Din culisele conspirației covid


In Aprilie, Streinu Cercel declara public ca a facut deja un contract cu un important laborator din Marea Britanie-Oxford pentru a testa pe romani o „substanta”care trecuse de testele pe animale, in scopul realizarii unui vaccin impotriva noului coronavirus.

NOVASEP, intreprindere franceza lider european in productia de vectori virali, a anuntat semnarea unui parteneriat cu societatea ASTRA ZENECA in vederea producerii unui vaccin elaborat impreuna cu laboratoarele Universitatii de la Oxford.

Sambata 13 Aprilie, NOVASEP a parafat un acord cu Germania, Olanda si Franta pentru a produce 300 000 000 de doze de vaccin pentru aprovizionarea tuturor tarilor membre UE, dar si a altor tari voluntare.
Subtitlui articolului publicat pe 7SUR7(Be) suna in felul urmator:

”Eventualul vaccin contra coronavirus, anuntat de grupul ASTRA ZENECA cu NOVASEP”.

Citind aceasta informatie, cum sa nu te duca gandul la sutele de persoane asimptomatice sau testate negativ, tinute captive in spitalele din Romania care au declarat disperate ca li-se dadeau medicamente fara sa li-se spuna ce sunt, erau „intepate in umar” dimineata si le erau prelevate probe de sange ale caror rezultate nu aveau voie sa le consulte (b1tv emisiunea lui Silviu Manastire)?

Conform legislatiei europene, toti pacientii au dreptul sa fie informati asupra naturii tratamentelor pe care le primesc si sa consulte personal rezultatele investigatiilor medicale.
Fata de cine au depus juramant de fidelitate doctori precum Streinu Cercel si membrii corpului medical auxiliar, subordonati acestora?

Autor: Clement

10 răspunsuri

 1. Intrebarea e retorica. Streinu Cercel nu are un dosar penal tinut la sertar pentru ca are ochi caprui, ci pentru ca depus un juramant fiarei…

 2. Interviu dr. Răzvan Constantinescu de la Iași:
  https://mega.nz/folder/eEoDEKYB#IBatxDL-cyeEuRNB3Ddd3A

  • Imi recunosc ignoranta.Cine este acest domn?
   Poate il gasim pe alta cale sau poate ne spuneti in cateva cuvinte care este parerea domniei sale in chestiune.
   Daca a avut curajul de a se exprima public, atunci sa ii transmiem la randu-ne mesajul.
   Italienii care se pronunta impotriva vaccinarii obligatorii au creat partidul 3V (vrem adevarul despre vaccinuri) si au intrat in parlament. Multi cred ca ce s-a intamplat in nordul Italiei a fost o lectie si un avertismant cu ecou. Cartitorii afirma chiar ca guvernantii au fost sensibili la sugestiile ind.farma , au blocat o parte a economiei si au fost rasplatiti primind partea cea mai mare din cozonacul€.
   Poate ca in tara noastra nu se poate coagula o miscare capabila sa reziste presiunilor ind.farma ,dar macar sa fim alaturi de medicii curajosi si onesti.

   • Este vorba de videoclipul ”Minciuna covid demascată din interior”,rândul al doilea ,al doilea videoclip de la stânga la dreapta

 3. Pe youtube e cenzurat

 4. Oarecum fara legatura.
  Accesul pe blog se face dificil, in sensul ca apare informatia ca ai fost blocat dupa care scurt, se conecteaza.
  Un amic crede ce iti este”pieptanat” blogul.
  Revenind la covid, planul de relansare prevede ca Ro sa primeasca 11,580 miliarde +19,426 miliarde imprumut pe 30 de ani!
  Iau un alt caz, al unei tari cat Muntenia noastra care pentru 4,8 miliarde va trebui sa plateasca 580.000.000 anual, rezultand ca in 30 de ani sa se achite fata de generoasa fundatie de suma aiuritoare de 17,4 miliarde euro (date publicate oficial).
  Faceti un calcul pe datoriile pe care urmeaza sa le plateasca Romania, adaugandu-le si pe cele contractate de guvernul Dancila in State cu acordul Presedintelui si al Guvernatorului desigur.
  Credeti ca putem iesi onorabil din dezastrul in care ne-au impins alesii altora?

 5. „sutele de persoane asimptomatice sau testate negativ, tinute captive in spitalele din Romania care au declarat disperate ca li-se dadeau medicamente fara sa li-se spuna ce sunt, erau „intepate in umar” dimineata si le erau prelevate probe de sange ale caror rezultate nu aveau voie sa le consulte”

  Este incredibil ca s-a ajuns la asa ceva fara ca nimeni sa protesteze. Uniunea Sovietica mondiala a sosit deja: lasitatea si egoismul oamenilor au adus-o mai repede decat ne asteptam.

  • Până la urmă totul se rezumă la lipsa de catehizare, ortodocși, sau nu.

   • Multi preoti de parohii se tem de intrebarile crestinilor pentru ca nu au suficiente cunostinte teologice, nu au capacitatea proprie de intelegere a mesajelor Mantuitorului ,le este frica si chiar lene.
    Crestinilor le este dor de Dumnezeu si clerul nostru nu vrea sa inteleaga acest lucru ,pentru ca acest dor inseamna pe langa rugaciune si cautarea intelesurilor profunde din toate faptele si cuvintele lui Hristos.
    Legatura crestinilor cu preotii este practic rupta.
    Vorbind cu un preot cu carte si har despre faptul ca Biserica ar trebui sa le ceara credinciosilor ca in timpul saptamanii sa citeasca integral capitolele din Evanghelie si Apostol din care urmeaza sa se citeasca la Sfanta Liturghie de diminica, pentru a intelege contextul invataturii lui Hristos, mi s-a raspuns: Sa ma gandesc, trebuie vorbit cu consiliul….
    Am propus acest lucru in ideea ca o catehizare sistematica in fiecare parohie fiind utopica, prin obligarea
    credinciodilor sa citeasca textele complete s-ar realiza practic o, auto-catehizare.
    In fiecare biserica slujesc 2,3 preoti si in mod logic ar putea sa indeplineasca aceasta obligatie crestina cu randul, pastrandu-si timp si pentru familie si odihna cea binemeritata.
    Oare activistii media,.sincer ortodocsi,nu au sesizat faptul ca este o urgenta nationala catehizarea poporului roman?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: