Ceva bun tot iasă atunci când proștii se ceartă: alcoolicul-in-chief, a demisionat!


Nu aș fi crezut ca simulacrul de alegeri la care nu am participat, să producă ceva bun, dar iată că, neândoielnic în urma unor calcule politice, maimuțoiul pe care se sprijinea bietul simian, a fost sacrificat – e totuși benefic pentru națiune, atunci când proștii se învrăjbesc..


Nu trag nici o speranță cum că următorul nominalizat ar fi de vreo valoare, dar barem am scăpat sper pentru totdeauna, de nulitatea asta. Călătorie plăcută peste bord!

Nicolae Ciucă – la datorie, precum ai jurat! Sfântul Nicolae să fie cu tine.

4 răspunsuri

 1. Esti in blogosfera de prin 2009 si-atunci te-ntreb Eufrosine : mai pui botu’ la aiureli dintr-astea , un bloggar batran ca tine , un tip uns cam cu toate alifiile , o vulpe batrana deja ??? Guvernul Orban a fost mandatat de catre KWJ sa gestioneze problemele Romaniei pana la locale si parlamentare , dupa asta gata . Ca intre timp si-a facut simtita prezentza si SARCOV 2 …asta-i ciubucul lor iar cat de profesional si-au indeplint mandatele ramane mult de discutat . Nu te bucura omule caci , Nicolae Ciuca P.M. este mai periculos decat LOrban : insemneaza ca , oricand nebunul asta poate da ordin ARMATEI sa patruleze pe ulite si…atunci sa vezi interdictii ! Arafat &comp. vor fi considerati copii de gradinita comparativ cu asta . Zic asta deoarece , chiar cunosc omu’ si stiu cam la ce sa ma astept din partea acestui militarist mai ales ca , nu-i ceea ce-n ” limbaj specific ” este definit de regula ca un BESE-N CIZME . P.S. Nu face prostia sa-i plangi de mila lui LOrban caci , ala daca cauta prin camara , in nici un caz nu va gasii zahar produs in 1996 ci…EURO NOI NOUZTI !!!

  • – Nu am pus botul la nimic, doar m-am bucurat de plecarea lui Lucovid.
   – Trag nădejde că Nicolae Ciucă, ca militar de vârf nu e un nebun și că va face ceea ce trebuie pentru România.
   – Oi fi eu vulpe bătrână cum spui, dar nu pentru asta țin blogul, ci din pasiune. Oricum, mă bucur atunci când cititorii polemizează cu mine – e semn bun!

   • Eufrosine , 1] pe LOrban al stiu ceva mai bine decat dumneata si deci , stiu cat de bine stie sa afisheze masca umilintei si-a slugarniciei …uneori exacerbate . Face pe victima ? Asta sa i-o spuna lui… Maradona ca , poate ala l-o crede ! 2] Nu , fireste ca dl. Gen. rez. Ciuca Nicolae nu-i un nebun si taman d-aia ti l-am prezentat deja ca nu-i un bese-n cizme , iar de facut… va face strict ceea ce i se va ORDONA , fie d e la Cotroceni { CSAT } fie… din afara tarii { NATO } ! 3] Sper ca n-ai luat ca pe o jignire termenii pe care i-am folosit pentru a te descrie : erau de fapt parerile mele LAUDATIVE si APRECIATIVE la adresa dumitale si-a muncii dumitale in calitate de bloggar . Ca-i o pasiune… FELICITARI : alti bloggari cu vechime in blogosfera , au ales deja in locul acestei pasiuni : AUR 😦 ! 4] CONTINUA , CEEA CE FACI DEJA SI , INCA O DATA : FELICITARI 🙂 !

 2. ” Ceva bun tot iasă atunci când proștii se ceartă: alcoolicul-in-chief, a demisionat! ” Rectifica omule : I-A FOST SOLICITATA DEMISIA , acesta-i termenul corect ! Lasa ca a venit Diana Sosoanca senator AUR…sa-i vedem si p’astia pe unde si-o scoate camasile mai ales cand se vor confrunta cu imaginea lor in oglinda : USR .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: