1 Decembrie „al meu”, după care paiața ne vrea „aprovizionați din timp”


Ziua României s-a sărbătorit pentru I-a oară de la inaugurare, fără Români. Paiața solitară și mascată (pentru cine?), nu se pune.

Absolut sinistru..

Astăzi, paiața a redeschis piețele, pentru că vin alegerile. 

„Am discutat acest lucruri cu specialiștii, cu experții și am decis că de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele. Este cu siguranță o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să-și facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă” (italics – nota red.)

Doar așteptați nițel și veți vedea că asta a fost o aluzie la cele ce vor urma după alegeri – închiderea totală a țării, interdicția sărbătoririi Nașterii Domnului, aducerea câtor mai mulți români în stare de depresie, urmată de sinucideri și de familii distruse. Credeți că glumesc? Aș vrea eu..

De la anul, niște conglomerate multinaționale, vor cumpăra pe mai nimic, pământuri, hoteluri, restaurante și multe alte afaceri care până acum mergeau oarecum bine, sub conducerea patronilor Români. Mulți Români demoralizați, vor părăsi țara.

Sub niște străini proptiți la cârmă, suntem sortiți să fim sclavi în propria noastră țară. 

Mai merge cineva la Parlamentare? Prost să fii.. 

4 răspunsuri

 1. Pușca și cureaua lata! Vorba cintecului! Leprele astea nu știu decit de frica. Mulți confunda toleranta cu a fi un bun creștin. Toate au o limita, toleranta se termina și trebuie sa lupți ptr a ramine creștin ortodox și nu tolerant.

 2. Draga Eufrosin, trebuie sa il faca cineva sa inteleaga ca nu suntem o turma spaimantata de aerul lui penibil martial.
  Cata minte poate avea pentru a nu il arunca pe usa afara pe idiotul care i-a scris un text ca pentru Ceusescu…
  Efectiv nu trebuie sa ne intereseze ce basnesc rafilienii in legatura cu Slujbele de Craciun.
  Toata suflarea crestinilor trebuie sa participe la Sfinele Slujbe.
  Sa se trezeasca BORul si sa lase Bisericile deschise.
  Ce vor face politistii care-s botezati si ei daca sute de mii de romani vor participa la slujbe? Ii vor inchide cu preoti cu tot?
  Daca asta vor, sa o faca , dar sa se gandeasca cum vor guverna tara dupa…

  • Mă distrează cum își tot arată labele alea, căci precis așa l-a sfătuit vreun securist din ăsta responsabil de imagine, că prezentarea cât mai deasă și mai penibilă a palmelor, ar inspira încredere – e atît de fals individul.. Da, ai dreptate, trebuie participare indiferent ce diktează ăștia. Eu sunt fericit că am mai văzut doi-trei fără mască, acolo unde contează.

 3. Citind Monitorul Apararii si Securitatii am aflat ca domnul Presedinte a apreciat in mod deosebit 48 de inalti ofiteri ridicandu-i in grad pentru merite deosebite…
  In mod cert aceste merite privesc actiuni care scapa intelegerii maselor docile si ignorante.
  Din alte surse am aflat ca Arafat a fost onorat la Cotroceni pentru merite apreciate de partenerii strategici si in perspectiva pentru faptul ca dupa numai 20 de zile de la explozia de la Piatra Neamt urma sa trimita 3 arsi la spitale din Austria si Germania.
  Poate aerul martial i-se tragea de la mandria de a se afla in prezenta acestor eroi remarcabili.
  Si cand te gandesti ca adevaratul patriot Coferiu, care i-a permis cetateanului minoritar etnic sa ajunga Presedinte ,a plecat la Domnul in aceste zile intunecate de nenorociri si absurditati.
  Oare s-a gandit presidentia sa depuna o jerba la mormantul romanului erou Coferiu?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: