Reclamă de pe saitul creștin, conservator, Activenews: părinți, protejați-vă copiii.


Se spune că o imagine face cât 1,000 de cuvinte. Iată ce sare în fața cititorului Activenews într-un articol dedicat Sfintei Parascheva, asta după ce au găzduit reclame pro USR în campania electorală. Fraților, mai drag vă este banul decât adevărul?

Vă citeam zilnic – acum încep să mă îndoiesc. Dacă nici la voi nu suntem scutiți de neomarxism și pornografie, am și eu o întrebare: de-ai cui sunteți voi măi?

9 răspunsuri

 1. Psst. Alea nu sunt gazduite de site-ul Activenews, ci iti sunt suprapuse de catre browserul folosit la deschiderea paginii

  • Ca administrator al unui sait, tu impui cine și ce fel de reclame să îți apară – Lumea după Eufrosin de exemplu, nu permite reclame de nici un fel – firește, e posibil ca să își bage google râtul. Cu reclamele pentru sexomarxiștii USR însă, nu există nici un fel de scuză.

 2. Eufrosin,
  Intreaba-l pe Victor Roncea care a preluat site-ul de vreo saptamana…

  • Am să îl întreb.

   • Victor Roncea…pai ala traieste in America iar acolo , nu-i chiar un mare pacat daca amesteci religia cu sexul sau cu parerile unora { care , intre noi fie vorba habar n-au despre anumite subiecte sau evenimente si cam vorbeste gura fara ei } despre ce se-ntampla in Nagorno-Karabach sau la Chisinau . Deci CE sa-l intrebi ? Chiar ti-a parut a fi vreun mare jurnalist , vreun mare investigator la viata lui ? Pai blogul dumitale are mai multi vizitatori zilnic decat are site-ul lui…lunar . P.S. Intrebare : gagica aia sugea o bomboana sau…

 3. Un pic exageraţi. Un site ca Active News, are redacţie, oameni angajaţi care aşteaptă la sfîrşit de lună salariu. Respectiv o sursă de venit ar fi reclama afişată pe site. Altă chestie e că arendezi pentru google (adsense) spaţiu pentru reclamă pe site, şi ei bagă tot ce vor acolo, indiferent că setezi să nu se afişeze reclamă electorală, produse medicinale etc.
  Deci, după mine, nu ar fi cazul să dezbinaţi şi acea brumă de societate conservatoare care mai există.

  • Nu dezbinăm, ci doar ne punem întrebări. Cum am mai spus, ca proprietar al unui URL plătit, ai control total asupra ceea ce apare acolo. Lumea după Eufrosin nu plătește pentru domeniu, ceea ce sigur Activenews face. Deci, aici ar putea goaglă să își vâre coada. Acolo care este scuza?
   Iar reclamele pentru sexomarxiștii USR, în mod sigur nu au fost gratis, ci au fost acceptate cu bună știință de către redacția Activnews. Din nou, cui îi e mai drag banul, decât adevărul..
   Mulțumesc pentru că vă pasă de cuvântul meu.

   • Dvs folosiţi un blog gratuit, asupra căruia nu prea veţi control (decît dacă veţi plăti), respectiv cei de la wordpress.com îşi bagă reclama lor, indiferent dacă vreţi asta sau nu.

    Pe de altă parte, cei de la ActiveNews, după cum ați menţionat, au cheltuieli legate de domeniu, hosting, întreţinere, redacţie etc. respectiv arendează spaţiu lui google pentru reclamă adsense, care poate fi setată să nu afişeze anumite categorii:

    Însă acest lucru nu se respectă, iar să revizuieşti fiecare reclamă postată de google în acel spaţiu pe care i-l rezervi lor, e imposibil, căci există milioane din astfel de reclame, care se afişează în dependenţa de ţară / vîrstă / preferinţe / browser etc.

    Apropo, vă citesc cu atenţie de peste 10 ani. Faceţi o treabă bună.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: