8 răspunsuri

 1. Sa le si sa ne demonstram ca nu suntem asemeni fiintelor din cele doua imagini.
  Sa mergem la expozitia „De ce ne rabda pamantul” de la Muzeul Antipa pentru a ne aminti din ce neam ne tragem, ce am daruit omenirii ca lumina spirituala si ce ne datoreaza omenirea.
  Sa inchidem televizoarele si sa mergem la concertele din gradina Atheneului Roman.
  Sa ne ducem copiii la Muzeul Manastirii Antim pentru a ii invata pe acestia ce a insemnat Rugul Aprins pentru sufletul poporului nostru.
  Sa ne salvam librariile si editurile nu carciumile, cumparand carti .
  Sa le cerem primului ministru Ludovic Orban, ministrului Culturii si Presedintelui Iohannis sa il destituie pe Patapievici din functia ce ii permite sa instraineze patrimoniul arhitectural al Romaniei ,casele memoriale, conacele, culele din Valcea…

  • Le putem cere ăstora orice, au dovedit câte parale dau pe noi. Idea e să scăpăm de ei în felul în care va rândui bunul Dumnezeu.

 2. Dupa ce mi-am stors creierii , am gasit raspunsul : CU OILE !!!!!!!!!!! De fapt nu doar noi romanii ci si alte natiuni sant cobaii { oile } unora . Singura problema este ca , noi romanii suntem cobaii { oile } romanilor nostri , Raed Arafat fiind singurul care nu-i roman , macar ca Werner Johannis . Berbeci ce conduc niste oi !

  • Ăia nici măcar berbeci nu sunt, bine ar fi fost. Maidegrabă lupi.

   • Ptr mine sint jigodii. În 30 de ani 420 de miniștri 4 președinți mii de parlamentari sute de șefi de politie jandarmi sri etc. toți nu au făcut nimic ptr noi. Doar ptr conlocuitori: țigani, bozgori, evrei, austrieci etc.

 3. Reactia lui Cristi Puiu la TIFF este cea a oricarui roman demn in simpla sa calitate de OM.
  Evident ca il vor condamna toti mituitii din presa pentru ca a refuzat sa isi prezinte filmul cu botnita si a afirmat ca este intolerabil sa ceri unor oameni sa stea 200 de minute cu masca pe fata la un spectacol.
  Regizorul „a incitat la nesupunere si dispret fata de autoritatile sanitare”, cerandu-le spectatorilor sa se ridice si sa paraseasca spatiul de proiectie cand simt ca au dificultati de respiratie si concentrare.
  Publicul nu l-a ovationat, dar l-a aplaudat.
  Sursa -Ziua de Cluj si un amic de fel din Turda.

 4. Expozitia „De ce ne rabda pamantul” nu este o expozitie ci o insulta adresata elitelor nationale, acelor romani care apartin patrimoniului universal al umaniatii.
  In ultima sala de pe parcursul clasic al muzeului Grigore Antipa sunt atarnate cateva panouri meschine cu texte schiloade referitoare la Grigore Antipa, Constantin Brancusi si Nicolae Georgescu Roegen,alaturi de un fel de cotet butaforic ce se vrea reprezentativ pentru conceptul matematicianului parinte al conceptului de bioeconomie.
  Singura explicatie pentru faptul gravisim ca Muzeul a acceptat o asemenea dezonoranta mizerie putem deduce ca se datoreaza presiunii puse de Institutul Cultural Roman si sponsorilor „expo argumentului” , care sponsori si-au umplut buzunarele la BOZAR- Bruxelles, intre 16-27 iunie 2019.
  Sa punem si nume pe grpul de presiune :Alina Serban curatorBxl., Dan Vezentan ( susa cu Patzaikin),Teodor Frolu .
  Alina Serban este militanta pentru drepturile rromilor, homosexualilor si libertatilor destructurante in Romania.
  Cum a fost posibil ca directia Muzeului Antipa sa acepte luarea in deradare a imaginii savantului caruia ii poarta numele si nu a avut demnitatea sa isi aduca aportul propriu in legatura cu Nicolae Georgescu Roegen proiectand macar pe un ecran sau pe un monitor filmele documentare de pe youtube?
  O bizarerie deconcertanta pentru vizitatorii muzeului este aceea ca in spatiul dedicat biografiei lui Grigore Antipa, panourile cu datele biografice sunt insiruite cronologic de la dreapta spre stanga, vizitatorii romani fiind nevoiti sa citasca textele in sensul grafiei limbilor semitice.
  La iesirea din Muzeu, langa casa de bilete se afla ,cam terfelit, Registrul de Impresii.
  Greu de imaginat ce se va intampla cu ICRul ce si-a imbogatit aripa minoritara rroma cu nevasta maestrului Voicu.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: