Coronavirus în perspectivă față de alte boli: un fleac – cum se justifică măsurile represive?


56 – acesta este numărul celor care mor zilnic în toată lumea de Coronavirus. Acum comparați cu morțile datorate altor cauze medicale:

O țară complet paralizată, oameni închiși sub amenințarea legii în casele lor, făcânduli-se astfel mai mult rău decât bine prin lipsirea de vitamina D atât de necesară sistemului imunitar și prin cauzarea depresiilor datorate izolării, închiderea samavolnică a bisericilor la cea mai mare sărbătoare a creștinătății în sfidarea acestui popor creștin, distrugerea nivelului de trai al românilor, interdicția revenirii în țară pentru diasporeni, cuplată cu permisiunea acordată celor de aici să plece cu sutele de mii la muncă sezonieră înafară, distrugerea economiei locale prin importuri făcute la suprapreț și impunerea unei legi prin care vaccinarea ar deveni obligatorie.. să continui?

Haideți să continui:

dobitocul de interimar la Ministerul Sănătății a dispus ca toți morții, din toate județele să fie considerați ca fiind morți de Covid

Totul în numele unei fraude de proporție mondială numită COVID-19. Oameni buni, trimiteți imaginea de mai sus tuturor celor pe care îi știți că dacă ceva avem zilele astea, e vreme – trebuie ca lumea să se trezească din minciuna asta colosală și să realizeze că NU EXISTĂ absolut nici un motiv pentru ceea ce ni se face acuma de către cei care ar trebui să vadă de bunul mers al țării. 

Apoi, luați I-a măsură de urgență în lupta împotriva covidului – dacă minciunile lor rămân fără audiență, treaba e ca rezolvată:

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: