Contează votul tău, prietene?


Subscriu. Si vin si cu argumente usor diferite.

1. Poti sa-i alegi, dar alegi din ce ti se pune in fata. Exista numai cativa indivizi care au un cuvant de spus la definitivarea listelor de candidati, Toti, pe tot spectrul politic, tinuti de aceeasi mana in lesa.

2. Singura modalitate de a protesta impotriva unui sistem electoral corupt si plin de posibilitati de inselare a consimtamantului popular este boicotul. Care deschide si calea ulterioara a invocarii lipsei de legitimitate a clasei politice.

3. Avand in vedere multiplele interventii prin softul Dominion, inregistrate la recentele alegeri americane, a-ti inchipui ca numaratoarea de catre STS a voturilor este onesta si duce la rezultate conforme cu vointa populara constituie o naivitate de neiertat.

Adrian

2 răspunsuri

  1. USRistii vor merge sa voteze pentru ca sunt idioti si chiar cred in caii verzi pictati pe peretii cladirii Berleymont de la Brussel..
    Foarte posibil ca si electoratul informat si intreg la minte sa faca efortul de a se deplasa pana la centrele de votare insa, pentru a le comunica in scris milogilor din guvern si din parlament ce cred despre prestarile lor politice.
    Daca un milion de romani vor scrie pe buletinul de vot: ticalosilor, Puterea va intelege ca poporul nostru nu motaie cu ochii pe televizor.

  2. Daca votul tau chiar ar conta , daca acest vot chiar ar putea schimba ceva atunci , pana si pe asta ar avea grije s a ti-l interzica ! Ai dreptate Adrian , respect pentru preluare Eufrosine !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: