Iohannis_cel_bronzat, ne anunță că nu vom avea parte de Învierea Domnului


Și numai faptul că e bronzat de la față, până la mîini, fără vreo dungă discernibilă, arată că chestia cu „stați în casă pentru a evita propagarea” e doar pentru proleți nu și pentru el. Iar ferchezuiala dovedește că dânsul are „stilist de păr” disponibil 24/7, în vreme ce frizeriile sunt închise pentru popor. Taman ca în „Ferma animalelor”: „toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât celelalte„.

Acum ne anunță cu neîndoielnică satisfacție interioară că nu vom trăi slujba Învierii Domnului nostru Iisus Hristos așa cum trebuie, în Biserică, ci că vom sta ca de obicei între patru pereți – el, neamțul luteran, arabul musulman Arafat și cu Orban-cel-de-religie-incertă, taie și hăcuiesc credința, tradițiile și cutumele unui neam ortodox.

Cel care ne persifla ca fiind „habotnici” pentru că insistăm ca familia să fie una normală și nu una imaginată de către minți bolnave, ne povestește basme despre „dragostea creștinească”, în vreme ce Biserica națională tace asurzitor – el care tocmai a semnat legea ce prevede „educație sexuală” pentru copiii noștri de la clasa I, nu mai poate de binele și de sănătatea poporului:

Pentru milioane de credincioși este o dramă reală să nu poată merge de sfintele sărbători la Biserică, dar aveți încredere, această perioadă dificilă va trece și ne vom reuni în bisericile noastre cu și mai multă credință.

Acum însă nu există nicio altă cale de vă proteja pe voi și pe apropiații voștri decât aceea de a sta acasă, de a respecta cât mai mult regulile de distanțare socială. Aceasta este cea mai puternică și plină de dăruire manifestare a dragostei creștinești și a iubirii aproapelui.

Dragi români, doar respectând cu strictețe, riguros, regulile îi ocrotim pe cei apropiați și le protejăm sănătatea concetățenilor noștri. Este imperativ să stați acasă și să limitați deplasările doar la cele strict necesare!

Am priceput domnule preș: strict necesare sunt  doar profiturile lanțurilor de bănci și supermarketuri multinaționale, nu și credința noastră creștină care ne-a susținut de peste 2,000 de ani – de fapt tocmai aceasta vă deranjează pe alde’ voi:

Acolo e deschis la „șpațir”, pe când sufletul ortodox al poporului rămâne încuiat înafara bisericii. Precum spuneam ieri, nu către ăștia trebuie să petiționăm, ci să ne tragem de mânecă prelații care deocamdată tac. De ce – pentru salariile primite de la stat?

Atunci e cazul ca Biserica să nu mai primească nici un bănuț ruginit din partea statului, căci iată la ce duce asta. Au vândut ierarhii sufletele enoriașilor, ale pliromei parte a Bisericii, pentru câțiva arginți – să fie 30?

Asta în vreme ce Germania acceptă revenirea lucrătorilor români și polonezi, pentru ca agricultura lor să nu se prăbușească.

Câteva reacții:

Vosa Joy
Anglia a declasificat ca epidemie covidul. Italia chiar a ajuns sa permita plimbarile, Germania solicita muncitori. In Romania sunt 116 decese care nu au ca si cauza covidul ci alte afectiuni grave, dar suntem ferecati in case si se pune economia pe butuci. Asta se cheama sabotaj de tara! Insa se introduce educatia sexuala in scoli caci … face bine, nu?!

BUIER

Povești de adormit copiii. Cine, pe ce bază l-a pus să mintă că de acum vine greul? Celor ce mai cred asemenea gogomănii le plîng de milă. Dacă nu sînteți dintre acei ce mint pe bani, măcar tăceți dracului din gură decît să repetați minciuni papagalicește fără a gândi.

Rămâne scris, vă faceți de rușine.Vom vedea peste luni de zile că numărul morților va fi la fel ca-n alți ani. Doar cauza morții se schimba din condei, precum la alte victorii medicale.

Acest anunț mincinos nu m-a luat prin surprindere din moment ce vecinul e speriat, de tembelizor, că molima, după ultimele descoperiri, se transmite prin aer. Și-au pregătit terenul.

CC CC

”Acum însă nu există nicio altă cale de vă proteja pe voi și pe apropiații voștri decât aceea de a sta acasă, de a respecta cât mai mult regulile de distanțare socială. Aceasta este cea mai puternică și plină de dăruire manifestare a dragostei creștinești și a iubirii aproapelui.”

Aici, de bună seamă, a citat din Biblie, nu-i așa? Oare unde a spus Domnul Nostru Iisus asemenea chestie? Poate ne trimite și capitolul și versetul, pt ca să credem și noi?!?Și dacă tot o face, să ne spună și versetele în care Mântuitorul ne îndeamnă ca să facem ”educație” sexuală la copilași. Că văd că tare-l preocupă…

CATALIN PRODAN

or să fie 1500 de morți pe hârtie, din care 10% legate ne-sublim, clar, serios, e Sars-Cov2Or să fie între 1, 2, 4 și 15 milioane de muribunzi, adică ăia care sunt blocați de Înviere din cauza coVidului.

Mulți alții blocați economic și în alte feluri. Doamne ferește!

De ce să sufere 999 din cauza unuia când se poate face ceva bemefic? De lenea doamnelor autorități. Lenea e un păcat din cele șapte, doamnelor.

EEMILIAN

Un roman nu are voie sa se roage de un alogen ce nu are nici o treaba cu credinta noastra si care ne uraste de moarte.

Ati dovedit, inca o data, ca sunteti pur si simplu LASI, acomodandu-va cu Cezarul pana cand ati golit de continut crestinismul. Ati redus crestinismul doar la un ritual formal, renuntand in final si la acesta. Ma mir ca mai aveti nerusinarea sa mai vorbiti crestinilor fara sa va puneti cenusa in cap si sa va imbracati in saci.

Florin Borza

A ajuns o tara , un neam, covarsitor, zdrobitor as zice, ortodox sa isi ceara voie de la un luteran, un unitarian si un musulman sa isi urmeze credinta si , mai ales, sa CEARA SA LASE BISERICILE DESCHISE DE MAREA SARBATOARE A INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !!! vai de capul nostru….. Armata, Politia, unde sunteti? Voi nu sunteti crestini? Nu sunteti ortodocsi? V-ati uitat credinta mosilor si stramosilor nostri? Ne inchid Bisericile (ordonante militare pentru asta ca nu ies bani de aici, dar in hipermarketuri au voie, ca multinationalele nu accepta diminuarea profitului)…. baga pe gatul copiilor nostri educatia sexuala (legiferata recent)…….. vor legifera vaccinarea obligatorie …..ne-au ingropat in datorii…

DTTW

Din pacate Biserica a facut nu unul, ci zece pasi in spate acceptand ca lacasele de cult sa fie inchise, credinciosii sa nu mai poata participa la Sf. Liturghie nici macar in spatii deschise, iar in privinta Sf. Euharistii a fost ”la mustata” cum se zice, sa cedeze si aici, noroc cu revolta de pe bloguri si din mediul on line a credinciosilor caci altfel cred ca si aici s-ar fi acceptat impunerea…

Haideti sa nu ne imbatam cu apa rece, starea asta nenorocita de urgenta, introdusa artificial doar ptr ca unii sa poata cheltui banii ”cum vrea muschii lor” fara a da socoteala nimanui, poate fi prelungita sine die. Si PF Daniel zicea ”sa dam cezarului ce-i al cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu”, de acord, dar ce ne facem atunci cand ”cezarul” se baga peste ce este al lui Dumnezeu si vrea sa i le dam tot lui si pe acestea???

SIBEMOL

Ce altceva se poate înțelege din faptul că 500 de ani de stăpânire musulmană, sau două sute de ani de civilizație austro-ungară, sau 50+30 de ani de om nou comunist nu au condus la sechestrarea cetățenilor în propriile închisori, sau închiderea lăcașurilor de cult în vederea asigurării cu forța a sănătății (definiție specifică guvernanților actuali) cetățenilor deveniți victime ale nehotărârii de a ieși în stradă pentru a mătura acești viruși sus-puși …

E vai de noi și de steaua noastră dacă măcar de Sfintele Paști nu luăm bisericile cu asalt!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: