Guvernare de către miliardari? Fostul CEO al Google, se alătură lui Gates și Bloomberg într-o comisie care stabilește „reformele post-pandemie”


În caz că nu ați aflat, trei miliardari, Eric Schmidt, Bill Gates și Michael Bloomberg, au fost numiți la conducerea unei comisii care va recomanda „reformele” care se „impun” sistemelor de sănătate și de educație în urma falsei pandemii, de către guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo.

sursa: https://on.rt.com/agio

Nu sunt naiv să cred că concluziile la care vor ajunge acești mari „filantropi” vor rămâne aplicabile doar în statul New York, sau doar în SUA, după cum nici metodele de luptă cu falsa pandemie, nu au rămas izolate doar în China.

Cred că ar trebui să ne așteptăm la următoarele:

 1. Crearea unui super-sistem medical global care va coordona răspunsul general al statelor lumii în fața unei amenințări asupra sănătății, fie aceasta reală sau fabricată, cum este în cazul de față – un OMS pe steroizi. Aceasta îi va bucura desigur pe cei incapabili de a-și gestiona singuri sănătatea în cadrul medical existent în fiecare țară. Noi trebuie să recunoaștem că felul în care a fost organizat răspunsul la criza covid, a făcut mai mult rău decât bine și că a fost preluat de la case mai mari, care la rîndul lor s-au lăsat influențate de către falșii experți ai OMS, cei care au preconizat zeci de milioane de morți în toată lumea, au recomandat izolare socială și implicit distrugerea economiilor. S-a mințit și s-a greșit pe toate planurile:
 • Raportarea morților ca fiind de covid, aproape indiferent de cauză. Era nevoie de victime raportabile.
 • Au murit oameni cu zile, datorită imposibilității de a mai fi tratați pentru afecțiunile lor reale, de frica covid.
 • S-a mințit în privința ocupării spitalelor de către bolnavi cu covid pentru a isteriza populația.
 • Secătuirea economiilor personale, căci oamenii nu au trăit din salarii și alte venituri vreme de două luni și nici nu se va redresa curând situația.
 • S-a introdus psihoza în populație, oamenii nu mai au încredere unii în alții, nu se mai vizitează, într-adevăr „distanțarea socială” a funcționat.
 • A crescut numărul cazurilor de copii și soți abuzați de către membrii ai familiei căzuți în depresie/alcoolism/droguri, ca urmare a izolării forțate în casă. Aceste traume nu vor trece odată cu criza.
 • Au fost călcate în picioare drepturile constituționale ale cetățenilor, ori un drept care nu mai există e mult mai greu de luat înapoi, decât unul care a fost exercitat tot timpul. Toate acestea cu concursul generos al mass-media..

2. Introducerea obligativității vaccinurilor, cuplată cu crearea unui „pașaport de imunitate”, fără de care va deveni extrem de dificil să călătorești, sau să ai un serviciu. Guvernele și multinaționalele vor adopta orbește aceste cerințe, cu consecințele care vor urma – în loc de a dobândi imunitate de turmă, vom fi o turmă debilizată de atâtea vaccinări și lipsită de dreptul la autodeterminare.

3. Crearea unui sistem global de „educație”, care va impune aceiaș agendă în mod universal: tele-educația prin cursuri standardizate ar făcute în toate limbile, promovând aceiaș curiculă internaționalist-progresistă pentru toți copiii din lume. Astfel, vom vedea:

 • Promovarea la greu a „identității de gen”, otravă pură pentru sufletul, mintea și trupurile copiilor.
 • Promovarea internaționalismului, cu consecința deznaționalizării și a pierderii identităților naționale, religioase, sociale.
 • Promovarea unei agende care în vreme ce va pretinde că este pentru mediul înconjurător, va face cu totul altceva: „Climatestrike” și orice alte mișcări radical ecologiste, nu sunt decât unelte de depopulare – cei care cred în ele, cred la pachet că omul este rău și că natura nu va putea fi salvată decât dacă omul se retrage din ea, își încetează activitățile economice sau de subzistență (pășunat, agricultură pe scară mică și medie etc.), sau pur și simplu nu se va mai reproduce.
 • Eugenia: asta vine ca o urmare logică a punctului anterior – cine vede omul doar ca pe un poluator, inevitabil va conchide că activitățile generatoare de poluare (mâncare, cumpărături, deplasare) deci însăși viața omului, trebuiesc restricționate sau încetate pe măsură ce individul este mai puțin folositor societății. Se poate ajunge acolo gradual, de exemplu prin reducerea cantității de hrană alocate, a privilegiilor de călătorie, a serviciilor medicale acordate.
  Pe șleau, nu vor mai exista pensionari, sau doar din cei foarte tineri (50 + un pic).

4. Urmărirea continuă a membrilor societății prin dispariția banilor numerar și adoptarea universală a plăților electronice (e pentru sănătatea Dvs., nu-i așa?). În plus, se vor instala softuri pe telefoanele mobile, care sub pretextul restrângerii posibilităților de infectare de la o persoană bolnavă, vor urmări persoanele și care la comandă centrală vor putea crea o carantină virtuală în jurul oricărui indezirabil. Odată „carantinat”, lumea îl va evita ca pe un ciumat. Deocamdată, aplicația permite alegerea de a nu o instala – în viitor va fi obligatorie.

Sigur mai sunt multe alte abominații pe care „iluminații” ăștia le-au pritocit demult și iată că au în fine cadrul semilegal de a le pune în aplicare. De ce semilegal? Pentru că nu tot ce vine sub egida guvernanților noștri este și Constituțional. Cetățenii ar trebui să se unească și să ceară răspicat respingerea asemenor măsuri. Ar mai trebui ca promotorii locali ai acestor inițiative să fie chemați în judecată, câtă vreme țările mai au Constituții care să le consfințească cetățenilor drepturile.

Cine este Bill Gates (nume anglicizat) și din ce fel de famile se trage? Să îl lăsăm chiar pe el să o spună, începând de la sec. 22. Cine sunt oficialii OMS și ce propun aceștia? Descărcați filmul, căci va fi făcut dispărut de pe youtube, platformă aparținând google:

Desigur realizez puterea enormă pe care acești blestemați o exercită și că numai înițiativele cetățenești nu vor fi destul pentru a îi opri – oameni buni, vorbiți cu bunul Dumnezeu!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: