Ce preferați mămicilor? Faceți alegerea


..mijlocul universal de autoapărare, sau operatorul 112 la telefon, într-o situație ca asta?


Învățați să le folosiți la poligon cu un instructor autorizat (costă aproximativ 100-200 de Lei), apoi cumpărați una și păstrați-o la îndemână, dar antrenându-vă periodic. Vorba americană: „Better safe than sorry”, este perfect adevărată. Nimeni nu ar trebui să lase viața copiilor săi în voia soartei. Apoi când cresc puțin, educați-i și pe ei. Airsoft este un început excelent.

Asta-i dacă aveți bărbați adevărați. Și de nu, asumați-vă voi dragi mămici, rolul.

10 răspunsuri

 1. De acord cu exceptia ultimei propozitii. Femeile trebuie sa fie si sa ramana feminine. Daca nu au un barbat „adevarat” sa si-l educe sa devina „adevarat”, nu sa se transforme ele in barbat

  • Uneori preluăm atribuțiunile celor care nu și le exercită cum ar trebui. De ex., m-am trezit mare bucătar – gătesc mai bine decât soția mea, copiii sunt de acord. Dealtfel e de preferat ceea ce ai descris. Văd pe unii dezbrăcați la modă (gleznele la vedere, de ex.) și mă întreb dacă mai au vreo șansă.. mulțumesc pentru comentariu.

   • 🙂 Cu placere. Copiii au nevoie de un model masculin si de unul feminin, fiecare cu particularitatile sale, cu punctele puternice si slabe. Impreuna, un barbat si o femeie se completeaza minunat.

    • 100% de acord. Doar că din când în când, e necesar să suplinim slăbiciunile unuia, cu putința celuilalt.

 2. Chiar nu realizezi ca-i o ineptie ? De fapt , este o ineptie in Romania unde , legile-s facute parca pentru protectia infractorilor si nu pentru a potentialelor victime ale acestora . Uiti ce spune legea ? ” Nu poti raspunde unui posibil atac decat folosindu-te de fix aceleasi mijloace cu care potentialul atacator te agreseaza ” si-atunci , cum sa tragi cu un pistol asupra unuia care te ataca doar cu un … topor ? Te duci mintenas la puscarie conform cu legea in vigoare si mai si palatesti aluia sau familiei sale niscai daune ! Ti-l reamintesti pe Adrian Iovan si ce-a patimit doar pentru ca a impuscat un tip ce-i intrase NOAPTEA in casa ? Aaaa daca esti senator , judecator , politist sau procuror , eventual vreo beizadea a acestora , poti sa faci cam orice c-o arma fara teama de repercursiunile legale altminteri…nu se prea poate , cel putin NU in Romania . Fireste ca postarea dumitale este o reclama mai mult sau mai putin mascata , cel putin eu asa o percep .

  • Nu am cui să fac reclamă. Este o vorbă în State: „Better to be judged by twelve, than to be carried by six”.
   Un juriu acolo este compus din 12 oameni. Inepție e să mori ca prostu’ pentru că nu ai priceput că dreptul la autoapărare e sfânt. Cu guvernanții potriviți, se va rectifica și legea.

   • Cea mai importanta protectie pe care o poate darui o mama copiilor sai este educatia.
    De pomana are o arma daca isi lasa copiii cu ochii lipiti de ecranul telefonului, daca nu le citeste povesti cand sunt mici, daca nu merge cu ei la biserica, daca nu le explica in ce mod bautura si drogurile ii pot distruge si de ce cocotele de ambele sexe de la televizor sunt de plans, nu de invidiat.
    Intreaga familie, prin aceasta intelegand si familia spirituala, respectiv preotii, trebuia sa ii indemne pe copii la prudenta in relatiile cu semenii.
    Investitia in tehnicile conventionale si neconventionale de aparare este si ea, dupa parerea mea, recomandabila.

    • Eu cred că o mamă are un dar chiar mai mare pentru copiii ei – rugăciunea. Dealtfel și un tată. În România din nefericire suntem cam dezarmați, dar Cel ce a făcut cerul și pământul, are mijloace.

 3. OMS a anuntat ca primul vaccin care a ajuns in faza a3a de testare, AZD 1222, este cel creat la Oxford (7SUR7).
  Faptul ca romanii au fost donati pentru testarea acestui vaccin, cf.declaratiei publice facuta de dl.Streinu in prima etapa a competitiei intre marile laboratoare, nu presupune ca nu se vor face teste si cu celelalte 16 vaccinuri aprobate de OMS pana la acest moment.
  Avand in vedere ca anuntul a fost facut pe 2 iulie, gasesc ca era normal ca echipa Tataru,Strainu,Arafat sa iasa in fata natiunii si sa anunte momentul istoric al declansarii campaniei de testare a primului vaccin impotriva virusului covid19 si sa precizeze ca subiectii trebuie sa fie sanatosi si sa isi dea acordul scris, citind cu atentie toate clauzele protocolului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: