Române, unii te urăsc.


Nefericitul popor, a fost si este inca victima unor succesive manipulari minutios elaborate de catre eminentele cenusii brucaniene.

Romanii l-au urat pe Silviu Brucan in 1990 pentru ca ranjind, le-a spus ca democratia reala se va instala de abia peste doua decenii si oarecum necrestineste, dar indreptatit, il urasc si acum pentru ca traieste inca imbalsamat in mintile si constiintele criminalior politici care conduc tara din 1990.

Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS

Amaratul nostru popor a fost prostit de ticalosii care au manjit cu minciuni paginile ziarelor si ecranele televizoarelor fiind considerati adevarati guru ai presei.

Analisti politici, lideri de opinie, consilieri guvernamentali, profesori universitari discipolii directi si indirecti ai lui Brucan au adus societatea romaneasca la starea pe care o constatam unii contrariati, altii disperati si nu putini,dezgustati.
Sa ne amintim.

Extras din Hotararea de Guvern numarul 55 din 19.01.1990
Articolul 4
…..”Dupa absolvire,atat studentii anului IV,cat si toti absolventii fostei Academii de Studii Social Politice Stefan Gheorghiu pot fi atestati ,la cerere ca avand studii superioare”.

Articolul 5
„Se infiinteaza Institutul de Teorie Sociala si Politologie in subordinea provizorie a Ministerului Invatamantului…
Profesorul Radu Florian se numeste in functia de director al acestei institutii”.
Hotararea a fost semnata de
PRIM MINISTRU-PETRE ROMAN

Absolventii Academiei Stefan Gheorghiu pentru care s-a dat aceasta Hotarare.de Guvern cand inca mortii Revolutiei nu se racisera, ii vedeti inca in studiourile de televiziune si le sorb cuvintele milioane de romani care nu stiu cine sunt cu adevarat.

Acestia sunt responsabili pentru degradarea morala a societatii in care traim, pentru ranile ce nu se vor vindeca niciodata prin plecarea din tara a tinerilor si distrugerea patrimoniului cultural-istoric.
Radu Florian, tatal directorului institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, a fost profesor de marxism-leninism intre 1950 si 1990.

Dupa 30 de ani de la asasinarea unei conduceri comuniste alcatuite din analfabeti manipulati subtil atat de agenti sovietici cat si americani, „dizidentii” epocii de aur, vand din 2015 in catimini, ce a mai ramas din patrimoniul tarii prin Artmark.

Amoralitatea presei la care ma refer ii permite intelectualului RHPatapievici, var ideologic cu Petre Roman si Alexandru Florian, sa ignore „nefericitul popor roman” in tranzactiile pe care le controleaza..

Dezastrul care s-a abatut programat asupra lumii nu ne va permite sa ne dezmeticim ,sa analizam cauzele abisalei alunecari morale la care asistam.
Avem insa timp sa ne analizam lucid propriile erori, sa privim cu compasiune catre aproapele nostru si sa incercam sa stam de vorba sincer cu Bunul Dumnezeu.

Clement

3 răspunsuri

 1. Totusi, in acest context pentru credibilitate ,persoana care face afirmatii atat de grave trebuie sa isi decline numele .
  Din nefericire, tot ce afirma este real.
  Habar nu aveam ca la Cantacuzino s-a produs vaccin gripal sub forma de aerosol, dupa metoda omologata de rusi.
  Nu creerul lui Cajal a conceput draceasca inovatie care stia foarte bine in ce scop a fost creata, el a fost doar un executant bine retribuit.
  Sub forma de aerosoli putem presupune ca se pot raspandi asupra unor grupuri tinta substante psihotrope generatoare de panica sau sedative….
  Orice este posibil.
  https://www.viata-medicala.ro/dosar/nivgrip-vaccinul-romanesc-la-care-s-a-renuntat-atat-de-usor-7734

 2. Din articolul la care am facut trimitere se putea teage concluzia ca s-a renuntat la folosirea aerisolilor in vaccinare.
  Ei bine , nu s-a renuntat, utilizandu-se cu precadere la copii.
  https://www.emcb.ro/article.php?story=20030117200326000
  Putem verifica ce se intampla in maternitati si in crese?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: