Despre „inofensiva” mască


Masca de protecție nu este un accesoriu inofensiv, putând comporta riscuri asupra unor categorii de oameni, motiv pentru care nu ar trebui să fie impusă tuturor. Dr. Adina Alberts se pronunță în favoarea prevenției și recunoaște că purtarea măștii poate fi utilă în acest sens, dar se pronunță împotriva impunerii obligativității acesteia. Medicul contestă obligarea elevilor să poarte măști la susținerea examenelor de final de ciclu școlar, explicând că lipsa oxigenării corecte poate determina scăderea capacității de concentrare, amețeală, confuzie, tahicardie etc.

„ATENȚIE! MASCA NU ESTE UN ECHIPAMENT DE PROTECȚIE INOFENSIV
Obligativitatea purtării unei măști în spațiul public închis, la serviciu sau în școală, nu poate fi impusă tuturor.
Iată de ce:
1. O cercetare care datează din aprilie 2008 arată că „saturația de oxigen din sângele arterial a celor 53 de chirurgi voluntari în acest studiu a scăzut considerabil în urma purtării măștii de protecție (…) a scăzut încă din prima oră, în cazul persoanelor cu vârsta de peste 35 de ani”, se arată în această cercetare.
2. Cei care suferă de boli precum BPOC, emfizem pulmonar, boli cardiace, astm, își pot agrava starea de sănătate prin faptul că „fac un efort major de a-și umple plămânii cu oxigen”, se arată într-un comentariu al medicului Kimber Stout, doctor în științe medicale. Persoanele care poartă mască timp îndelungat pot suferi un anumit grad de toxicitate în organism prin respirarea propriul dioxid de carbon. „Dacă masca de protecție obstrucționează felul în care persoana respiră, se poate ajunge la situația în care există mai mult CO2 în plâmâni decât oxigen”, a mai spus dr. Stout.
3. O să vă întrebați, probabil, „Atunci chirurgii cum pot să opereze 12 ore cu mască la gură fără să li se facă rău?”. Evident, această desaturare îi afectează – „scăzându-le SpO2 chiar și cu 20%”, conform unui studiu realizat de cercetătorii de mai multe universități de medicină din Turcia. După un timp intervine un mecanism compensator. Este ca un antrenament care necesită luni de zile de efort de adaptare din partea organismului.
4. În plus, dovadă că masca chirurgicală nu este un dispozitiv inofensiv o reprezintă faptul că s-a creat un aparat portabil, un concentrator de oxigen, destinat cadrelor medicale sau celor care poartă timp îndelungat masca pe față. Cercetătorii de la Universitatea Stanford au creat un concentrator de oxigen care se poate atașa la măștile de tip N95.
Vă asigur că sunt un mare susținător al prevenției, iar purtarea măștii este foarte utilă în acest sens. Dar fără impunerea obligativității.
Și acum vă întreb:
Cunoscând aceste riscuri, sunteți de acord ca elevii să poarte aceste măști la școală? Oare doamna ministru al Educației, Monica Anisie, cunoaște aceste date științifice incontestabile?! Dacă da, de ce insistă ca elevii să meargă în sălile de cursuri și să își susțină examenele de Bacalaureat, respectiv Evaluarea Națională, cu măști pe față?! Desaturarea hemoglobinei prin lipsa oxigenării corecte determină scăderea capacității de concentrare, amețeală, confuzie, tahicardie. Cum credeți, stimată doamnă ministru, că se poate susține un examen, în astfel de condiții?!

Dacă nici acest argument nu vă va convinge de faptul că dvs persistați într-o direcție greșită, atunci nimic nu o va face și ne dăm seama că nu sunteți altceva decât o interfață a unor conducători nepăsători față de soarta copiilor noștri”, a scris dr. Adina Alberts sâmbătă pe Facebook.
NEAMDENEAM17.05.2020 14:54

IL HULITI pe Dumnezeu cu mastile voastre de criminali cand stati in fata Lui la biserica. Aratati ca niste banditi care se uita la Domnul cum se jertfeste ca sa arate nedreptatea stapanitorului acestui pamant. Dar acest stapanitor a si fost judecat, iar voi il asculati pe acel blestemat supunandu-va slugilor lui si legilor care sfideaza stiinta si firea umana. Aratati ca niste zombi blocati psihic.

Asta e respectul vostru cand stati in fata Stapanitorului Atotputernic si-L vedeti umil pe Cruce, stati pititi de frica iudeilor, a garzilor! Vreti sa va scapati sufletele si le veti pierde!!! O sa purtati masti ani de zile, apoi va incolonati la vaccinul de zombi real. Ca nu sunteti constienti ca indiferenta va costa, nimeni nu se bare pt voi si voi sa dormiti in picioare. Masca este I L E G A L A. Lumea nu e o sala de operatii.

Hristos adevarat a inviat pentru cei care traiesc in Duh si Adevar! pt restul Invirea e obicei din batrani…asa ne-am obisnuit.

DTTW
17.05.2020 23:02
Propaganda, presa mainstream este disperata ca romanii, tot mai multi dintre ei, se trezesc, isi dau seama ca sunt mintiti cu nonsalanta de acesti „cavaleri ai apocalipsei”, care vor in continuare, pentru a-si atinge ei interesele si a-si justifica simbria primita de la stapanii lor, sa induca pe mai departe psihoza virusului ucigas care sta la panda la colt de strada ca sa-i omoare pe cei care nu au masca (ha, ha, ha).

Sunt exasperati, ii vad pe toate posturile tv pe comentatori, pe asa-zisii jurnalisti, (de)formatori de opinie, cum incearca, facand bulbuci in coltul buzelor, sa mentina ideea ca ca nenorocirea e cumplita, ca va fi jale, ca va fi tragedie nationala nu altceva, cu acest monstru de virus (ha, ha, ha). Cu cat se vor agita mai mult, cu atat oamenii isi vor da seama ca e e vrajeala ieftina, de prostit pe prosti, o incercare mizerabila de dresare a maselor, de spalare a creierelor. Multi au invatat lectia: tot ce ni se comunica oficial trebuie interpretat exact pe dos, acela e adevarul!!!


A273C
18.05.2020 00:26
Imi pare rau sa te contrazic. Din pacate romanii nu se trezesc. Se tampesc din ce in ce mai rau. I-am vazut pe strada, prin magazine, pe la serviciu, pe forumuri. Manipularea presei si restrictiile autoritatilor in scopul binelui comun au prins roade nesperat de bine. M-am convins zilele astea ca atunci cand va incepe vaccinarea in masa, iar apoi microciparea in masa, noi, romanii vom fi in prima linie. Conationalii nostri se vor bate intre ei care sa ajunga primii ca sa primeasca vaccinul / microcipul salvator.

sursa: Activenews

9 răspunsuri

 1. Ce este HIPERCAPNIA sau HIPERCARBIA?
  (Va rog să citiți cu mare atenție)

  Oameni buni, vi se spune că trebuie să purtati mască. Ceea ce nu vi se spune însă este ce efecte secundare are asupra organismui uman purtarea măştii pentru timp indelungat.
  Unul dintre efectele secundare imediate este CREŞTEREA CANTITĂȚII DE DIOXID DE CARBON din sãnge, căci, datorită măştii pe față, nu veți mai respira un aer bogat în OXIGEN, ci un aer bogat în DIOXID DE CARBON.
  Practic, sunteti obligati prin lege sa va otraviti cu DIOXID DE CARBON. Unele masti sunt mai mult sau mai puțin ermetice, deci cantitatea de dioxid de carbon respirata va fi mai mica sau mai mare. Un lucru e cert:
  Efectele expunerii prelungite la dioxidul de carbon asupra creierului sunt devastatoare.

  1. Distrugerea neuronilor.
  2. Amețeală.
  3. Stari de confuzie si incapacitatea de a gandi coerent.
  4. Stari de depresie si de paranoia.
  5. Atacuri de panica.
  6. Aritmie cardiaca.
  7. Slabirea voinței.
  8. Stari de letargie severă.
  9. Distrugerea centrilor memoriei din creier.
  10. Afectarea capacitatii de a lua decizii rationale.
  11. Tensiune intracraniana.
  12. Acidificarea extrema a sangelui.
  Dupa ce veti purta măşti vreo 6 luni veți fi cu totul altfel. Veti fi incomparabil mai slabi. Capacitatile voastre intelectuale si emotionale vor fi devastate. Asta inseamna ca nu veti mai.avea puterea de a rezista la PRIGOANA ce urmeaza si la DICTATURA CARE VINE, pentru ca nu veti mai fi capabili de gândire critică.
  SUNTETI OBLIGATI PRIN LEGE SA VA OTRAVITI!

 2. Planeta se uita cu ochii cat cepele catre buricul Europei, cainindu-i pe belgieni pentru performantele negative inregistrate statistic in cazul pandemiei.
  Belgia ramane o tara a paradoxurilor, rezistand in stil propriu in fata Istoriei care a incercat sa o spulbere incalecata de spanioli si franceezi, decimata partial de nemti, cotropita de hoardele de parlamentari ,comisari ,lobbysti ,spioni, smenari.
  Pandemia era cat pe ce sa o dea gata nu atat prin procentul de imbolnaviri cu covidul la moda ,cat mai ales prin masurile excesive de protectie prin izolare la domiciliu, aseptizare pana la jupuirea pielii, sufocarea populatiei cu tulburari respiratorii specifice caracteristicilor meteo locale (umezeala).
  Aceste masuri excesive au fost sustinute si impuse de primari in intelegere cu politistii locali ,fapt care l-a scos definitiv din tatani pe ministrul de interne Pieter De Crem.
  „Trop c’est trop „adica „ati sarit peste cal” si-a zis PDC si a anulat deciziile stupide de a umbla cetatenii mascati prin magazine, pe strazi, de a bloca turismul national, competitiile sportive, taberele scolare si festivitatile traditional estivale.
  Probabil ca viziunea reproducerii bataliei de la Waterloo cu ducele de Wellington mascat a contat mult in invartosarea dansului politica.
  Noi cum sa facem sa avem un PDC al nostru care sa nu se lase calarit de rafiloizii locali?

  • O scaldă cum vor ei, tot ce fac e după ureche, nici un dram de știință adevărată. România trebuie să își retragă „cinstitul reprezentant” de acolo și practic să încheie orice socoteli cu OMS.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: