Din culisele conspirației „Covid” – partea a II-a


Accesul pe blog se face dificil, in sensul ca apare informatia ca ai fost blocat dupa care scurt, se conecteaza.

Un amic crede ca iti este ”pieptanat” blogul.

Revenind la covid, planul de relansare prevede ca Ro sa primeasca 11,580 miliarde +19,426 miliarde imprumut pe 30 de ani!
Iau un alt caz, al unei tari cat Muntenia noastra care pentru 4,8 miliarde va trebui sa plateasca 580.000.000 anual, rezultand ca in 30 de ani sa se achite fata de generoasa fundatie de suma aiuritoare de 17,4 miliarde euro (date publicate oficial).

Faceti un calcul pe datoriile pe care urmeaza sa le plateasca Romania, adaugandu-le si pe cele contractate de guvernul Dancila in State cu acordul Presedintelui si al Guvernatorului desigur.
Credeti ca putem iesi onorabil din dezastrul in care ne-au impins alesii altora?

Autor: Clement

2 răspunsuri

  1. Completare la strategia covid.
    Programul de supraveghere in masa Task Force Data&Technology against Corona a fost testat deja in Belgia si datorita succesului constatat, s-a stabilit extinderea acestuia la nivelul intregii comunitati europene.
    In principiu,fiecare tara va desemna, sau a desemnat deja, o singura companie telefonica pentru colectarea si transmiterea datelor in scopul „monitorizarii” populatiei.
    Posibil ca in momentul finalizarii programului sa intervina salutar si al doilea val covid si vaccinarea obligatorie sa fie de neevitat.

    • Da, guvidul e o vacă pe care ăștia nu au terminat să o mulgă – sigur vor încerca și „valul doi”, doar au beneficiat prea bine de pe urma minciunii Covid 1.0. Fain e că lumea a început să cârâie – am facut astăzi o remarcă în public și o Doamnă a răspuns: „de 30 de ani își bat joc de noi”. Avea viziune de perspectivă, pe când comentariul meu se referea doar la „pandemie”.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: