Pentru popor pandemie, pentru guvern paranghelie


Iată cum respectă guvernanții noștri edictele impuse chiar de ei poporului! 

În imaginea devenită virală pe internet apar vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei și Virgil Popescu. În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Mai apoi s-a alăturat și Ben Oni Ardelean.

sursa: EVZ

Deci noi nu avem voie în biserici și în alte spații închise fără botniță, pe când ei, specialii, chefuiesc, fumează în spații publice închise, nu respectă  „distanțarea socială” pe care cu obrăznicie ne-o cer nouă.

Asta înseamnă un singur lucru și anume că guvernanții știu cât se poate de clar că pandemia e una falsă, că lumea este supusă unui experiment psihologic (psyops) fără precedent și că măsurile demente luate împotriva populației nu sunt altceva decât TIRANIZAREA ei, situație care neîndoielnic îi satisface pe acești despoți de mucava.

Românii care pleacă supuși fruntea pentru a fi scanați  devin cu voia lor șeptel – o turmă al cărei semn de recunoaștere e botnița scârboasă și plină de viruși și bacterii care vor fi reinhalate. Acum se cerne lumea:

Cu alte cuvinte: „La munca tovarasi, doar am vrut sa verificam in ce stare v-am adus!”
 
Dar scopul a fost atins!
 
Majoritatea ortodocsilor si-au tradat Credinta.
Slujbe video, cu masti, cu manusi, preoti venind la credinciosi acasa in „cipici”, 
„Altetele Regale” iau Sfanta Impartasanie singuri prin grilajul portii Palatului, mascati de la un preot mascat, cimitirele inchise, manastirile inchise…
 
In Statul Michigan nu au fost restrictii la prezenta in biserici.
La negri se strangeau sute/mii.
La greci au fost slujbele chiar mai lungi si mai dese, ca sa piara intunecarea vrajitoreasca a mintilor crestinilor.
 
La romani ori sunt bisericile, manastirile si cimitirele inchise complet ori restrictii in batjocura – dezinfectare cu solutii speciale, „distantare sociala”, numar redus, masti, manusi, mortii cu mortii, viii cu viii.
 
Cand te apropii la o oarecare distanta de unii in biserica, sar ca niste capre „responsabile social”.
 
Desigur ca savantii ne spun deja ca va veni un val si mai sinistru chiar inainte de Nasterea Domnului.
Nu e o problema, am fost deja dresati, „credinta continua sa fie in inima noastra!” – O intarim holbandu-ne pe Facebook.

Un răspuns

  1. Dacă omenirea ar respecta și ar păzi cele 10 porunci, nu ar mai fi nevoie de politie.,jandarmerie,armate de birocrați și de tăietori de frunză la ciini, pareroöogi și formatori de opinie, adică mincatori de căcat. Eu unul cel puțin nu am nevoie de guvern, de președinte, parlament etc. Ei au nevoie de mine, de munca mea și de banii mei. Cind destui vor înțelege ca poporul nu este sluga unor jigodii psihopate, atunci se produce schimbarea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: