Priviți-l cum se sufocă pe torționarul copiiilor români


Fără urmă de îndoială Alexandru Rafila, fiul torționarului securist născut în URSS, s-a sufocat din cauza măștii pe care a impus-o românilor alături de alte lepre nefericite și nu de la căldură, cum minte la sfârșit. Speram să îi vină de hac, dar nu a fost să fie.. poate altă dată.

Nu mai puneti masca copilului vostru decat daca vreti sa il nenorociti pe viata si il aveti idol pe Moloh. este record mondial de boli psihice la copii. Unde sunt medicii sa spuna raspicat ca e o nebunie sa atentezi la creierul copiilor!!! La sanatatea organelor interne pt care oxigenul e vital? CRIMINALII de la putere mint cum respira, cica nu faci hipoxie,..dovedeste inainte!!! Cine pretinde respect pt ceilalti obligandu-te la masca e CRIMINAL. SA-SI PUNA EL TREI MASTI!

Neuronii ca nu au suficien oxigen nu se mai refac in veci. Nimeni nu poata da amenda copilului dvs. minor! Sa nu spunem ca tot organismul e distrus, dar macar creierul cu care ganditi sa il paziti. Cine e inconstient sa nu deschida fereastra cand ramane fara oxigen? MASTILE SUNT FERESTRE INCHISE PRIN LEGE. Care lege te poate obliga sa te sinucizi? Mergeti cu constitutia in mana pe strada si aratat-o fiecarui militian al politiei mondiale.

Bravo acelora care au facut front in fata organelor de politie la coada la sf. Dimitrie, bravo acelui preot si acelor fete care nu avrut sa puna masca. Rusine organizatorilor care au protejat sfantul cu sticla securizata si au lustruit racla cu spirt incontinuu de frica televiziunilor.

sursa comentariu: Activenews

3 răspunsuri

  1. Dumnezeu nu bate cu parul…

  2. Eufrosine , pe bune Alexandru Rafila este nascut in URSS ? Atunci , inseamna ca are DUBLA CETATENIE deci , Rusia lui Putin ar cam trebui sa aiva grije de el …fix asa cum a avut si are grije de TOTI cetatenii ei din Ukraina bunaoara sau Georgia … Intrebare : de unde ai aflat ca tat-su lu’ Rafila a fost…tortionar securist caci , el sustine ca taica-su si-a facut doar…datoria si a indeplinit ordinele ca orice militar . In plus , Alexandru Rafila spunea ca taica-su , a fost la randu-i medic si astfel i-a fost model in viata . Astia de la Activenews , uita s a spuna ca , si inainte racla cu moaste , locul pe care-l sarutau pelerinii era protejat cu sticla securizata inca inainte de 1990 deci… cu mult inainte d e pandemie . Ca stergeau geamul cu spirt dupa fiecare pelerin…asta-i o chestie de bun simt nu mai zic si de educatie deci , de ce-i huiduie Activenews ? P.S . Alexandru Rafila , nu-i cumva pe lista scurta de deputati sau senatori ai PSD ? Da’ ce-a patit frate , l-au dat afara aia de la OMS si nu se mai ajunge cu banii ?

    • Nu el ci tac’su. Am fost la moaștele Sfântului Dimitrie cel nou înainte de nebunie – nu erau protejate cu nicio sticlă, le-am putut săruta direct fără să pulverizeze nimeni spirt peste ele. Așa este normal. Un sfânt nu transmite boală, ci tămăduire.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: