Dragi români, guvernul meu vă urează concediu plăcut! Și noi, ce facem?


Guvernul_meu_mascat

CONSTANȚA – Masca este obligatorie în spațiile deschise din 1 august în zonele de promenadă din staţiunile turistice, în intervalul orar 18:00-24:00, în zonele tradiţionale unde se creează aglomerări, esplanadele din Eforie, Mamaia Năvodari, Costineşti sau Constanţa.

GALAȚI – Purtarea măştii este obligatorie din 1 august, în anumite intervale orare. Pe faleza Dunării, între orele 16:00 şi 23:00, gălăţenii sunt obligaţi să poarta masca şi în aer liber pe Faleza inferioară şi superioară a Dunării.

BUZĂU – Obligativitatea purtării măştii de protecție în cazul persoanelor cu vârsta de peste 5 ani, aflate în spațiile publice deschise, este valabilă de pe 1 august în toate piețele, târgurile organizate în oraș și în comunele județului, stațiile de autobuz, peroanele gării, piețele publice, amfiteatrele și alte zone publice în care se desfășoară serbări sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, alte spații publice în care s-ar putea produce aglomerație (curțile bisericilor, intrarea într-o instituție publică).

ARAD – Obligativitatea purtării măștii de protecție a intrat în vigoare pe 1 august și se aplică tuturor persoanelor, cu excepția copiilor sub cinci ani.

GIURGIU – Obligativitatea purtării măştii de protecţie este în vigoare din 1 august pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, precum faleze, pieţe deschise, târguri, oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă.

Locurile de joacă, dușmanul copiilor, în mințile lor degenerate.  În realitate, guvernarea PNL a făcut mai mult rău decât guturaiul care de fapt nici gripă ca lumea nu a fost. 

O altă soluție tot lumească, pe lângă cele oferite aici. Dacă nu punem noi mâna, abandonați orice speranțe.

Aceste creaturi, străine de neamul românesc, mizează pe același sistem al dezinformării și minciunii prin care omenirea a fost adusă în starea deplorabilă în care se găsește astăzi, creându-și idoli falși din bani și bruma de putere pe care cred că o au, în cele câteva secunde în care ocupă abuziv conducerea executivă a țării.

Sunt principalii responsabili de haosul care se va instaura, fără doar și poate, în populația și-așa sărăcită și needucată, ca urmare a celor 30 de ani dezastruoși pentru soarta românilor.

Dacă nu se implică fiecare român, în special din generația tânără, în politica locului, satului, comunei, orașului, județului și a țării în care se află, traiul său va deveni mai greu, până la insuportabilul din perioadele de dictatură sângeroasă.

Ceea ce nu realizează acești politruci este că îngreunând viața oamenilor, prin aducerea nivelului de trai și civilizație cu 50 de ani în urmă față de cei 50 de handicap pe care deja îi avea, vor avea aceeași soartă pe care au avut-o tiranii din trecut. Iar de data asta nu vor mai ieși la pensii babane, indiferent câte sporuri vor da administrației publice pe care o asmut și cu care se apără de restul poporului.

Nu de alta, dar țările sunt ținute de economiile pe care le au, iar economiile de oamenii care produc bunuri și servicii.

Vasile

11 răspunsuri

 1. Ce ar fi ca toți cei care sunt la mare în concedii,vacanțe etc., să iasă la plimbare fix după ora 24.00,cat de multi posibil, fără botnițe,bineînțeles,că atunci e voie,admirand clarul de luna…si dand cu tifla politailor guvernamentali

  • Ar fi o chestie! Dar nu ar da cu tifla polițiștilor, ci gunoaielor PNL și altora asociați cu ele. Propun.

   • Am zis ”polițai” în sensul de slugoi plătiți sau nu ai guvernului criminal…personaje pline de ”responsabilitate”,care mișună peste tot,gata să ”dea” raportul…(de ex. persoane DSP în civil,printre altele).
    PS: ar fi recomandat ,pt cei mai curajoși să poarte la vedere chestii amuzante de genul:”infractor ieșit la aer curat”sau ”fost golan,actual ciumat”,etc,e binevenit și câte un mic tricolor,zic eu… bentiță …

    • Tocmai mă gândeam să lansez niște tricouri pe piață cu astfel de mesaje. Ar trebui să mă grăbesc.

     • Cam la asta mă gândeam și eu…ceva șepcuțe,pălării de soare…în loc de botnițe-măști standard,niște eșarfe stil cowboy-vestul sălbatic,bineînțeles f.subțiri,eu am improvizat așa ceva dintr-o batistă mai mare(e altceva,totuși decât botniță stas) cu imprimeuri simpatice gen „moarte guvidului”(sau covidului,cum vreți)la care se poate adăuga un craniu cu țeasta cât ma evident lucioasă,sau poza lui Ciolanis cu niște bare verticale în față…etc.,ne mai gândim…

 2. Si cum ramane cu indragostitii,domnilor?!
  Au dat liber la sarutat si giugiulit pe faleza sub clar de luna, sau au emis o ordonanta prin care se impune reprimarea sentimentelor si interzicerea dansatului pe melodii lascive?!
  Sunt absolut penibili.
  Aaaa, da’ cu nudistii de la Pacuiul lui Soare ce-au de gand?
  Acum realizez ca ce le lipseste in acest moment romanilor este umorul cu care au supravietuit sub pseudo-comunismul lui Ceausescu.
  Mare pacat s-au vandut la bucata catavencii si echipa de la Divertis lasand teren liber grobienilor.

  • Amu’ totuși, lumea își bagă piciorul în prevederile lor. În Cluj nu se feresc să se pupe sub nasul autorităților, dar cum am mai spus, avem polițiști care se poartă ca vecinii ce ne sunt, aici.

 3. Zi si mie , care-i parerea dumitale privind sansele ca Nicusor Dan sa ajunga primar general in locul lui Firea – Pandele mai ales ca , USR a batut deja palma cu PNL iar PSD…se face ca ploua ?

  • Dacă aș fi bucureștean, mi-aș oferi părerea, ca clujean, mă abțin. Sper totuși să iasă Firea. I-ai analizat nițel fizionomia lui Dan?

 4. Pe doamna Firea am votat-o pentru ca isi lua notite despre democratia crestina atent si cu pixul in mana direct de la Radu Vasile in perioada in care pntcd-ul era viguros si abil in acelasi timp.Si am mai votat-o si pentru ca a jurat cu mana pe lantisorul de pe piept ca in mandatul sau nu se va ridica fro mare moschee in Bucuresti.
  Daca se jura si de data aceasta, o votez, daca nu…
  Sa nu uitam ca ar putea intra in joc si Basescu!
  M-am bagat in vorba ,dar tentatia a fost prea mare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: