Cu îngrijorare, despre vaccinare: vaccinul covid = legume modificate genetic


OMG

Eu sper ca la aceasta data cateva zeci de romani in frunte cu Streinu Cercel , Rafila,Tataru , Orban si toti adeptii lor au participat deja la experimentul clinic propus de Streinu in luna Aprilie si au primit vaccinul experimental produs de Astra Zeneca in laboratoarele de la Oxford.

Si mai sper ca.la ora la care Astra Zeneca a trebuit sa anunte via @statnews ca suspenda producerea vaccinului impotriva Covid 19 in urma aparitiei in randul celor testati a „unei boli grave”, Streinu&Co au simtit o oarece senzatie de inconfort fizic si psihic.

Sa ne amintim cu ingrijorare ca Streinu Cercel a anuntat public ca Romania va participa la faza testarii pe om si sa tinem minte ca Rafila public a afirmat ca persoanele de varsta a3a vor face 2 doze de vaccin la un interval scurt de timp, pe langa cel de sezon.

Prin persoane de varsta a3-a, Rafila intelege in mod cert grupa de varsta in care intra pensionarii actuali si viitorii indezirabili pensionari, povara eterna pentru guvernantii fara rusine de oameni si frica de Dumnezeu.

Vreau sa vad daca Tataru, Streinu-Cercel, Rafila si Orban vor da socoteala pentru zelul iresponsabil cu care au sustinut fara rezerve ideea vaccinarii in masa si preferintele pentru anumite sociatati farmaceutice.

Elon Musk va produce foarte curand in Germania, prin firma sa Cure Vac, finantata si de familia Bill si Melinda Gates, un vaccin impotriva Covid19 pe baza de ARNm.

ARNm (modificat) folosit in diverse combinatii in cercetarea biotehnologica are multiple efecte daunatoare pentru om, printre acestea aflandu-se si infarctul cerebral.

autor: Clement

6 răspunsuri

 1. Acel vaccin Oxford produs de catre Astra Zeneca a fost testat pe VOLUNTARI insa…acolo este totusi Marea Britanie nu Romania ! La noi , Nelu Tataru , Strainu Cercel si-n special RAED ARAFAT , vor intervenii pe langa Orban Ludovic pentru ca acesta sa dea o Hotarare de Guvern prin care , vaccinul alora de la Astra Zeneca , sa fie administrat OBLIGATORIU si…pe cheltuiala celor ce-l vor primi . Vorba lui Arafat si-a doamnei Anisie : nu esti vaccinat …n-ai voie sa iesi in spatiul public ! A… fireste ca exista si marcel vela acre nu va ezita sa-si puna politaii sa dea amenzi…amenzi pana vor face scurta la maini jandarmii . Elon Musk a pierdut 16.3 MILIARDE de dolari intr-o singura zi . daca vaccinul produs de firma sa va fi omologat si acceptat…isi va scoate banii inapoi insutit si inmiit . Ceea ce-ntelege doctorul Rafila prin persoane d e varsta a III-a nu-i concludent . In toate tarile pe tot pamantul aceasta nenorocita varsta a III-a roade la ficati guvernele . Ia gandeste-te cum le este politicienilor sa le dea bani pe degeaba unora ce-au depasit…65 de ani iar astia ai dracului oameni s a traiasca si sa depaseasca cu mult prea mult …90 de ani FARA SA MAI PLATEASCA NICI UN FEL D E TAXE !?! Au dreptate guvernele fir-ar mama lor a dracului s a fie !!! Bravo Clement : fix la obiect !

 2. Consultati medichub.ro pe subiecteĺe legate de molima.
  Spre pilda,articolul in care se afirma ca covid19 invadeaza creerul confirma faptul ca putratul mastii contribuie la scaderea oxigenarii si prin modificarea ph-,ului sanguin la aparitia unor simptome precum confuzia,durerile de cap…
  Afirmatia ca savantul japonez X a constatat ca virusul se poaye fixa si in creer este o idiotenie, acesta circuland in mod logic, prin tot organismul.
  Astra Zeneca si-a reluat dupa trei zile testarile lasand deoparte precautiunile intrucat au venit puternic din urma.Pfitzer in combinatie cu BioNTech, acestia extinzand testarea pe subiectii cu boli cronice ,cu HIV, Hepatita B si C.
  Ce o sa iasa de aici, numai acesti dusi cu capul stiu. Sa nu uitam ca au explodat cazurile de scleroza in placi si in Romania, dupa vaccinarea pentru Hepatita de tip B.
  Cei mai pesimisti observatori ai expetimentului planetar se tem ca bolnavii de scleroza multipla vor fi obligati sa se vaccineze fiind conditionati in tratamentul cu interferon pe care il urmeaza curativ.
  Bharat Biotech cu origini in State a inceput si ea testarea pe om, in special pe nefericitii de indieni..
  Pare evident ca normalitatea post vaccinare universala nu va mai avea multe caracteristici comune cu cea pe care am trait-o pana in primavara acestui an.
  O veste realmente buna este ca vaccinul BCG, folosit de medicii britanici olandezi,belgieni,germani ca tratament in numeroase boli infectioase respiratorii dar si in unele forme incipiente de cancer (de vezica urinara.) da rezultate foarte bune in tratarea infectiilor cu Covid 19.

  • Eu am o poziție și mai prudentă – refuzul tuturor vaccinurilor! De ce să risc efectele adjuvanților conținuți de vaccinul BCG, când pentru a combate covid am încă soare, mișcare, mâncare natural vitaminizată? Înafară de mâncare, sunt și gratis. Cei mai sănătoși oameni sunt fericiți și bronzați chiar acum, pentru că nu au stat nici o zi în casă.

   • Excelent punct de vedere.
    M-am referit la BCG ca alternativa verificata in cazul in care ar ajunge sa impuna legislativ vaccinarea ptr. covid19.
    Americanii au publicat natura efectelor secundare care au condus la oprirea temporara a testarilor facute de Astra Zeneca. Acestea sunt neurologice si ireversibile.

 3. Vedeți citi vor refuza vaccinarea și atunci mai vedem pe cine ne putem baza.In rest,vorbe aruncate de la tastatura,nici măcar apa de ploaie,aia este foarte folositoare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: