Noul Primar al Timișoarei și planul de rupere a Ardealului


I-a fost gura de aur fostului Parlamentar Gelu Vișan atunci când a scris asta, pe 24 Ianuarie 2020. A încercat să ne avertizeze, dar a fost luat în râs. Iată că profeția lui s-a adeverit. Dacă ne trezim măcar în al XII-lea ceas, rămânem în continuare o țară. Dacă nu, la sfârșitul mandatului sasului, Ardealul și Banatul vor fi o entitate separată, visul lui Orban, cel de la Budapesta. Și poate și al celui de la București..

 

Una dintre cele mai mari surprize oferite de scrutinul de duminică a fost câștigarea alegerilor locale pentru Primăria Timișoarei de germanul Dominic Fritz, în dauna lui Nicolae Robu, care a condus destinele orașului timp de 8 ani. Fostul parlamentar Gelu Vișan spune că a avertizat de la începutul anului că ”se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit la primăria Timișoarei”.

Textul integral publicat pe Facebook de către Gelu Vișan

”Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit la primăria Timișoarei, parte a unui plan de formare a Republicii Autonome Transilvania.
Când am scris asta mulți au zâmbit sau chiar au râs, așa cum au zâmbit sau au râs când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași plan neoliberal, neomarxist și neoprogresist.
România este sfârtecată de războiul Celui De-al Patrulea Reich, dar despre asta o să mai scriu, poate de data asta românii se trezesc.

Prima parte a Planului a Reușit, intrăm în pregătirile pentru partea a doua:

Declararea Republicii Autonome Transilvania, cu capitala la Timișoara.

Las aici postarea și strigătul meu către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020.
Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor.

24 IANUARIE

Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului.

Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punt.

Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă.
De la bun început trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast sl Germaniei care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania. 

În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fătă a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.
Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.

Elementele aplicării acestui plan sunt:
• Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.
• Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.
• Anihilarea până la Distrugere a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.
• Decredibilizare și atacarea Clerului și a Bisericii de orice cult.
• Scoaterea din joc și Distrugerea Politicienilor Naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- în România, de exemplu, de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.
În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.

Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independența, dar și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia, sau direct Independența dacă sunt deja autonome.
În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă- Republica Transilvania- dar nu numai, pentru că există o parte a planului și in pentru Moldova și al Dobrogea, despre care deasemenea o să vorbesc, vârful de lance este deci Klauss Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.

In toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.

Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.
Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean- repet, un cetățean-nu etnic- german, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.

În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați această postare și direcționați-o astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

Dumnezeu Să Ajute România,
Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!

24 Ianuarie 2020

Sursa: Gazeta de Cluj

13 răspunsuri

 1. Proiectul cu „autonomia” este de domeniul trecutului in acest moment sau, mai bine zis ,este un proiect de ŕezerva.
  Domnul Visan ,cu onestitate, ar trebui prin prizma proiectului de regionalizare, sa analizeze viziunea dl. Dancu, mentorului social democratilor ardeleni interesati ca nimeni altii de redesenarea corpului national roman.
  Domnia sa are curajul sa aduca in discutie acest subiect sensibil, considerand ca romanii au uitat ca Dragnea alesese deja expertii israelieni pentru cartografierea teritoriului tarii.
  Timisoara se afla de decenii intr-o situatie dramatica, devastata de clanurile tiganesti si haitele de notari si politicieni corupti.
  Daca timisorenii au ales un cetatean roman de origine germana sa puna ordine in haosul din orasul lor, inseamna ca nu mai au incredere in intelepciunea proverbiala a propriilor banateni.
  Presupun ca patriotul oltean Visan considera ca este normal ca nemtii sa isi aleaga drept primar ,tot intr-un oras de granita, un roman, respectiv pe muzicologul Octavian Ursu, dar este contrariat de optiunea banatenilor de a alege un etnic german in aceasi functie.
  In acest moment in Europa,zeci de romani detin functii importante in institutii de administratie locala si nationala in Italia,Spania, Belgia, Elvetia, Norvegia ,Portugalia, Olanda, Austria, doamna Roxana Maracineanu facand chiar parte din guvernul Frantei.
  Cei care uita ca Antim Ivireanu, Henri Coanda, BP Hasdeu, Ana Aslan, Lazar Seineanu nu au fost etnici romani dar au fost cu adevarat patrioti fac un enorm deserviciu tarii.

 2. O singura temere am in legatura cu primarul Fritz si asta mi-se trage de la preocuparea sa pentru digitalizare.
  Cand aud cuvantul digitalizare ma duce gandul la prima/primul vice.trans proaspat numit/a in Belgia care tot cu digitalizarea se va ocupa, avand competente in domeniul ginecologiei. Si dumnealui/ei tot dintr-un soi de aripa progresisto/verde europena provine, precum usristii lui Fritz.
  Ferasca-ne Sfantul!

 3. Parerea mea ca bucurestean : sa-l ia da-l dracului de Ardeal si sa le stea in gat , ca doar necazuri ne-a adus noua romanilor , incepand cu „grupul de la Cluj ” si terminand cu jigodia asta aroganta care-a fost Nicolae Robu : A PIERDUT PE MANA LUI , INDIFERENT DACA NEAMTUL A FOST SAU NU PLANTAT DE CATRE CINEVA ACOLO .

  • Păi nu-ș cum să zic, dar și noi ardelenii suntem români! Nu sunt mândru de cei menționați, ei nu ne reprezintă deloc. A curs foarte mult sânge de român pentru ca să avem o țară, e mare păcat să o pierdem acum datorită unor nenorociți.

   • Mai mult decat de acord si , in cazul ca va fi asa cum se prevede , te gazduiesc cu placere in locuinta mea situata… taman in Berceni . Daca-ti amintesti a mai fost rupt Ardealul de Regatul Romaniei – si nu doar Ardealul – iar oamenii au fost nevoiti s a ia calea pribegiei…ce-i ce-au putut , cei c e n-au putut…vai de mama lor si lasa ca nici aici in special alora din Basarabia , bine nu le-a prea fost . Insa , daca este s a se intample…nu uita ca suntem membrii cu drepturi si OBLIGATII DEPLINE ai UE ! Punem pariu ca , daca la noi autoritatile competente vor lua in sfarsit masuri impotriva acestor jigodii tradatoare de tara si neam , ne va sarii in cap nu doar UE ci si NATO ? Pai ce , la noi este cumva Catalunia ?

 4. Clement,
  Frițul Șmuel îi neamț cum îs io togolez…mai jos de brăcinar s-arată neamul lui, c-o fi o țâră scurtat la puță.
  No amu, Eufrosine, mi-i pute cenzura pultitic corect, ‘șa ?!

 5. Am o intrebare pentru dumneata si …pentru cine s-o pricepe sa dea un raspuns cat de cat rezonabil . Stiam ca , pentru a putea fi ales primar al unei localitati , trebuie musai sa traiesti acolo…un minim de ani . Un minim de ani pe care Friz sa-i fi trait in Timisoara si nu aiurea prin tara cu ONG-ul ala care …facea case romanilor amarati . Deci, cum dracu de i-a fost acceptata candidatura pentru-a devenii primar in orasul ce-a dat primii morti in Decembrie 1989 pentru ca…Ludovic Orban sau Dan Barna si alte asemenea lichele s a faca ce vor muschii lor in aceasta tara ? Repet : Robu a pierdut pe mana sa , a pierdut din cauza arogantei sale care-l facea mai scarbos si nefrecventabil decat este insusi KWJ insa…nici asa . P.S. Cu acele acuzatii c-ar fi cedat casele din centrul Timisoarei pe mai nimic { in afara ciubucului obligatoriu } catre clanurile tiganesti , cum ramane ? Alea vor cadea in …amnistie ??? Zi ardelene !!!!!!!!!!!!!!

  • Nu mă pricep la politica Timișoarei – sunt ardelean, nu bănățean. Doar simt așa o rușine în numele lor pentru că și-au tras un primar alogen.

   • Ne doare sufletul pe toti stiind ce oameni luminati si de nadejde-s in Banat si ce s-a ales de cei pe care ii recunosteam cu un pic de invidie ca fiind „fruncea” tarii.

    • Oricum ar fi…oferta d e domiciliu in caz de , ramane valabila si te astept oricand cu placere in acest oras al ministrilor . Al prea multor ministrii !

   • Este dreptul lor { mai ales daca votu-i corect si democratic exprimat } , sa-l aleaga si pe Nutu Camataru primar sau pe oricare dintre sutele d e rromi { eu le zic tot tigani fara suparare } ai Timisoarei . In Bucuresti , dupa cum vezi si dumneata , cel putin la sectorul 1…este inca brambureala iar la 5 , a candidat unul { a fost la 4 } care asteapta cat d e curand o sentinta DEFINITIVA in dosarul in care-a fost condamnat deja la vreo opt ani . Nu trebuie sa-ti fie rusine cu ei ci , mai c urand sa-ti fie rusine cu intreaga clasa politica si mai ales politicianista din Romania …asa cum imi este inclusiv mie .

 6. Io cre’ că băietu’ ăsta ce-ș’ zîșie Marian nu-i mai bucureștean decât Eufrosin îi moldovan șî ie unu’ cu misiune de troll pe aici,…Pre’ hulește Ardealul șî Țara unită !
  Așa că io n-am de gând să mă cert cu cornuții. Howgh !

  • @Gheo’ ” băietu’ ăsta ce-ș’ zîșie Marian ” este din pacate { sau din fericire , depinde cum iti place s-o iei } bucurestean , inca de pe vremea actiunii de politie a SUA si a mai multor tari ONU pe care , Consiliul de Securitate al acestui organism le-a desemnat OFICIAL pentru aceasta trebusoara , desfasurata in Peninsula Koreeana pe la jumatatea secolului trecut . Hulesc Ardealul zici dumneata ? Cum dracu sa hulesc Ardealul pentru care , bunicul meu , pe-atunci locotenentul Gheo’ { adica…un fel d e tiz de-al dumitale } , a fost arestat pentru faptul c-a refuzat s a aplice ordinul de retragere al Maresalul Ion Antonescu si , a ales sa ocupe pozitii de aparare in jurul Clujului ? Cum sa hulesc Ardealul unde , in orasul Sfantul Gheorghe , acelasi Gheo’ a fost omorat in toamna lui 1944 pe cand incerca sa arboreze tricolorul pe frontispiciul Primariei ? Iar moldovenii… nu uita c-am avut cel putin UN MOLDOVEAN care a scris despre durerile romanilor intr-o poezie a sa , poezie interzisa inclusiv de catre regimul pe care vad ca-s destui ce-l regreta acum : REGIMUL COMUNIST . Abia dupa ce Adrian Paunescu { basarabean din Balti } a solicitat chestia asta prin anii ‘ 70 si , cu voie sau fara voie a recitat poezia in fatza unui stadion arhiplin…taman la Cluj , abia dupa aceea DOINA a devenit oficiala , chiar daca tot le statea in gat celor ce ne doreau cu orice pret binele , bine pe care , abia dupa 1990 l-au aplicat romanilor si Romaniei dupa cum au vrut muschii lor . ” Tara unita ” zici dumneata ??? Unde-ai trait in acesti aproape treizeci de ani de la Revolutie Gheo’ ?Oriunde doar in tara nu caci , daca ai fi facut-o ai fi aflat ca , in afara de Corneliu Vadim Tudor si partidul Romania Mare , de Noua Dreapta si de inca cativa nebuni NIMENI altcineva n-a protestat vreodata impotriva tentativelor de sfasiere a Romaniei …nici macar aia de la PUNR . Eu sunt doar unul dintre acei cativa nebuni care , am iesit la mitinguri in Bucuresti atunci cand maghiarii din Ardeal si UDMR-ul cu sediul in Bucuresti { bdul. Dacia sector 1 } isi desfasurau actiunile lor iredentiste si sovine pe teritoriul Romaniei . Dumneata ??? P.S. Ce insemneaza MISIUNE DE TROLL in conceptia dumitale , chiar ti-am facut o astfel de impresie sau vorbesti doar asa , ca sa nu te confunde careva cu…cornutele ??? Editat – Eufrosin

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: