Ultima taxă introdusă de guvern – taxa pe aer


„Ați observat că v-au introdus taxa pe aer, pe nesimțite?
A respira cu mască, 5 lei!
A respira fără mască, 200 lei!”

sursa: email

6 răspunsuri

 1. Esti optimist prietene ! Ai uitat ca mai exista si TAXA PE FUM { FUMARITUL } care poate fi scoasa oricand de la arhiva { ai uitat c-avem cel putin un ecologist printre „alesi ” ? } plus taxa pe usi si ferestre si…sa nu uitam taxa pe umblatul aiurea prin spatiul public care inseamna ca , poti sa vezi ce fac si mai ales CE NU FAC ” ALESII ” si , in functie de facultati sa-i injuri copios . Daca mai caut…mai gasesc .

 2. https://www.la-croix.com/France/A-Sorbonne-fabrique-dune-figure-modeste-grand-homme-2020-10-21-1201120575
  Nu intamplator a ales jurnalul catolic La Croix aceasta fotografie pentru a ilustra omagiul adus de catre studentii de la Sorbona profesorului asasinat de un tanar cecen.
  Mesajul jurnalistilor catolici este: Priviti, tinerii instruiti au privilegiul de a afisa public detasarea de cutuma impusa pugnitiv locuitorilor planetei, in consens cu profesorii lor si sub obladuirea organelor obediente.
  Nimeni nu poarta masca!!!
  La omagiile la care au participat copiii si profesorii plebei nationale, masca a fost obligatorie.

  • @Clement Daca imbesilul ala de musulman cecen nu facea prostia sa arate lumii ” actul sau d e vitejie ” , mergi la pariu cu mine ca NIMENI , n-ar fi aflat in veci intamplarea ? Sau crezi ca aia de la Le Croix chiar au inghitit galustile autoritatilor ca , incendiul de la Catedrala Ducilor din Nantes sau de la Notre-Dame de Paris au fost…accidente INTAMPLATOARE ? Totusi , peste o mie de incendieri de BISERICI CRESTINE in lume…parca-i prea mult nu crezi ? Si tampitul asta care-si zice ” urmasul Sf. Petru ” asta s e roaga la un loc cu…si doreste sa formeze O SINGURA BISERICA CONDUSA DE CATRE UN SINGUR DUMNEZEU insa…inca nu s tie cum se va numii ” biserica ” si nici cum AL VOR NUMII PE DUMNEZEUL UNIC .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: