Cum se moare de Covid-19, indiferent de adevărata cauză a morții


Un doctor care a completat sute de certificate de deces explică mecanismul prin care cineva care a murit din orice cauză, dar a fost „testat pozitiv” pentru Covid-19, este declarat ca fiind mort datorită virusului.

Ghilimelele sunt pentru că testul PCR (polymerase chain reaction), nu determină prezența virusului, ci a antigenilor produși de organism pentru oricare dintre virusurile din familia Corona. Deci ești practic imun la virus (prezența antigenilor), dar totuși vei fi declarat ca „purtător de Coronavirus”. Asta știință..

Actualul interimar la Sănătate Nelu Tătaru, conformându-se instrucțiunilor mai marilor săi:

Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă

Cum sunt falsificate actele oficiale de deces (cu subtitrare în limba Română):

3 răspunsuri

  1. Magaria-i planetara! Cei 9 (noua) ministri ai sanatatii din Belgia ,urmare a rezmeritei medicilor de terapie intensiva, au decis sa modifice procedura de numarare a decedatilor, recunoscand ca cifrele au fost umflate prin contabilizarea persoanelor pe certificatul carora de deces era scris doar „suspiciune cov-19″.
    Criza economica si dezastrul financiar anuntat de guvernanti se dovedeste a avea cauze straine de gripa ordinara,in sensul de comuna, inclusa in fenomenul declarat drept pandemie .
    Interesant este faptul ca numarul suspicios de mare de” suspecti cov-19″provin din casele de batrani,acestia fiind in anii din urma tinta propagandei pro eutanasiere dusa de politicieni flamanzi.
    In aceasta tara s-a ajuns atat de departe in desconsiderarea vietii umane,incat s-a facut si o propunere de lege privind eutanasierea persoanelor de peste 70 de ani in buna stare de sanatate si realizate in plan familial si profesional dar….plictisite de viata.
    Tot in Belgia, model de democratie pentru romani ,a fost facut public scandalul vinzarii datelor din dosarele de sanatate ale pacientilor unor spitale regionale catre societati farmaceutice.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: