Închiderea în casă nu previne infectarea, ci produce boli, sărăcie, depresii..


După „o Românie fără PSD”, „Stați în casă” a devenit noua mantră a prostului-național și a acoliților săi – e greu să îi acuzi de rea intenție atunci când vezi cât de limitați mintal sunt. Statele care au lăsat economia să funcționeze (Suedia, Olanda, Belarus și statele din SUA care nu au impus măsuri restrictive, o duc cu mult mai bine, atât dpv economic, cât mai ales din punctul de vedere al sănătății cetățenilor. 

Vedeți, chestia cu virusul nu e atât de complicată pe cât pare neuronilor distanțați ai „reprezentanților” noștri – de fapt este cu mult mai simplă, după cum veți afla parcurgând postările mele din ultimele trei luni:

Soare, sport în aer liber, mâncare proaspătă de la piață, cât mai multă relaționare socială, toate acestea fac omul să reziste cu bine în fața imbecilității unora care au o nevoie reală să își eticheteze pantofii „stângul/dreptul”, dar au și putere de decizie asupra vieților noastre.

Iar portul măștii pe stradă sau în mașină, a ajuns testul turnesol prin care poți judeca cu cine ai de-a face – un om care respiră liber, gândește liber. Unde mai pui că îi vezi fața și poți glumi cu el căci în fond vă aflați pe aceiaș frecvență – una bună.

Câteva realități imposibil de combătut: cele 8 state din SUA care nu au restricționat drepturile cetățenilor, nu stau cu nimic mai rău decât cele ale căror guvernatori idioți, s-au transformat peste noapte în niște mini-dictatori. Rămânem cu speranța că mizeria obligativității botniței începând cu data de 15 Mai, se va duce pe Someș la vale.

Hristos A Înviat!

3 răspunsuri

  1. Cel mai bine ar fi să nu accepte nimeni botnițe de astea,ca să le dăm peste nas Globaliștilor,care acum râd de noi cu gura până la urechi: he,he,he v-am pus botnițe ca la javre,imbecililor!!

  2. Cand au inceput haituirea populatiei, psihologii lor sfertodocti scoliti probabil la Spiru Haret , au propus cu ordin de executare, ca si aia-s gradati, ca toti guristii media sa rostogoleasca pana la sufocare expresia „categorii vulnerabile, ” tintita fiind populatia de peste 65 de ani.
    Am tot asteptat ca o un om normal, psiholog sau nu, sa intervina public si sa ceara autoritatilor contactarea Institutului Roman de Statistica pentru publicarea datelor de morbiditate pentru bolile dermato-venerice, a bolilor psihice si a bolilor pulmonare tip.TBC.
    Are Institutul de Statistica libertatea de a le comunica romanilor cate persoane vulnerabile sunt identificate cu aceste patologii si cate decese sunt inregistrate anual pentru a putea face o comparatie cu cifrele de morbiditate covid19?
    In aceasi categorie intra si
    copiii institutionalizati,
    mamele care isi cresc singure copiii,
    oamenii fara adapost,
    persoanele cu dizabilitati,
    batranii singuri si fara mijloace materiale decente.
    Aceste persoane , indiferent de varsta, aveau si au nevoie sa fie protejate in situatia unei epidemii, impunandu-se obligatia autoritatilor de identificare precisa a acestora,dupa publicarea oficiala a datelor statistice.
    Experienta ne-a dovedit faptul ca Statul roman sau nu detine date privind numarul cetatenilor vulnerabili, sau nu vrea sa faca publice aceste date pentru ca si-ar dovedi incompetenta criminala.
    Mimand grija fata de om, au claustrat cetatenii de peste 65 de ani, altfel capabili sa isi creasca nepotii, sa se ocupe cu munci agricole, sa presteze onorabil munci intelectuale dand meditatii, facand consiliere in varii domenii (economic, tehnic, juridic.).

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: