Cine ne conduce


Cel care a declarat „România nu a fost pregătită pentru Coronavirus”, după ce știuse încă din Decembrie că există riscul întinderii infectării în Europa, mai dă o declarație. Acum guvernul lui cumpără măști cu 37 Lei/bucata. Trageți singuri concluziile.

6 răspunsuri

 1. Despre subminarea capacitatii de aparare a tarii…Avem un CSAT, compus, teoretic, din cele mai dotate creiere in domeniul strategiei militare. Avem un numar de generali mai mare decat multe alte taru cu armate comparabile. Plus un numar mare de tot felul de institutii in domeniul Apararii si Securitatii tarii. Plus o groaza de doctori in aceste domenii.
  …Si iese azi, pe post, seful suprem al CSAT, facand apel la cetateni ca, daca au idei, sa nu ezite sa le dea guvernului….

  Pai ma nemernicilor, lipitorilor, ciumefalilor, voi habar nu aveti ce aveti in parohie? In caz de razboi, va trebuiesc trei saptamani numai ca sa aflati ce posibilitati de productie aveti, si cum puteti sustine efortul de razboi cu capacitatile de productie aflate in tara?

  Eu va indemn ca, odata cu terminarea acestei stari de urgenta, sa va luati de manuta si sa mergeti, randuri-randuri, in fata procurorilor militari! Stiu ei cum sa faca incadrarea…

  • Îi dau eu o idee: să fabrice de urgență hidroxiclorochină în fabricile existente în țară și să o folosească pentru tratarea eficace a celor infectați cu covid. Crezi că o va accepta?

 2. Daca nu crestea riscul de infectare (mai degraba a crescut panica) cum vroiai sa cumpere masti cu 37 lei bucata? In decembrie erau prea ieftine, smecherii castigau prea putin din sifonarea bugetului. Abia acum apar oportunitatile de piata…desigur, spre „bine cetateanului”.

  • Tot așa și cu antiviralele: se importă unele noi și foarte scumpe, pe când hidroxiclorochina vindecă covidul și costă mai nimic, deci nu prea lasă loc de șpagă. La bandiții ăștia nu există limite pentru că nu au simțul rușinii.

 3. Show-ul abia incepe, le trebuie vaccin. Stai sa vezi cati bani vor sifona cu R&D in timp ce telemedicii, cu masca Armani, ne arata pe skype cum sa ne spalam pe mani.

 4. Coronavirusul nu are sanse pentru ca avem un premier talentat

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: