Vreți adevărul despre falsa pandemie Covid-19?


Revelațiile făcute recent de către Judy Mikovits, cercetător și virolog american cu privire la criza Covid-19, spune ea provocată și întreținută de către mafia big-pharma în coluziune cu autoritățile medicale din SUA și cu coruptul OMS, sunt amețitoare. Am privit interviul de două ori și m-aș mai uita odată. De ce să nu purtăm masca, argumente științifice!

Dr. Mikovits a lucrat cu viruși toată viața ei și nu doar merită, ci trebuie auzită și înțeleasă dacă e să aflăm povestea din spatele narațiunii oficiale.  Interviul a fost cenzurat de către youtube după ce a strâns 1,5 milioane de vizualizări în 72 de ore, pentru că chipurile „contravine” politicilor sale – de fapt contravine narațiunii oficiale care ne vrea izolați, speriați, cu angoase, controlați, vaccinați..  aici veți afla adevărul: cei care s-au vaccinat antigripal au fost primele victime ale Covid-19, deoarece vaccinurile antigripale conțin Coronavirusuri, o specie de virusuri care aparține animalelor (câini, pisici etc.), dar nu și omului. De fapt e mult mai mult de atât – cine este cu adevărat Anthony Fauci (sfătuitorul lui Trump pe tema Covid-19, un fel de omolog al lui Streinu-Cercel), cum a fost indus virusul HIV în populație omorând milioane, cum sunt omorâți suspecții de Covid-19 punându-i pe ventilatoare mecanice, medicamentul care te scapă și care costă 2 Lei (.50 cenți) etc.

Ce va urma dacă nu ne trezim, va fi iadul dictaturii medicale pe pământ, cu consecințele de rigoare pentru sănătate – până și vacciniștii s-ar putea să se trezească cu informațiile acestea. Vizionare cu mult folos:

https://www.bitchute.com/embed/IB3ijQuLkkUr/

4 răspunsuri

    • Până la urmă, cel mai simplu e să refuzi s-o porți. Știu că e mai greu dacă angajatorul te obligă, dar măcar oriunde altundeva, nu se poartă. Mie mi s-a cerut să mă dezinfectez pe mâini într-o bancă – am spus că sunt curat ca de-obicei și n-am făcut-o. Am fost servit fără probleme, iar la sfârșit mi-a zâmbit domnișoara șugubăț, în sensul că era de acord cu mine.

  1. Semnati si raspanditi petitia! Sunt multi cei care inca nu stiu de existenta ei.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: