Fază tare la Poliție – „cu mască?”


La permise auto, unui bun cetățean purtător de mască, îi vine rândul la fotografie. Îl întreabă pe polițist – țineți-vă, să nu cădeți:

Cu mască?

Hohote de râs din toate părțile. Omul a priceput și a dat-o jos. Dealtfel, nimeni nu purta stupidul și sufocantul accesoriu. Poliția știe bine cât e ceasul.

Pe stradă: un septuagenar mascat, a tras deoparte doi polițiști locali și le-a explicat că au datoria civică să se sufoce, deși afară erau 32 de grade.

Oamenii au fost înțelegători față de bietul pensionar și și-au aplicat-o. După ce s-au despărțit, nu au făcut doi pași și le-au îndepărtat, râzând între ei. Le-am zâmbit și le-am dat semnul universal de aprobare.

Se vede că dușmanul știe bine că din masa credulă faci orice, prin televizor.

E îmbucurător să vezi că în Cluj, șoferii de transport în comun nu poartă mască și nimeni nu îi trage jos din autobuz pentru a-i amenda.

E clar că avem polițiști mult mai luminați în urbea de pe Someș.

4 răspunsuri

 1. Foarte frumos din partea politistilor ca isi lasa partea omeneasca sa se dezvolte. E rar din partea lor si un bun exemplu pentru copii.
  Sa speram ca or sa-si aduca aminte ca sunt oameni si cand va veni vremea sa sileasca lumea sa ia „vaccinul”.
  Fiindca va veni si vremea aceea, purtatul fortat al mastii in aproape toate tarile este precursorul injectarii fortate cu otrava biologica impotriva tuturor drepturilor omului.
  Ce trebuie sa nu piarda din vedere niciodata slujitorii puterii e ca pe masura ce ticalosia conducatorilor fata de populatie va creste, la fel va creste si presiunea asupra slugilor ca sa-si dovedeasca devotamentul fata de sistem (oricare ar fi el).
  Istoria omenirii ne-a dovedit de nenumarate ori si mai ales in ultimul secol ca dezumanizarea uneltelor e necesara pentru implementarea oricarei dictaturi.

  • Da, e bine așa. Sunt și ei vecinii noștri și sunt sigur că înțeleg problema. Să le dea Domnul bine.

 2. Oi vei, moi Eufrosine, moare vaca din curtea noastra dar bine ca are vecinul vaca, nu?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: