Avioane decolează, iar noi să stăm în casă?


Asta doar azi, la Cluj:


Nu știu cum simte fiecare, dar pe mine, atunci când doamna care mi-a servit caserola cu măsline a izbucnit într-un plâns incontrolabil, m-a afectat. Sărmana era înebunită de propaganda deșănțată pe care criminalii din mass-media au dezlănțuit-o peste români.

Era ieri unul, știrist la Radio România Actualități: „PM-ul britanic a luat în sfârșit măsura de a interzice deplasarea cetățenilor..”  Dacă ați fi auzit cum a intonat manipulatorul ăla cuvintele „în sfârșit”, sigur înțelegeați metodele școlii pe care nemernicul a absolvit-o, împreună cu majoritatea celor din mass-media. Organele de informare, au devenit oficine de manipulare. De-a dreptul criminale.

Atunci când isterizezi o țară întreagă fabricând o criză care nu ar trebui să existe, se cheamă că ești adevăratul criminal, care nu ezita să urle „fakenews”, la adresa celor care îi expun pe ei și metodele lor. 

Cum circulă avioane între țări afectate, atunci când guvernele acelor țări introduc măsuri draconice, prostești și inutile împotriva cetățenilor? Cum previi o pandemie cu zboruri intenaționale – sau nu e tocmai ceea ce se dorește a fi?

Oprim pietonii și șoferii, cerându-le să își justifice prezența pe străzi, de parcă nu ar avea dreptul să se afle acolo, iar așa-zisa „pandemie”, are liber la zbor? Ceva nu bate – cineva ne ia de proști. 

Folosind pretextul unei banale gripe care la noi nici măcar nu se manifestă ca la case „mai mari”, suntem reduși la statutul unei turme imbecilizate și prost de docilă, de către niște guvernanți cu nume străine, interimari în slujba lor, dar condamnați pentru posteritate pentru nimicnicia lor.

 • Faptul ca avem stare de razboi cu suspendarea nedefinita (si limitata ar fi grav) a drepturilor fundamentale, e o mare ticalosie satanica, deja depaseste inconstienta unui prost sau nebun.
 • SINGURA SANSA SA NU IA CINEVA ACEST VIRUS E
 • a) SA NU MAI RESPIRE, sau
 • b) sa poarte costum de cosmonaut peste tot in afara casei, iar la intrarea in casa sa aiba o camera de decontaminare, si in camera sa un sistem de ventilare cu dezinfectanti sau cu aburi.
 • (vedeti posibil asa ceva, e firesc sa ajungem la paranoia?)
 • Cine crede ca batista de la nas, fularul sau servetelul agatat de urechi il pazeste de Covid-19 e naiv.
 • NICI DACA ITI PUI PE FATA FILTRUL HEPA DE LA ASPIRATOR SAU DE LA MOTOR NU TE POTI FERI DE VIRUSUL ASTA (si de virusi in general cand treci prin aerul respirat de un bolnav). Virusul rezista in mediu intre cateva ore si cateva zile, are rost rasturnarea lumii pentru ceva imposibil de evitat?
 • FILTRELE cele mai performante NU POT RETINE PARTICULELE in suspensie din aer mai mici de 5 MICRONI!
 • COVID-19 ARE INTRE 60-130 DE NANOMETRI, adica e de 100 DE ORI MAI MIC DECAT microPARTICULELE DE PRAF SI SALIVA DIN AERUL PE CARE IL RESPIRAM TOTI, e dintre cei mai mici virusi…dar cum tehnologia electronica a ajuns la tranzistori de 7nm sau mai mici, nu ne mai miram de virusi de 10-20 de ori mai mari.
 • PARTICULELE DE SALIVA DIN RESPIRATIE TREC PRIN FILTRU CUM TRECE APA PRIN SITA DE NISIP.
 • Manusile sunt inutile, iata explicatia: pe manusi virusul supravietuieste peste 10 ore, pe mana goala maxim 10 minute! Manusile le atingi si dupa ce le scoti, apoi duci mana la gura crezand ca esti curat. PIELEA ARE O STRUCTURA BACTERICIDA CARE STIE SA SE APERE SI ARE O TEMPERATURA LA CARE NU SUPRAVIETUIESC VIRUSI.
 • Mai bine isi concentreaza serviciile secrete resursele ca sa apere bruma de liberatate pe care o mai avem, nu sa se faca partasi la consipratia economica mondiala. Dar cu cine, ca pentru a fi conducator te nasti, trebuie sa fi nascut sa spui NU propunerilor subversive, sa respingi tot ce atinge libertatea oamenilor, sa mai asculti si de sfatul batranilor.
 • Principalii vinovati care au bagat spaima in „organilii statului” sunt masonii din lumea medicala farmaceutica, care intamplator sunt si profesori respectabili cu un IBAN respectabil.
 • Tot crestinul sa stie bine ce scrie in Biblie, frica de oameni este o cursă, dar cel ce se încrede în Domnul n-are de ce să se teamă. Sapunul, renuntatul la scupatul pe jos, evitarea aglomeratiilor, statul acasa (cei cu afectiuni) sunt reguli de bun simt, pentru care nu trebuie sa pui economia la pamant , ca sa ridici in locul ei alta monstruoasa, corporatist-socialista.
 • Mult mai grav este faptul ca Ministerul Educatiei s-a predat agentiei de supraveghere Google pt lectii online,
 • ca Ministerul Sanatatii s-a predat corporatiilor farmaceutice pentru medicamente,
 • ca Ministerul Tehnologiei cauta solutii de IA pentru depistarea bolnavilor
 • ca practicarea credintei a fost interzisa, etc.
 • Oare se vede ajutorul dat de guverne corporatiilor care isi doresc concentrarea puterii si sa devina furnizori si consultanti unici ai guvernelor, se vad imprumuturile uriase guvernamentale, inflatia, centralizarea preturilor? In capul cui se vor sparge aceste masuri disperate?
 • CUGETATI.

Aceasta asa-zisa pandemie (o pandemie a psihozei si a isteriei, in primul rand) nu se combate cu armata si jandarmii pe strazi, ce sa faca ei , sa mitralieze virusul? Se combate cu medicamente specifice, cu spitale si personal medical pregatite ptr astfel de interventii, cu o atitudine calma si lucida, nu cu masuri nebunesti care amintesc de perioada anilor 30 din Germania nazista…

autor comentari: Neamdeneam, DTTW

4 răspunsuri

 1. Deci, credeați că doar în România guvernanții sunt niște javre cretine și criminale?
  Stați să vedeți Franța.
  Așadar există un profesor acolo, dintr-o mega echipă de specialiști, Profesorul Eric Briere din echipa profesorului Raoult de la Marsilia, specialist mondial recunoscut in domeniul tratamentului bolilor infecțioase, directorul Institutului spital-universitar Méditérranné Infection.
  Pacienții doctorului, 24 infectați cu virusul chinezesc, au scăpat cu viață datorita administrării unui derivat al chininei medicament împotriva malariei, cunoscut de sute de ani.
  Ei bine, dacă nu ieșea public însuși Trump să recomande chinina cu siguranță medicului francez i se dădea cu ceva în cap, zic literalmente, deoarece medicamentul a fost scos din farmacii în ianuarie (!!! ?) și interzis până acum.
  Incredibil nu-i așa?!
  La începutul lunii ianuarie, hidroxiclorochina, un antimalarian din familia clorochinelor – care ar putea ajuta la tratarea Covid-19 – a fost plasată pe Lista II de substanțe otrăvitoare.
  Conform decretului publicat în Jurnalul Oficial la 15 ianuarie 2020, semnat de mâna directorului general al Sănătății, Jérôme Salomon, Ministerul Sănătății a făcut acest lucru cu bună știință la începutul anului ca obstacol în calea utilizării clorochininei ca remediu pentru coronavirus, clasificându-l „otrăvitor”.
  De CE?!
  Probabil deoarece se dorește un număr cât mai mare de morți, altă explicație nu găsesc.
  Dacă nu apărea Trump public medicul care a tratat pacienții fără acordul Ministerului Sănătății risca să fie mătrășit.
  Și în America la New York am găsit cazuri de americani infectați, ce s-au salvat în pofida medicilor, după ce au auzit că Trump recomandă acest medicament.
  Citiți New York Post de astăzi/ieri, mărturia zguduitoare a unui pacient ce-și luase adio de la familie deja, de la viață, de la tot.
  Salvat practic de Trump, deoarece omul a văzut discursul acestuia și a insistat cu cerul cu pământul să i se administreze, pe răspunderea și pe viața sa. S-a vindecat aproape instant.
  De când Trump l-a aprobat și la presiunea multor medici francezi, în pofida rezistenței guvernului criminal Macron s-a permis folosirea medicamentului DOAR în spitale, sub supravegherea medicilor.

  Problema e că e prea ieftin remediul înțelegeți? Doar 30 de lei de-ai noștri.
  Scretinu Cercel înnebunește, o să tocmească niște teroriști de-ai lui Arahat, colegul sau de Lojă și ciordeli, ca să-l arunce în aer pe Trump.

 2. Dupa ce Trump a recomandat clorochina la televizor, un cuplu din Arizona a luat o doza de fosfat de clorochina care se foloseste la curatirea acvariilor. Barbatul a murit si sotia lui e in stare grava.
  https://news.yahoo.com/arizona-man-dies-ingesting-chloroquine-094559639.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: