Tânără mamă albă, ucisă de o haită de activiști BLM, după ce a spus „All lives matter” – mass media trece crima sub tăcere


O mamă de 24 de ani, a fost împușcată în cap de către o haită BLM (black lives matter, organizația finanțată de către miliardari neomarxiști – dacă se putea așa ceva și iaca, se poate – pentru că ar fi argumentat că toate viețile contează, cu unii care nu au nici în clin, nici în mânecă cu realitatea, legea, sau cu bunul simț.

Jessica Doty Whitaker a crezut că adevărul evident (all lives matter), îi va convinge pe activiști – pentru curajul ei, a primit un glonț în cap. Acum, trebuie să mă întreb și asupra discernământului ei, pentru a fi afară la ora aceea, înconjurată de derbedei, ca mamă unui copil de trei ani. Fapta s-a petrecut în Indianapolis, Indiana, Duminică 05 Iulie.

Familia ei spune că împușcătura a avut loc după un argument despre BLM. Cele două părți s-au separat, dar mai apoi ucigașul a așteptat-o pe un pod, deschizând focul și apoi fugind.

După cum se vede cu BLM nu e de stat de vorbă – haita asta criminală, nu dorește egalitate și nicidecum dialog, ci pur și simplu exterminarea albilor în particular și a celor care nu sunt de acord cu ideologia lor de supremație.

După cele petrecute în SUA de când a murit negrul George Floyd în custodia poliției, nici nu mai contează că omul era supradozat cu Fentanyl și că avea dificultăți respiratorii dinainte de a fi plasat la pământ. Transcriere a înregistrării camerei de luat vederi corporală, purtată de către polițistul deasemenea negru, J. Alexander Kueng:

Officer Kueng and George Floyd

Officer Kueng and George Floyd

Idea e că ruptura în societatea americană s-a produs, o anumită categorie de cetățeni având acum carte blanche la crime violente, debandadă, omucideri, de frica consecințelor din partea polițiștilor – cine mai vrea să-i moară în custodie vreun cetățean negru?  Totul cu concursul unei mass media trădătoare, aservită aproape în totalitate agendei neomarxiste de ștergere a istoriei și a identității albilor.

Rămâne ca băiețelul de trei ani al lui Jessica Doty Whitaker să înțeleagă peste ani ce s-a petrecut cu mama lui.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: