Din culisele vaccinului anti-covid


10 noiembrie 2020 Tribuna evreiască

Luni, 9 noiembrie, cele două laboratoare Pfizer și BioNTech au afirmat că vaccinul împotriva Covid-19 pe care l-au dezvoltat este „90% eficient” în prevenirea infecțiilor. În acest moment, acestea sunt rezultate preliminare, obținute dintr-un proces de fază 3 la scară largă în curs, ultimul pas înainte de o cerere de înregistrare.

„La mai mult de opt luni de la declanșarea celei mai grave pandemii din mai mult de un secol, credem că acest pas reprezintă un pas semnificativ înainte pentru lume în lupta noastră împotriva Covid-19”, a declarat printr-un comunicat PDG-ul gigantului american Pfizer, Albert Bourla.

Un adevărat lider mondial în domeniul farmaciei, Pfizer este o companie farmaceutică americană fondată în 1849. Compania a fost inițial înființată de doi tineri imigranți germani, Charles Pfizer și vărul său Charles Erhart.

Cu un doctorat în medicină veterinară directorul general, Albert Bourla, în vârstă de 58 de ani, conduce acum gigantul american. Acesta l-a succedat pe Ian Read, de la 1 ianuarie 2019. Anterior, Albert Bourla a fost director de operațiuni la Pfizer.

Născut în Grecia dintr-o familie de evrei, a descoperit lumea medicală devenind mai întâi medic veterinar. În tinerețe, a absolvit un doctorat în biotehnologie reproductivă la prestigioasa Universitate Aristotel din Salonic, Grecia.

Albert Bourla s-a alăturat grupului Pfizer în 1993, mai întâi ca doctor în medicină veterinară și director tehnic al Diviziei de sănătate animală din țara sa. Cariera sa a fost meteorică în anii 2000, un deceniu în care Albert Bourla a deținut mai multe roluri executive în cadrul mai multor divizii ale grupului. De asemenea, este membru al mai multor consilii, inclusiv al Business Council .

Clement

13 răspunsuri

 1. Teama le este unora ca medicul veterinar A Burla avand nostalgia perioadei indelungate in care vaccina, cipa, eutanasia si probabil participa la experimente pe animale, manageriaza Pfizerul cam cum o facea cu fermele de vite in tinerete adica strict in raport cu profitul estimat.

  Poate nu stiati dar pentru rentabilitatea fermelor de vite de lapte, viteii imediat dupa nastere sunt…omorati.Termenul folosit publc este sacrificati, pentru ca are o conotatie mai putin violenta. Viteii nedand lapte deci neaducand profit, sunt ucisi.

  Gestul lui Burla de a vinde 60% din actiuni a caror valoare a crescut spectaculos imediat dupa anuntul presupusei eficiente de 90% a vaccinului,cu toate ca Pfizer a precizat ca in fapt pana la finalizarea acestuia mai este un drum lung de parcurs, ridica semne de intrebare atat asupra onestitatii directorului general Pfizer, cat si asupra tuturor guvernelor care s-au grabit sa semneze contracte de cumparare.

  Absolut legitim ne putem intreba cum si de ce cautioneaza guvernele un vaccin de tip nou care poate declansa reactii genetice necunoscute in organismul uman si reactii foarte grave pe termen lung.
  Lasand de o parte presupunerea ca niste dezaxati s-au inteles cu prietenii extraterestrii (despre care a vorbit JCJunker in plenul CE) sa extermine populatia terestra, ajungem la concluzia ca este vorba pur si simplu, adica murdar si complicat, despre foarte multi bani.

  Aceasta ultima varianta pare cea mai probabila daca ne uitam, de pilda, pe listele cu actionarii Sanofi Ro.

 2. Buna sugestie…

 3. Iata ” culisele ” vaccinului anticovid :
  Incorect Politic
  Criminalii Orban și Arafat încă nu au demisionat după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț unde au murit 10 oameni. S-au anunțat proteste azi la ora 16:00. HAI ÎN STRADĂ
  Vad ca pe FB se fac deja chemari pentru iesirea la proteste impotriva criminalilor astia doi insa , cat este vorba despre ” guvernul meu ” tare ma-ndoiesc ca vor avea fie si 1% sanse sa-i bage cineva in seama … in afara Jandermeriei fireste .

 4. Este foarte dificil de tinut pasul cu nenorocirile care se abat asupra noastra.
  Accidentul de la „spitalul covid” este o sinistra incununare a aberatiilor cu care romanii se confrunta de aproape un an.
  Niciodata nu vom afla reala profunzime abisala in care aluneca moralul poporului nostru si teama imi este ca multi vor recurge la neuroleptice deoarece preotii nostri par tetanizati de presiunea pusa asupra lor de ierarhia BOR care se pare ca a dat consemn de prudenta in consilierea duhovniceasca.
  Cam lunga fraza…Astazi m-am simtit la un pas de deznadejde in timpul Slujbei realizand ca pentru prima oara, nu au fost pomeniti in rugaciune eroii neamului morti in inchisori si lagare.
  Daca s-a ajuns ca Biserica sa isi nege marturisitorii atunci inseamna ca a devenit doar o institutie de utilitate publica capabila sa vindece suflete in aceasi masura in care spitalele vindeca trupuri.
  Sa nu fac un pacat generalizand o situatie, sper eu, punctuala.
  Parintele Bogdan Florin Vlaicu de la Charleroi este un real sprijin spiritual pentru crestinii ortodocsi si poate fi urmarit via.net.
  Greu inceput de Post al Sfintei sarbatori a nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.

  • La Slujba de la Patriarhie au fost pomeniti ieri eroii morti in inchisori si lagare, deduc deci ca omiterea acestora s-a datorat unui moment de ….slabiciune omeneasca.

   • Bănuiesc că nu mai avem nevoie de eroii neamului, deci biserica se adaptează vremurilor! Știu câteva locuri unde mai marii momentului au dispărut din rugăciuni.

 5. Cum omenirea nu a avut habar de existenta veterinarului Bourla, cu siguranta nu a avut habar nici de existenta specialistului doctor ( Universitatea Ben Gurion) Tal Zaks director al departamentului dezvoltare clinica- GlaxoSmithKline, vice presedinte Sanofi ,vice presedinte clinica cercetare Cephalon si medic sef Moderna.
  In aceasta ultima calitate Tal Zaks le-a transmis contractantilor vaccinului/post contractare , ca vaccinarea nu asigura imunizarea totala si mai ales ca persoana vaccinata va avea in continuare potential contaminant.
  In concluzie, au prevazut vaccinarea, supravegherea si carantinarea populatiei ad eternum.

  • Mai nou, cetateanul planetar este informat ca imunizarea se va face cu vaccinuri specifice categoriei de varsta careia apartine „beneficiarul”.
   Stirea asta a contrariat rau de tot „beneficiarii” simtind ca, nu-i a buna.
   Practic simultan, societatile farmaceutice au inceput sa anunte ca de fapt, vaccinurile produse au o incarcatura virala diferita lucru care va conduce la o imunizare diferentiata.
   In urma cu peste un deceniu, dopandu-ma cu literatura sf buna si filme din aceasi categorie, am vazut „Fiii tatalui” cu ochii cinefilului avizat dar nu suficient de avizat. Actiunea se petrece in 2027 in Marea Britanie devenita un stat politienesc in care de peste doua decenii nu s-au mai nascut copii pe cale naturala.
   Seara trecuta l-am revazut pe Film Now si m-a lovit revelatia..Pandemia a fost programata probabil prin 1990. In 1992 a fost scrisa cartea dupa care a fost conceput scenariul filmului.
   Cam in acea perioada au fost publicate carti cu subiect distopic, semnate de autori care lucrasera la OMS, Medici fara frontiere..
   Trebuie sa vedeti filmul.
   Revenind la distopia actuala, cred ca toate aceste vaccinuri au fost in fapt create in urma cu 2,3 ani. Livrarea lor intr-un termen care ar incalca protocolul clasic este o falsa informatie, lansata pentru a inlatura suspiciunea unui complot bine concertat, impotriva umanitatii.
   Sterilizarea populatiei este principalul scop al
   vaccinarii. Sa ne amintim ca relativ recent, un stat f.avansat in plan stiintific a procedat la sterilizarea femeilor etiopiene capabile sa procreeze si nu a fost niciodata condamnat de OMS, TPI, ONU.

   • Da, da, da, da, da! Vaccinurile există demult. Argumentul ne-testării lor, e totuși folositor pentru cei care încep să își pună întrebări referitor la pandemie.

   • Iertare dragă Clement, dar filmul mi-a produs o greață din aia, din care numai cu un „deți” de țuică scapi, încă acum în post. Are toate clișeele corecte politic: minorități salvatoare, albul alcoolic și fără credință, persecuția bieților ilegali, dreapta cea nemiloasă care a prins puterea etc. L-am privit până la capăt, dar e profund deprimant, mai cu seamă adăugat la cele prin care trece omenirea zilele astea.

    Iar țiganca care vorbea românește, i-a pus capac.

    Să nu fie după cum ne prevestesc ăștia nouă.

 6. Seful vaccinarii oficiale din Statele Unite numit de Trump, dr Moncef Slaoui (imunolog fost sef de vaccine la GlaxoSmithKline) spune ca vor trebui vaccinati 70% din americani pentru a se obtine „imunitatea de turma” (herd immunity).
  https://www.ndtv.com/world-news/us-top-health-official-dr-moncef-slaoui-says-covid-19-vaccine-could-reach-first-americans-by-mid-december-2328835
  Din nou o expresie din medicina veterinara folosita la adresa oamenilor.
  Se pare ca pentru doctori, care au devenit temnicerii societatii, cetatenii nu sunt decat animale.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: