Oameni sănătoși închiși cu forța – când nu ai numerele, te pui pe scornit „infectați”


Ce faci atunci când falsa pandemie nu îți oferă numerele cerute politic de infectați, în ciuda matrapazlâcurilor comise mai ales pe la țară, cu sume de bani oferite familiilor pentru a putea trece „covid-19” pe certificatul de deces?

Simplu: inventezi o nouă categorie, așa zișii asimptomatici, după care îi salți cu duba de acasă sub amenințarea unui dosar penal. Mă întreb după ce criterii l-au săltat autoritățile medicale pe omul acesta – a strănutat în public? 

Gabriel Mirceoiu, fost fotbalist și fost director general al clubului FC Braşov, dignosticat de mai bine de două săptămâni cu COVID-19 și internat într-un spital, trage un semnal de alarmă în legătură cu ceea ce s-ar întâmpla cu pacienți asimptomatici, așa cum este și el.

Bărbatul internat spune că nu i-a fost dat nici un medicament, dar „noaptea şi ziua uşa este încuiată” și i se adresează secretarului de stat Raed Arafat.

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, ameninţat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… . Am auzit că mâine vom face duş!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris Gabriel Mirceoiu pe contul său de socializare.

Vă vine să credeți una ca asta? Pe când toate țările europene au renunțat la „alerte/urgențe/austerități”, la noi batjocura continuă neabătut. Pesemne că stocul de măști/dezinfectanți/termometre al acoliților PNL e încă departe de a se fi epuizat.         Și câteva gânduri ale cititorilor:

Aberatie de asa-zisa combatere a bolilor, de fapt politica genocidara.
Pretext pentru abolirea libertatilor esentiale.
Iata la ce foloseste tot circul Guvid.
Au trecut de la porci la oameni intr-un timp record.

raed arafat nu are timp sa asculte pacientii, este ocupat sa apese pedala pt fortarea votarii starii de alerta. Are o misiune acum, nu poate fi deranjat. Trebuie sa se impuna pe Facebook, din studio-uri, de oriunde, numai de spitale ca sa vada situatia reala nu se apropie si-si mai spune si specialist in medicina de urgenta.

Vorba lui Klausica.. Ghinion. Trebuie sa iasa ,,cota,, la covizi. Rominia euriopeana, Rominia norr-maa-laaa, Rominia lucrului binee facut. Ori esti prostanac, ori bolnav. Nu se poate altfel ,,dragi romani,, Una din doua.

Lasati-l in pace pe Arafat: daca o da pe bune cu golania guvid, in trei zile e arestat, iar in trei luni e judecat si condamnat mai rau ca Haisam. Asta e Romaaaniiaaa nooormaalaaa.
Si rad si crucile cum au explodat infectiile guvid după anunțul că nu va fi votată prelungirea stării de alertă, dar noi stam pe noi si injuram PSD-ul ca nu respinge hotărârea de prelungire.

Oamenii, semenii lor pentru cei care conduc lumea? Nimic altceva decat niste dobitoace de dresat, un fel de caini sau cai, ce trebuie sa-i asculte si sa-i linga. Am ajuns in epoca celor care jucandu-se de-a Dumnezeu, nu fac altceva decat sa se distruga, distrugand.

Gabriele, asteptam sa declari sincer cu cine ai votat !!!
Daca ai votat cu nazistii, ne doare-n cur ca te tin la carcera, unde iti dorim sa te afli si la revelion!!!

Sursa: Cotidianul

3 răspunsuri

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: