Covid: pretextul perfect pentru vaccinarea obligatorie – tactici murdare de trădători


Mulțumin PSD pentru introducerea pe listele de parlamentari a doi vânduți intereselor big-pharma: Streinu-Cercel și „ne-străinu” Rafila, fiul unui tovarăș bolșevic și torționar al securității, pripășit aici din fosta uniune sovietică! Va mai vota alegătorul informat cu voi – așa-i că nu vă pasă?

Blestemați în veci

Comisarul European pentru Sanatate Stella Kiriakides a anuntat ca UE a semnat contractul de achizitionare a dublului vaccin impotriva covid19 cu Pfizer si BionTech ,acesta fiind al 4lea contract destinat cetatenilor europeni.

Celelalte 3 contracte semnate prevad livrarea a 400 de milioane de doze de catre Johnson&Johnson, 400 de milioane de doze de AstraZeneca si 300 de milioane de doze de Sanofi-GSK.

Comisarul Kiriakides a tinut sa sublinieze ca un vaccin sigur si eficace nu presupune renuntarea la masurile restrictive care vor continua sa fie aplicate pana cand cercetatorii vor considera ca vaccinarea si-a atins scopurile urmarite.

Ce putem face?

Cred ca este momentul sa ii contactam urgent pe candidatii la alegerile parlamentare in care avem incredere pentru a-i convinge sa NU voteze obligativitatea vaccinarii impotriva Covid 19.

Streinu Cercel, Rafila si ceilalti medici propusi de partide pentru cele 2 Camere trebuie sa Nu fie votati cat timp mai fac umbra pamantului acestei tari.

Ani de-a randul au impiedicat prin toate mijloacele reintroducerea pe piata a Polidinului romanesc,a carui eficacitate a fost demonstrata decenii de-a randul in tratarea gripelor si infectiilor respiratorii.

Clement

13 răspunsuri

 1. https://www.tribunejuive.info/2020/11/10/pfizer-albert-bourla-le-pdg-juif-ne-en-grece/
  Afland ca directorul general al Pfizer, Albert Bourla a castigat in numai un an de la preluarea functiei 5 milioane de dolari din vanzarea actiunilor in momentul semnarii contractului de comercializare a pseudo vaccinului Covid19, ne putem intreba absolut retoric, cati doctori romani detin actiuni in industria farmaceutica si s-au imbogatit fulgerator la semnarea celor 4 contracte cu societatile farmaceutice .
  Fara legatura cu Bourla ci cu medicii romani masoni infratiti cu satana sa ne amintim care sunt valorile francmasoneriei adogmatice si liberale:
  ” Toleranta
  Acceptarea si incurajarea diferentelor ,particularitatilor si originalitatilor umane
  Libertatea absoluta de constiinta”
  Ultima „valoare” la care au aderat cu mana pe inima medici precum Streinu,Ciurea si prea multi altii, le permite sa comita orice act reprobabil impotriva semenilor, fiind inzestrati nativ cu un atribut de caracter numit, versatilitate.

  • Numai cine nu are ochi, nu vede ce se face aici. Niciunul dintre cei numiți, evident nu se vor vaccina și nici plozii lor, decât poate cu ser fiziologic pentru efect, la televiziuni. Ei se îmbogățesc, iar noi dezvoltăm bolile cronice care îi vor îmbogăți pe numiții și mai mult în viitor. Se perpetuează un ciclu nociv: vaccinuri „pentru prevenție” din copilărie ==> tratamente medicamentoase scumpe pentru gestionarea simptomelor ==> o viață chinuită ==> moarte timpurie.

 2. Noua securitate are mare grija ca toate variantele oferite romanilor sa fie otravite…

  • In orice caz vor scapa fara sa fie vaccinati toti masonii, doctorii si politicienii, de la cei din comuna Lanurile judetul Braila, pana le cei din comuna Auderghem orasul Brussel.
   Vor scapa si preotii si politistii, carora doctorii nu le pot refuza nicio favoare.
   Trebuie notat faptul ca vaccinarea obligatorie este in conflict cu Protocolul de la Nuremberg care spune ca:
   „Consimtamantul voluntar al subiectului uman este absolut esential si acesta trebuie sa isi poata exercita libera alegere fara interventia nici unui element de forta, frauda, inselatorie, constrangere sau orice alta forma de impunere. Se impune cunosterea si intelegerea suficienta a tuturor elementelor in cauza care permit luarea unei decizii rezonabile si informate.
   Declaratia de la Helsinki din 1964 intareste drepturile subiectilor umani de a decide in urma informarii complete si corecte, daca sunt de acord sau nu ca un act medical sa fie exercitat asupra lor.
   Aceste texte ne pot conduce la presupunerea ca concetatenii nostri, in marea lor majoritate, vor suporta consecintele vaccinarii fara a putea beneficia de principiile precautiei impuse de legile internationale.

   • Cunosc un caz din sistem, care nu s-a putut sustrage testării cu bețigașul până apropape de creier și nu e neică-nimeni. S-a dat ordinul pe unitate și asta a fost. Cum să îți imaginezi că vor scăpa de vaccin? Șeful a dat ordinul, e de față și nimeni nu scapă. Polițiști, jandarmi, SRI-ști, pensionați-vă până nu e prea târziu!

 3. Vaccinarea este o interventie in domeniul sanatatii, iar aplicarea fortata a acesteia, fara acordul persoanei in cauza incalca Conventia Europeana din 4 aprilie 1997 pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane faţă de aplicaţiile biologiei şi medicinei (publicată în Monitorul Oficial cu numărul 103 din data de 28 februarie 2001): articolul 5: „O intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză. Această persoană primeşte în prealabil informaţii adecvate în privinţa scopului şi naturii intervenţiei, precum şi în privinţa consecinţelor şi riscurilor. Persoana vizată poate în orice moment să îşi retragă în mod liber consimţământul.” La art. 2, din aceeași convenție, se spune: „Interesul și binele ființei umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societății sau al științei”.

  • Valoarea unor convenții girate de acelaș soi de personaje care atacă societatea creștină acum, e nulă – drepturile și libertățile noastre, sunt garantate de către Bunul Dumnezeu. Nu aștept de la onu, ue-mue, sau cedo-ul curului absolut nimic, decât ce e mai rău, deși mai aruncă câte o fărâmitură de bine pentru abureală. Mulțam’ fain pentru intervenție!

 4. Canada a retras vaccinul impotriva gripei sezoniere produs de Glaxo SmithKline in urma constatarii unor efecte neurologice foarte grave aparute in prima saptamana de dupa imunizarea cu Flulaval Tetra.
  Doctorul infectionist Cristin Muecke a comunicat presei decizia de retragere imediata a primului lot , KX9F7.

 5. Erdogan a anuntat ca a dispus testarea vaccinului produs de chinezi, pe refugiati.
  Teama imi este ca a gasit cel mai nimerit moment sa ii lichideze pe crestinii sirieni care nu au avut mijloace sa ajunga in Europa sau in Liban.
  Domnul sa aiba mila de toti crestinii din Orient
  care au ajuns pribegi din pricina orbirii criminale a celor care conduc omenirea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: