9 răspunsuri

 1. Sa se gandeasca de pe acum doamna Firea la momentul in care va sta cu sufletul in causul palmelor in fata Sfantului si Dreptului Judecator.
  Ce va spune aceasta femeie incercata de necazuri mari, sincer credincioasa, cand va trebui sa dea socoteala in privinta testelor pe asimptomaticii despre care satanicul triumvirat a declarat public ca sunt teste facute „pentru ca e bine sa se stie ce caracteristici genetice are populatia „?
  In privinta acestor testari, am convingarea ca ordinul l-au primit din afara, nefiind vorba despre o cercetare facuta de capul lor.
  Tinand cont de faptul ca din luna martie, anumite tari din Europa facusera anuntul public ca au nevoie de sange pentru transfuzii, subliniind ca sunt exceptati donatorii etnici romani si bulgari, este legitim sa ne intrebam in ce scop se face aceasta testare, ce date biologice ii intriga pe „oamenii de stiinta” locali si de aiurea.
  Primarita a precizat ca cei 11000 de cetateni vor apartine tuturor categoriilor sociale si de varsta din cele 6 sectoare ale capitalei.
  Oare romaanii stiu ca aceste analize nu se pot face decat cu acceptul lor si ca trebuie sa solicite o copie a rezultatelor investigatiilor, exact ca atunci cand fac analize la un laborator obisnuit, la recomandarea medicului de familie?
  Romanii cara au facut investigatii sanguine in occident stiu ca pe foaia de analiza sunt precizate si rasa, grupa de sange si codul antigenilor.
  Partea pozitiva a experimentului putem spera a fi generalizarea inscrierii datelor genetice pe fisele de analize pentru intreaga populatie, chit ca unele persoane ar putea fi contrariate daca ar afla ca nu apartin rasei caucaziene.

  • Sub umbrela PLANdemiei se colecteaza ADN-ul tuturor populatiilor de pe planeta – asta e unul din scopurile „testarii”.
   Asa fel ca sa se stie pe viitor ce fel de biotoxine sa introduca in ele. Deja au aceasta posibilitate, dupa cum admite acest criminal care este profesor de etica (!!) la universitati americane intr-un curs tinut la Academia Militara americana West Point.

   Creierul uman este campul de batalie al viitorului

   Practic admite ca anumite tari ca SUA, Canada, Rusia si China au posibilitatea de a controla COMPLET creierul de la distanta.
   Asta este de fapt 5G.

   PS – Avand in vedere ca multe video-uri interesante dispar imediat ce sunt postate, un grup de prieteni a luat precautia ca toate aceste video-uri sa fie „oglindite” in alta parte.

 2. Nu stiu de ce cuvintele Kaufland si plaja m-au dus cu gandul la Kancelarul suprem care prin mesagerul sau cel mai legitim, Herr Wolfang Schauble (CDU) in tandem cu M. Richard Ferrand (LREM) a facut saptamana trecuta o declaratie a carei forta ar fi trebuit sa zgaltaie din temelii guvernele tarilor membre UE.
  :..Vor urma decenii de investitii publice in sanatate ( urmare a pandemiei covid19), protectia climatului si securitate..
  Initiativa Germaniei si Frantei trebuie sa marcheze inceputul construirii unui nou Plan Schuman.
  Declaratia catre AFP, a fost facuta cu prilejul „comemorarii” a 70 de ani de la semnarea textului fondator, in Mai 1950 .
  Herr Schauble, fiind cel mai vocal reprezentant al conducerii bicefale cu care ne-a pricopsit Planul, a precizat limpede ca se impune o mai mare integrare politica ( subordonare?) a Europei ce va presupune in mod necesar schimbarea tratatelor.
  Tot Herr a prevenit ca nu o sa fie simpla impunerea noului Plan „tinandu-se cont de apetitul limitat al unor tari pentru TRANSFERUL SUPLIMENTAR AL SUVERANITATII NATIONALE LA NIVEL EUROPEAN”.
  Imi cer scuze pentru ca am marcat cu majuscule pasajul final din textul publicat de Agentia France Presse, dar o astfel de informatie declanseaza reactii adverse oricarui roman normal.
  Declaratia a fost facuta saptamana trecuta si nu am auzit comentarii nici din partea presei si
  nici din partea politicienilor romani de la Brussel sau de la Cotroceni.
  Singurul post de televiziune pe care se puteau exprima liber istorici militari, analisti politici,fosti diplomati fiind suspendat fix saptamana trecuta, ne putem astepta sau la o tacere asurzitoare in toata media ,sau la o aderare plenara si neconditionata la noul Plan.

 3. Acest remediu nu se poate aplica decat prin abrogarea minciunii, or’ in Romania adevarul s-a retras in inimile pruncilor si in chiliile pustnicilor.
  Anul trecut, in preajma sarbatorii Pastelui, cand au incendiat simbolic Catedrala Notre Dame in care se afla Coroana de Spini a Mantuitorului , miloane de crestini si-au spus „a inceput sfarsitul”.
  Sfarsitul incepuse de fapt in Siria, odata cu profanarea locasurilor sfinte.
  Lipsa de solidaritate a crestinilor ne-a adus in acest moment al ispasirii.
  Sa nu ne iluzionam draga Eufrosin, cale lumeasca de scapare nu mai exista pentru tara noastra.

 4. „Si ea [fiara] ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor”…”Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul”

  „Si s-a dus cel dintai [inger] si a varsat cupa lui pe pamant. Si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei”

  Parca seamana cu vaccinul/testarea COVID 19 si consecintele lor.

  • Stai până ai să vezi consecințele vaccinului covid – îmi e milă de cei care-l vor face. Și parcă văd că se vor îmbulzi.

 5. Hristos S-a inaltat, dar nu ne-a parasit, cum cu blandete si incredere spunea Parintele paroh in predica la Sfanta Liturghie.
  Cum isi pot imagina acesti rataciti ca vor scapa la dreapta judecata cand propriile lor ganduril,vorbe si fapte ii vor condamna la nefiinta?
  Cu prilejul impartirii argintilor s-au inteles detaliile strategiei fulger prin care au creat premizele implementarii noului plan Schuman.
  Daca mai apucam, poate analizam un pic datele ultimelor informatii ajunse pe net prin grija celor ce stau de veghe.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: