Epidemia care nu a fost


„Pandemie”, epidemie, sau nici măcar atât?

De regulă, Lumea după Eufrosin publică texte originale – insă atunci când un text de valoare spune ce aș fi spus și eu, simt că este de datoria mea, să îl semnalez. Cum politicienii și proxeneții din sănătate insistă că avem o pandemie (nu doar o biată epidemie) care necesită măsuri de batjocură în toiul verii, ca niște imbecili ai dracului ce sunt, aduc pe tapet premiza că poate nici măcar o epidemie n-a fost această falsă „pandemie”. Am fost mințiți în față, iar batjocura continuă.

„Avem sau am avut o epidemie a noului coronavirus în România?” se întreabă jurnalistul Adrian Panaite, într-o analiză scrisă pe siteul profit.ro.
El afirmă că întrebarea sa este legitimă având în vedere că „în România nu am avut mase de oameni cu simptome de răceală care să dea buzna peste așezămintele sistemului de sănătate publică, nu am avut o avalanșă de internări cu viroze respiratorii, nu au fost raportări despre oameni care să cadă din picioare, despre firme sau sectoare care să fi fost incapacitate de un număr covârșitor de persoane doborâte la pat de boala COVID-19”.
De-asemenea, el spune că așa numitele focare au fost de de fapt, „a fost o înșiruire de zone statice, așa-numite „focare”, cele mai multe ținând de stat, unde depistarea bolii s-a realizat mai degrabă prin testare, pentru că altminteri cazurile celor grav afectați nu au fost cu nimic în acest an mult depărtate de cele ale unor ani gripali obișnuiți. Rezumând, virusul nu umblă prin orașe și sate, ci se cuibărește în „focarele” de unde sunt alimentate statisticile”.
Adrian Panaite citează statistici realizate de sociologul Ionuț Apahideanu pentru a arăta că restricțiile trebuiau ridicate încă de la începutul lunii mai.
„Într-o muncă ce a suplinit lipsa unor prezentări convingătoare din partea autorităților, dar și o presă indolentă, Ionuț Apahideanu din Cluj-Napoca ne arată că vârful prezumtivei epidemii s-a consumat undeva pe 10-11 aprilie din punctul de vedere al numărului de cazuri noi zilnice și al deceselor.
Cu atât mai mult măsurile de autodistrugere a economiei nu ar trebui extinse cu cât chiar și această statistică nu ne spune foarte mult, având la bază doar teste ale căror rezultate sunt îndoielnice. O abordare empirică, prin urmărirea numărului cazurilor grave de viroze respiratorii, ar fi mai nimerită decât promovarea unor politici publice în baza unor teste neomologate și care este vădit că dau rateuri după secvența în care rezultate pozitive și negative vin pentru aceleași persoane la intervale de chiar câteva zile”, a notat el.
Jurnalistul prezintă caracteristicile unei epidemii și spune că acestea nu au fost prezente în România ultimelor luni.
„Realitatea trăită, ne spune, dimpotrivă, că este o întrebare legitimă aceea dacă în România avem o epidemie. Cum arată o epidemie? Independent unii de alții, tot mai multe persoane reclamă simptome ale unei boli, încearcă să se trateze singure, cad la pat, apelează la medicii de familie sau chiar bat la ușa unor așezăminte medicale. De asemenea, bolnavii își dau seama cam de la cine ar fi trebuit să fi luat boala; rudele lor stau în alertă. Dinamica descrisă mai sus a lipsit în România ultimelor luni. Sistemul medical nu a fost sub șocul primirii unei avalanșe de persoane care să reclame viroze respiratorii. Dimpotrivă, cei mai mulți dintre cei diagnosticați cu noul coronavirus au venit cu terțe afecțiuni: de cele mai multe ori cardiace, uneori cu traume directe la ortopedie sau au fost în pragul spitalului pentru servicii periodice precum dializă sau tratamente oncologice.

Majoritatea covârșitoare, o recunosc inclusiv medicii, undeva între 8 sau 9 din cazuri nici măcar nu tușeau sau aveau febră. Epidemia arată așadar ca una a „asimptomaticilor”, toți masați static în așa-numite „focare”. În principal, este vorba despre spitale, iar mulți dintre cei raportați a fi infectați cu noul coronavirus au fost chiar cadre medicale. Cămine de bătrâni, unități de pompieri și jandarmi, ici și colo câte un nucleu de oameni lipsiți de apărare precum muncitorii sri-lankezi din Botoșani au alcătuit alte astfel de puncte-focar. La fel, în cele mai multe cazuri, grupurile-țintă – cum a fost speța celor peste 50 de persoane de la așezământul din Păstrăveni, județul Neamț – erau formate din oameni testați pozitiv, dar care nu reclamau niciun fel de simptome. Sistemul medical nu a fost nici pe departe în pericol de a fi covârșit. Dimpotrivă, statisticile arată clar că, pe vârf, nivelul de solicitare al cazurilor grave a fost abia de 20% raportat la numărul de ventilatoare și de 10% când avem ca reper paturile de terapie intensivă”, a scris el.

Sursa: Activenews

14 răspunsuri

 1. Deci , daca dumneata n-ai fost atins de COVID , sau nici o cunostiinta de-a dumitale n-a fost infectata …asta insemneaza ca n-a existat ? Si-atunci , pentru ce s-au luat acele masuri draconice precum cele pe care le-am trait , cui au folosit caci oamenilor , societatii umane , in nici un caz !?! Da si dumneata numele si prenumele celor care , crezi dumneata c-au avut oarece interese pentru a declansa aceasta uriasa manipulare mondiala . . P.S. Daca n-a fost nimic , atunci pentru ce porti masca ?

  • Nu susțin că nu există un anume coronavirus, ci că acesta este inofensiv pentru cei sănătoși. Cei care s-au dus, se duceau oricum, fie din cauza bolilor lor, fie de gripa sezonieră peste bolile lor. Mască nu port, dacă mai citeai un pic înapoi, aflai asta – prea țin la libertate ca să mă cobor la nivelul ăla.
   Nume de dat nu am, dar este gașca globalistă din spatele lui Gates – na’, că tot am dat un nume.
   Măsurile s-au luat identic în toate țările „civilizate”, pentru că lumea are un centru de control unic, un guvern global nedeclarat încă și care acționează prin „statul profund” existent în toate aceste țări – este de fapt vorba de o ocultă criminală care servește interesele liderilor din umbră, apoi pe cele personale ale lor și sunt întotdeauna împotriva intereselor națiunilor din care acești interpuși fac parte. E clar sper.

   • Am citit si…ai dreptate deci , te rog sa consideri intrebarea mea referitoare la portul de catre dumneata al masti de protectie : nula . Nume ale celor interesati de panica starnita in jurul pandemiei , fireste exista suficiente , iar Bill Gates si gasca lui globalista , consider ca-s doar ceea ce se vede cu ochiul liber : aia din umbra conteaza . Intrebarea mea era : CARE AR FI SCOPUL caci , ma repet : oamenii , societatea umana n-a prea avut nimic de castigat insa , pagube IREPARABILE { vezi situatia din USA } au tot fost . Crezi ca-n America , UK , GERMANIA , atunci cand se vor linisti lucrurile , nu-si va mai aduce nimeni aminte de aceasta pseudopandemie si mai ales de ceea ce s-a intamplat in timpul ei ? Intrebare : in cat timp crezi ca-si va vinde Nelu Tataru alea 15 milioane de masti si cam la cat estimezi ca va fi castigul sau ? P.S. Inainte s a uit ! Pe 11 Iunie Presedintele KWJ a ” comemorat ” in Piata Universitatii MINERIADA . Acea mineriada n-a avut loc incepand cu 13 Iunie dimineata la 5 AM si finalizandu-se in 15 Iunie ? Ma rog , asa am auzit si eu…insa , cum Presedintele ARE INTOTDEAUNA DREPTATE consider-o si p-asta nula .

 2. Omul e facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, folosirea mastii in public inseamna negarea si batjocorirea chipului lui Dumnezeu din om si asemanarea cu diavolul cel fara de chip care isi ia infatisarea cu care se arata oamenilor dupa cum ii dicteaza propria fantezie. Cel mai grav e in bisericile unde se accepta ritualuri covid, fie ele cit de nesemnificative. Cei care dezinfecteaza icoanele, sau accepta dezinfectarea lor, considera icoanele spurcate si cad automat sub anatema sinodului VII ecumenic. In bisericile unde se accepta fie si cel mai mic ritual covid, slujbele se transforma in incantatii pentru grabirea venirii lui antihrist. Acceptarea „distantarii sociale” precum si a celorlalte ritualuri covid inseamna grabirea venirii lui antihrist. „Distantarea sociala” in limbajul oamenilor stiintifici gen wuhannis, lukovid orban, a-rahat, nelu tartaru etc. o gasim foarte limpede in Patericul egiptean unde se spune ca sfirsitul lumii va fi atunci cind nu va mai fi carare de la vecin la vecin, adica „distantare sociala” in limbajul modern al oamenilor stiintifici enumerati mai sus. Se pare ca la romani, oamenii stiintifici, au hotarit sa puna pecetea lui antihrist in frunte pentru ca acolo crestinii pun cele trei degete cind isi fac cruce, de aceea ii antreneaza sa dea cu capul la kaufland etc. La pagani si celelalte neamuri care nu-si fac cruce, probabil ca or sa le puna pecetea pe mina dreapta. Asta e parerea mea dupa cum vad ca decurg lucrurile, probabil ca or sa fie exceptii, oricum nu e prea important acest aspect, in frunte sau pe mina dreapta tot pecetea lui antihrist e.

  • Din păcate nu pot identifica o singură parohie al cărei preot să fi spus enoriașilor „vedeți-vă de treabă ca înainte”. Nu spun că nu sunt. Peștele de la cap…

   • Deocamdata sintem in faza de bulversare cind se separa lumina de intuneric si se cern oamenii. Mi-as dori sa nu am dreptate, sa nu fie adevarat ceea ce spun dar cred ca ortodoxia de biserica, ma refer la cladire, s-a terminat, sau e in faza de sfirsit. Tendinta e de a nu mai exista de acum inainte slujbele asa cum au fost. Daca vor accepta covizii de la conducere ca sa se tina slujbe in biserica, acele slujbe se vor tine cu ritualuri covid, cel putin unul. Noi stim ca in materie de credinta nu putem accepta nici un fel de schimbare, fie ea si doar o virgula invizibila cu ochiul liber. Sa luam exemplul gradului unui unghi foarte ascutit: daca pe distanta de un metru avem o deviere de la paralelism invizibila, la o distanta de 10 m. diferenta e vizibila de la distanta. Hristos a stiut ce spune cind s-a referit la cirtå. Deocamdata slujbele se tin in afara bisericii, deci avem un compromis invizibil cu ochiul liber, avem acceptarea unui ritual covid. Daca clerul si poporul au acceptat asta, vor accepta si urmatoarele. Ortodoxia adevarata se va mai tine doar la nivel individual sau de familie, cel mult la nivel de grup mic la fel ca in timpul prigoanelor crincene comuniste din Rusia si din istoria asupririi de catre pagani. Daca se lua de sus decizia neacceptarii nici unui fel de compromis in Biserica si trecerea in catacombe, sigur covizii nu invingeau iar acum aveam slujbe in biserica fara ritualuri covid. Acum sintem in faza de negare (fazele doliului: negarea, disperarea si impacarea), nu ne vine sa credem ca ortodoxia oficiala (aprobata de catre statul antihristic prin aviz stampilat de functionare) a cazut. Probabil isi va reveni si va baga de seama ca a fost o pacaleala, dar asta depinde de vointa poporului si mai ales a ierarhilor. Sa dea Dumnezeu ca cel putin unii ierarhi sa isi dea seama de capcana in care au cazut si sa trimbiteze trezirea si revenirea la normalitate!

    • Sa mai avem rabdare.
     Aveti dreptate in unele privinte dar imi este greu sa accept concluziile dumneavoastra.
     Ieri, in biserica am fost in jur de 30 de crestini si in exterior, tot cam atati. M-a surprins faptul ca Sfintirea Darurilor s-a oficiat in mijlocul bisericii si nu in Altar si in predica nu s-a facut referire la Postul in care tocmai urma sa intram, la sensul si exigentele acestuia, mai ales in contextul actual.
     Era absolut jenant sa vezi cum alergau discret diverse persoane in jurul Parintelui pentru a recupera obolul si acatistele pe care nu le-a citit nimeni.
     Observand respectiva , sa-mi fie cu iertare, scenografie, a fost foarte greu sa nu imi zboare gandurile la cate toate ,mai cu seama pentru ca Parintele este apreciat de enoriasi si pentru rigoarea cu care oficiaza de regula, Sfintele Slujbe.
     Sa mai avem rabdare.

     • Da, eu aștept, deși lucrurile sînt foarte clare pentru cei care au ochi de văzut, din păcate direcția în care merge lumea e cea descrisă de marele Dostoievski în „Marele inchizitor” renunțarea la libertate. Apocalipsa se împlinește cuvînt cu cuvînt, aștept să văd lovitura de moarte pe care o va primi fiara (sistemul) și nădăjduiesc să nu i se vindece rana prea repede. Să reducă populația nu vor reuși garantat, se va lăsa cu victime cum s-a lăsat și înainte, probabil că vor avea succese, dar în alte domenii. Corona e lucrarea de înșelare pe care Dumnezeu a trimis-o omenirii datorită faptului că nu crezut Adevărului. Totodată „necazul cel mare care va fi pe toată suprafața pămîntului și care nu a mai fost și nici nu va mai fi”

      • În toată această perioadă nimic nu m-a înspaimîntat mai mult ca scanarea frunților și purtarea măștilor. Pînă și animalele reacționează negativ la vederea unei persoane cu mască. Cred cu tărie că cei care poartă mască în public și mai ales la biserică îl cheamă pe antihrist și batjocoresc chipul lui Dumnezeu dăruit omului asemanîndu-se diavolului.

      • Apocalipsa ne spune ca sunt doua fiare:
       „Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant”
       Una care se preface ca vrea binele oamenilor „si avea doua coarne asemenea mielului” dar in realitate „graia ca un balaur”.
       Ambele fiare lucreaza impreuna pentru a stapani pamantul, caci amandoua se inchina diavolului:
       „Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai”.

 3. Intelege cineva motivele pentru care medicii de familie au acceptat sa isi abandoneze practic, pacientii?
  Cunosc personal oameni carora generalistii nu le-au raspuns la telefon luni de zile,dar si persoane care au acceptat sa tuseasca, sa scoata limba in fata ecranelor de ordinator si sa ia antibiotice fara priza de sange sau alte investigatii.
  Refuz sa cred ca dezinteresul doctorilor s-a datorat doar pierderilor extra-salariale suferite odata cu impunerea starii de alerta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: