Masca este periculoasă pentru creier: unul dintre cei mai reputabili neurologi europeni, explică de ce.


PE SCURT
Fapte: unul dintre neurologii europeni de frunte, dr. Margareta Griesz-Brisson, MD, dr., A susținut recent un interviu împărtășind părerea ei că măștile sunt periculoase și nu ar trebui să fie mandatate. Interviul ei a fost eliminat de pe YouTube.

Gândește-te la asta: Cum sunt atât de mulți medici și oameni de știință de renume care împărtășesc informații care, potrivit multor verificatori de fapt (debunkers), sunt complet false? Părerea ei este împărtășită de mulți, dar din nou, potrivit multor verificatori de fapt, este complet falsă.
Ce s-a întâmplat: Dr. Margareta Griesz-Brisson, MD, dr., Este unul dintre neurologii europeni de vârf, care se află în prezent la Londra, Marea Britanie. În prezent, este directorul medical al London Neurology & Pain Clinic și servește, de asemenea, ca experți medico-legali în Marea Britanie, Norvegia, Germania, Elveția și Statele Unite. Este specializată în neurologie, neuro-regenerare, neuroplasticitate, neurotoxicologie, medicină de mediu și managementul durerii.

Este vreo veste falsă? Nu, ea a dat un interviu explicând de ce crede că măștile sunt periculoase. Ceea ce poate fi fals este afirmația că măștile sunt periculoase, deoarece mai multe verificări de fapt pe internet vor susține probabil că sunt neadevărate și au făcut-o deja. Acestea fiind spuse, ar trebui să vă permiteți, ca spectator, să ascultați mai multe părți ale opiniei experților și să faceți alegeri pentru dvs.

Într-un interviu recent, ea afirmă următoarele:

Urmăresc evenimentele din Germania cu o îngrijorare crescândă, în Germania și în întreaga lume, corona sa dovedit a fi o gripă moderată și măsurile sunt un dezastru absolut la fiecare nivel … Sănătatea noastră este foarte mult în mâinile noastre, prin mâncare bună, apă bună , multă mișcare, sociabilitate, bucurie, dragoste pentru prieteni și mult, mult aer proaspăt … Ne putem întări sistemul imunitar. Ați observat ceva, exact acele lucruri pe care ni le-au interzis guvernele noastre ….

Acoperirea mult iubită a gurii și a nasului … Respirarea aerului nostru expirat va crea fără îndoială o deficiență de oxigen și o inundație cu dioxid de carbon. Dar știm că creierul uman este atât de sensibil la lipsa de oxigen încât celulele noastre nervoase, de exemplu în hipocampus, care nu pot dura mai mult de 3 minute fără oxigen, nu pot supraviețui.

Simptomele acute de avertizare durerile de cap, somnolența, amețelile, concentrarea, încetinesc în timpul concentrării … Dar lipsa cronică, toate aceste simptome dispar pentru că oamenii se obișnuiesc, dar eficiența dvs. va rămâne afectată. Iar insuficiența de oxigen din creier continuă să progreseze. Știm că bolile neurodegenerative au nevoie de ani de zile până la decenii. Deci, dacă astăzi îți uiți numărul de telefon, degenerarea creierului tău a început deja acum 20 sau 30 de ani.

În timp ce te gândești că trebuie să te obișnuiești cu masca ta și cu aerul tău expirat, procesele degenerative din creier se amplifică prin lipsa de oxigen …

A doua problemă a creierului este că celulele nervoase nu se divid cu adevărat, așa că în cazul în care guvernul nostru ne lasă cu generozitate să plecăm fără măști … celulele nervoase pierdute nu vor mai fi regenerate, ceea ce a dispărut a dispărut.

Acest lucru este extrem de important pentru persoanele înfricoșate care cred de fapt că se protejează de virus. Virusul are o dimensiune de aproximativ 0,10 micrometri, porii măștilor obișnuite au o dimensiune de 80 până la 500 micrometri și sunt din ce în ce mai mari de fiecare dată când se spală.

Măștile obișnuite nu te protejează deloc de virus. Nu port mască, am nevoie de creierul meu pentru a gândi, vreau să am capul limpede … și nu într-o anestezie cu dioxid de carbon … Privarea de oxigen este periculoasă pentru fiecare creier …

sursa: Collective Evolution

2 răspunsuri

  1. Iti multumesc pentru aceasta postare , iti multumesc din tot sufletul Eufrosine ! Uite , vezi dumneata , asta face toti banii si ma-ntreb DE CE { ??? } in Romania { ca asta ma intereseaza traind aici } medici , si MD cu vechime in meserie nu putzoi iesiti dupa ultima ploaia din facultate n-au spus si ei ceva atat d e simplu cum a spus nemtoaica asta : ” Acoperirea mult iubită a gurii și a nasului … Respirarea aerului nostru expirat va crea fără îndoială o deficiență de oxigen și o inundație cu dioxid de carbon. Dar știm că creierul uman este atât de sensibil la lipsa de oxigen încât celulele noastre nervoase, de exemplu în hipocampus, care nu pot dura mai mult de 3 minute fără oxigen, nu pot supraviețui. Privarea de oxigen este periculoasă pentru fiecare creier … ” Am fost ieri la PENNY sa-mi ” fac piata ” . Evident am purtat masca in interiorul magazinului . Dupa vreo jumatate de ora , cand am terminat si-am iesit la aer scotandu-mi imediat masca…m-am simtit ca nou nascut . Chiar nu ma-ndoiesc d e faptul ca toti ne simtim asa atunci cand lepadam ” masca obligatorie ” . Ramane intrebarea : DE CE ???

    • Mă bucur că ți-a folosit, cu plăcere! Am însă o sugestie: nu purta masca dacă nu te simți bine cu ea. Nici mie nu îmi face bine, așa că nu o port deloc. Când sunt întrebat/admonestat, răspunsul standard e: „nu pot purta masca în siguranță”, fără alte detalii. Cu asta, sunt lăsat în pace peste tot.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: