De ce votul tău nu mai contează


În 30 de ani de ‘alegeri libere’ am văzut promisiuni ne-onorate, migrarea endemică a aleșilor noștri de la un partid la altul (așa-numitul traseism politic), alianțe incredibile între partide cu platforme opuse, distrugerea sistematică a unor partide care păreau să aibă priză la public (Dan Diaconescu), apariția în ultimul moment a unor partide (AUR) și candidați ieșiți parcă din spuma mării (Dăncilă).

Ca alegător conștient, m-am frământat multă vreme între două opțiuni: să NU mă prezint sau să mă prezint și să-mi anulez votul. Celelalte opțiuni sunt pentru cetățeanul turmentat (confuz).

Am înțeles în ultimul an că am numai o singură alegere: să NU mă prezint la vot. De ce:

– alegerile din 6 decembrie sunt ilegale și neconstituționale (nu guvernul ci parlamentul fixează data alegerilor, lucru de care parlamentul se eschivează și-l tărăgănează);

– ca alegător exiști, devii important pentru ”ei” numai în preajma alegerilor;

– în această epocă dominată de tehnologia digitală este foarte ușor să manipulezi votul și cifrele;

– nu uit cât de suspicios de insistent ne cheamă Iohannis la vot în plină pandemie; Franța și-a amânat alegerile până în iunie anul viitor! Nu mai spun că acum 8 luni Iohannis spunea exact contrariul. Nu uit ca la referendumul pentru căsătorie nu l-am auzit pe Iohannis îndemnând populația să iasă la referendum;

– imediat dupa votare, votul este secretizat și nu mai ai cum să-l verifici;

– numărul oficial al alegătorilor este absolut fals;

– nu poți fixa sistemul cu oamenii sistemului;

– nu există nici un partid/candidat ‘naționalist’ credibil.

Prezența la vot este foarte importantă pentru „ei”, puțin contează dacă îmi anulez votul; de exemplu, „ei” vor comunica în felul următor: „candidatul/partidul X a câștigat alegerile cu 67%. Prezența la vot a fost de 79%.” Nu se comunică sau se minimizează numărul de voturi anulate (chiar 90% voturi anulate nu vor face nici o diferență).

Dacă mă prezint la vot recunosc și legitimez acest sistem profund corupt. Nu trebuie să-i mai dăruim energia și intelectul nostru. Acest monstru lacom există doar pentru că NOI îl hrănim.

 

„Mai devreme sau mai târziu oamenii se vor trezi, dar mai întâi trebuie să respingem capcana ‘dreapta’ contra ‘stânga’, o capcană hegeliană de divizat și de controlat; bătălia nu este între dreapta și stânga, este între NOI și EI.” – Antony Sutton .

 

ADRIA

Un răspuns

  1. ” Dacă mă prezint la vot recunosc și legitimez acest sistem profund corupt. Nu trebuie să-i mai dăruim energia și intelectul nostru. Acest monstru lacom există doar pentru că NOI îl hrănim. ” Fie si pentru aceste cuvinte Eufrosine , ti-ai castigat un loc in Rai caci , ai spus ADEVARUL !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: