalilor umiliti de Basescu.
Om vedea.

Ma distreaza panica creata de AUR.
De data asta sper ca nu ai mai fost deceptionat de diaspora care, se vede treaba ca nu a depus armele dupa ce Munteanu a cazut in capcana lui Rares Bogdan/Dancu/SRI iar liderul cineast tata eroin a fost obligat sa renunte la obsesia de a ocupa un jilt de euro-parlamentar.

La AUR nu am inteles de ce tanarul lider talentat, vigilent si destul de orgolios gazetar a tinut sa bage in fata greu freventabilele personaje care s-au evidentiat public prin spartul bancomatelor si pusul poalelor in cap la figurat, in cazul Teodosie.

Oare acestia sa aiba rolul de a atrage adeziunea electoratului care nu citeste Formula As?!
Oricum, eu le urez noilor intrati in politica sa urmeze calauziti de Bunul Dumnezeu calea pe care afirma ca au ales-o si nu una oculta ,sa inspire respect si sa ii respecte pe toti romanii.

Daca Generalul Ciuca este omul providential va propune la ministerul Invatamantului si la Cultura politicieni din AUR, daca nu…inseamna ca este tot al lor.

 

Clement

4 răspunsuri

  1. Ce laapsus, Ludovic.

  2. Eufrosine…n-ai decat 5 stele { ca la Marriott pe cinstea mea } pentru aprecieri pe frontul blogului insa…meritai 10 stele fara discutie , pentru aceasta postare : ai bate la popoul gol pe Cornel Nistorescu , CTP sau Ion Cristoiu si Bogdan Chiriac la un loc si asta… de la mare distanta : FE-LI-CI-TARI !

  3. Va puteti imagina ca dl.Simion a mers la convorbirile de la Cotroceni cu femeia violenta cu creier de gaina, permitandu-i sa inregistreze in masina imagini cu sunet ce au ajuns instantaneu in redactiile televiziunilor (b1tv), via facebook?!
    Daca dl.Tarziu nu o convinge sa isi dea demisia din AUR pana maine dimineata si nu ii interzice dlui.Simion sa faca declaratii de presa in versuri, consiliat probabil de maestrul Puric, putem deduce ca formatiunea a primit nemeritat increderea electoratului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: