După educația sexuală, PNL susține și pedofilia? Sub pretextul că ”pedofilii sunt discriminați”, PNL blochează legea de înăsprire a pedepselor pentru violDacă atunci când liberalii au susținut în masă introducerea educației sexuale obligatorii în școli pentru copii, lucrul acesta nu prea a surprins pe nimeni, fiind cunoscut progresismul parșiv cu care este contaminat de ani buni PNL-ul, acum însă, când sub semnătura guvernului Orban sunt protejați pedofilii, românii deja au început să-și pună niște serioase întrebări.

DA, sub semnătura Orbanilor noștri guvernamentali este blocată o lege care ar înăspri pedepsele pentru violatori, sub pretextul că … ”pedofilii sunt discriminați”.

Deci, atât în cazul introducerii educației sexuale obligatorii în școli cât și în acest caz al blocării legii de majorare a pedepselor pentru viol, apărând interesele pedofililor, liberalii au ignorat total interesele copiilor din România. Copiii reprezintă viitorul și din acest motiv le trebuie acordată o atenție sporită. Ei sunt moștenirea noastră și totodată speranța pentru o lume mai bună și mai dreaptă decât cea în care am trăit noi.

Asta să însemne pentru liberali progresismul? Pervertirea continuă a copiilor, favorizarea abuzurilor îndreptate împotriva copiilor? ”Pedofilii sunt discriminați”? Dar o țară întreagă supusă de câteva luni bune unor abuzuri inimaginabile din partea acestui odios și imbecil guvern liberal, aia nu-i discriminată cu nimic?

Vedem pentru încă o dată că agenda liberalilor este una total străină de cea a poporului român, cel mai probabil această agendă fiind trasată din afara țării, la ordin, pentru sclavii care se erijează în mod total nedemocratic de câteva luni în guvernanții României…

Trezirea Români! Apărați-vă copiii, apărați-vă familia, apărați-vă națiunea, apărați-vă valorile identitare, apărați-vă Țara!

Glasul.info

3 răspunsuri

 1. Este un subiect foarte grav si…sensibil.
  Imi pare rau dar”Glasul romanilor de pretutindeni” suna prea generic.
  Pe blogul lui Eufrosin s-au facut primele dezvaluiri in legatura cu oficialii romani care au sustinut proiectul Lunacek si s-a publicat lista nominala cu comisariI favorabili pervertirii sexuale a minorilor. Pe lista aceea se aflau atat pdsristi cat si liberali. Dancila si madame Antonescu semnasera lista.
  In acest moment usristii clocesc mizerii juridice care sa protejeze delincventii sexuali dar au sanse nule de reusita, pentru motivul paradoxal ca in Franta, Macron a propus pedepse strivitoare pentru violatori, pedofili si asimilarea incestului cu crima.
  Useristii au vrut sa transpuna in Romania modelul liberticid promovat de socialistii francezi, pierzand din vedere faptul ca intre timp, au fost scosi din istorie de Macron.

 2. Propaganda curlangiilor a luat avant din ce in ce mai mult cu tot felul de organizatii (desigur cu finantare initiala de afara) de genul Accept, MozaiQ, Front Feminist etc.

  Recent s-a publicat si Istoria Bucharest Pride https://www.youtube.com/watch?v=qixHxICFQGE&ab_channel=MozaiQLGBT

  ptiu!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: