Rafila „vexat”, Românul stresat – manipularea criminală a „pandemiei” este pe cale să explodeze în fețele lor


Cele de mai jos dovedesc unul din două lucruri:

 

1. Fie Alexandru Rafila este incompetent ca doctor și nu are habar de faptul că imunitatea se dobândește prin expunere la bacterii și viruși, nu prin izolarea față de acestea – asta se învață la imunologie elementară. Purtarea măștii, izolarea și distanțarea au făcut și continuă să facă doar rău și nici un bine.

 

2. Fie dânsul este de rea credință și acționează ca un pion al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), de fapt unealta prin care Gates și alte jigodii care se cred elita deși nu sunt, acționează împotriva umanității. De fapt, el reprezintă România la OMS.

 

În oricare dintre aceste cazuri, Rafila ar trebui demis din toate pozițiile pe care le deține și pus sub acuzare pentru dezastrul pe care recomandările sale le-au cauzat României.

„Reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Alexandru Rafila, a declarat, la B1TV, că în ultima perioadă a remarcat un fenomen interesant, anume că media cazurilor de coronavirus înregistrate zilnic a scăzut, deși oamenii sunt tot mai prezenți pe străzi.

 

Potrivit sursei citate, doctorul Alexandru Rafila a menționat că deocamdată nu-și poate explica această situație, dar perioada următoare va arăta dacă este doar o întâmplare sau un trend.

 

„Am discutat mult că suntem într-o zonă de platou și aveam 300-350 de cazuri în medie pe zi. S-a întâmplat un fenomen – sunt bucuros că s-a întâmplat, dar încă nu știu care e cauza –  de patru zile suntem într-o scădere sensibilă a numărului de cazuri și avem o medie de 200 pe zi. Nu s-a întâmplat deloc, sau poate a fost vreo excepție de vreo zi în care s-a testat mai puțin. Dar nu am avut niciodată serie de patru zile cu medie de 200 de cazuri. Vedem dacă e o întâmplare sau acest trend se menține. Sunt oarecum surprins de această evoluție, că în ultima perioadă lumea a fost mai prezentă pe străzi. Sunt curios ce va fi perioada următoare”, a precizat Alexandru Rafila.

 

Pe de altă parte, doctorul Rafila a subliniat că nu se poate continua la infinit cu izolarea, „două luni fiind suficiente pentru învățare”.

 

„Lucrurile nu pot continua la infinit cu izolarea. Trebuie încet, încet să revenim la viața normală. Cred că de două luni lumea a învățat și majoritatea știu despre distanțarea fizică, folosirea măștii și spălatul pe mâini. Sunt trei măsuri simple, la care se adaugă evitarea aglomerațiilor. E o perioadă de învățare și cred că aceste două luni au fost suficiente”, a explicat Alexandru Rafila.

 

sursa: Activenews

 

Păi tocmai ăsta e clenciul tovarășe Rafila:

 

Purtarea botnițelor și „distanțarea socială”, nu sunt parte din normalitate, ci din noul normal pe care voi cei ai ocultei, vreți să îl impuneți în societate. 
Igiena elementară e un lucru, iar ce vreți voi, este cu totul altceva: distanțe fizice și deci sufletești între oameni cuplate cu suspectarea reciprocă – o societate ne-omenească, sau iadul pe pământ.
Pesemne planurile voastre încep să se surpe, căci noua voastră religie, „covidologia”, a început să dea rateuri:

NEAMDENEAM14.05.2020 12:53

Dati videoclipul in care spune la europafm ca „coronavirusul nu exista”.

https://www.national.ro/news/medic-epidemiolog-lasati-oamenii-sa-iasa-din-case-684501.html/

Guvernul continua umilinta poporului fara sa demonstreze ca exista un virus de care mori fara sa fi deja in pragul mortii. au facut o tara speciala pentru hadicapati ca asa a fost ordinul din afara iar parlamentul a tradat in bloc. 

BUIER06.05.2020 15:55

După geni.com, tatăl lui Rafila, tot Alexandru, este născut în URSS, Rostov, 1920.

Rafila e nume de femeie, de obicei evreiesc. Rașila vă spune ceva?

Alexandru Rafila

Birthdate: April 12, 1920

Birthplace: Rostov, Province of Yaroslavl, Russia (Russian Federation)

Death: September 01, 1998 (78)

Bucuresti, Romania

Immediate Family:

Son of Ioan Rafila and Private

Husband of Private

Father of Alexandru Rafila

Brother of Irina Rafila-Popa

Occupation: md

Managed by: Alexandru Rafila

Last Updated: February 1, 2015

https://www.geni.com/people/Alexandru-Rafila/6000000010140087693

 

CATALIN B06.05.2020 17:50

In 2017, la dezbaterea pe Legea Obligativitatii vaccinarii, nu a recunoscut faptul ca in anumite vaccinuri se folosesc celule preluate de la copii avortati:

Iata dovezile:

https://www.youtube.com/watch?v=227Z9De5RHM&list=PLqN3F4DDz-16xtpgByuhsnozoCZtI2xcc&index=42&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=-cj5RgpK8jw

Informatia este de notorietate, invocata adesea de cei care refuza vaccinurile din motive de constiinta…

 

SCHUSTER07.05.2020 00:15

„Doctorul Alexandru Rafila, reprezentantul României în Consiliul Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), „

OMS este de fapt..o FIRMA INTERNATIONALA cu CAPITAL PRIVAT…detinuta de BILL si MELINDA GAETES.

Doctorul Alexandru Rafila, reprezentantul României în Consiliul Executiv ….este un SALARIAT la o FIRMA PRIVATA cu numele de OMS….care are ca SEF pe BILL si MELINDA GAETES…

 

STELICA P.14.05.2020 13:53

Hai, las-o mai usor, ca nu mai tine minciuna cu covidul ucigas.

 
SCHUSTER14.05.2020 14:37

Domnule Rafila…..Epidemiologi si Mikrobiologi IMPORTANTI…s-au exprimat ca deja in MARTIE era SFARSITUL EPIDEMIEI….

 

„Am discutat mult că suntem într-o zonă de platou și aveam 300-350 de cazuri în medie pe zi. S-a întâmplat un fenomen – sunt bucuros că s-a întâmplat, dar încă nu știu care e cauza – de patru zile suntem într-o scădere sensibilă a numărului de cazuri și avem o medie de 200 pe zi.”

 

Simplu…COVID-19 a VENIT in EUROPA in DECEMBRIE…s-a demonstrat in 27 decembrie era deja in Franta o proba pozitiva…

 

De Craciun…milioane de Oameni s-au intors acasa…si au adus VIRUSUL cu ei…si in Decembrie, Januarie si februarie…Romanii au facut INFECTIA…..

 

Dupa Martie….s-a facut timp de 60 de zile….Starea de Urgenta…atunci cand statistic..Infectiile respiratorii si deci si COVID-19 erau in Regres….

 

Acum aven doar 200 de infectati pe zi…..pentru ca MAJORITATEA POPULATIEI e deja IMUNA…..

 

XELA14.05.2020 15:15

Saracu de el e intrigat…..Numai genii la OMS, zici ca i-a ales Bill Gates.

George Bara

Normal, pentru ca oamenii se îmbolnăvesc în spitale, nu pe strazi
Îmi placeRăspunde54h

Dinita Diana-Elena

ACESTA ZICE DE INVATARE-DE FAPT DRESAREA OAMENILOR!

5 răspunsuri

 1. In argou se zice „o scalda”.
  Acest domn doctor n’a trecut ca gasca prin apa prin scoala, stie perfect de bine cum stau lucrurile cu molima si cine trage sforile .
  Pe telefonul scurt, seful de la Geneva ii dicteaza ce i-se dicteaza si lui.
  Pe mine ma fascineaza de-a dreptul mecanismele de selectare prin care ajung in functii de putere oameni precum doctorul Rafila. Ce competente suplimentare este imperios sa detina un doctor roman pentru a fi considerat indispensabil atat la Dorohoi, cat si la Geneva?
  Doctorul Tedros A.Gebreyesus trebuie ca debordeaza nativ de calitati de s-au inghesuit sa il sustina la OMS si comunistii africani si lobbyistii lui Trump.
  Oare romanii sunt numiti in functii cu responsabilitati internationale pentru competentele lor sau pentru obedienta neconditionata fata de angajatori, din care si-au facut un renume?
  Buluc de nume imi vin in minte despre care romanii stiu doar ca au dat cu gura si au ajuns sa il scarpine pe aghiuta intre coarne.
  Chiar, stie cineva la ce se pricepea foarte bine un anume domn Cornel Feruta, de l-au numit interimar intr-o functie din care a plecat cu picioarele inainte unul din cei mai importanti atomisti ai lumii, Yukiya Amato?

 2. Din pacate multi doctori sunt complici in aceasta pacaleala mortala, la fel cum au existat doctori complici ai tortionarilor nazisti, sovietici si americani.

 3. Pe mine nu ma intereseaza sa isi mute dansii posterioarele in alte jilturi confortabile, ci sa fie trasi la raspundere pentru erorile medicale si manageriale comise intentionat sau din incomptenta.
  Sa plateasca pentru diagnosticele puse gresit, pentru mizeria din spitale si bolile nosocomiale nedeclarate, pentru pierderea locurilor de munca de catre persoanele trimise nejustificat in izolare , pentru instaurarea terorii controlului temperaturii corporale si suspicionarii oamenilor de a fi contaminati la 37,3°cand valoarea stabilita de OMS este de 38°(Margaret Harris- purtator de cuvant OMS).
  Si chiar daca pare a nu avea legatura cu situatia, ma intereseaza sa explice cetateanul Arafat cum au fost rentabilizate salvarile menite sa preleveze organe pe teren, achizitionate impreuna cu ministrul Eugen Nicolaescu.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: