Panica COVID-19 în perspectivă și mărturia unui medic român care a profesat în Italia – totul e o imensă cacealma


Stând și copciolind puțin lucrurile, mi-a fulgerat o idee: măi, prea multă panică și isterie se transmite prin mass media pentru un număr de morți atât de redus comparativ cu cei din alte cauze. Apoi, cum sunt kiturile de testare PCR specifice pentru covid-19 (polymerase chain reaction) gata într-un timp atât de scurt?

China își lua măsurile militare prin 19 Decembrie 2019, data aproximativă la care a aflat întreg mapamondul despre noul botezat virus – cine a avut timpul necesar să pregătească sute de mii, sau milioane de kit-uri de testare într-un timp record și cum a fost posibilă performanța?

Și dacă multe dintre cazurile de gripă sezonieră sunt raportate ca fiind covid-19, în lipsa testelor adecvate sau din reavoință, pentru a ne face să acceptăm inacceptabilul, adică pletora de măsuri totalitare pe care guvernele lumii le iau zilele astea, inclusiv cel al României – ne-au interzis libera deplasare, activitățile economice, adunările în public, acum până și slujbele religioase  – vi se pare normal?

O frică neîntemeiată ne ține paralizați și obedienți în fața unor măsuri totalitar-comuniste complet ne-necesare – păi ce vor face oile speriate atunci când „băieții deștepți” vin cu vaccinul de-a gata, chipurile obligatoriu, căci vor avea grijă proștii și trădătorii să dea o lege în sensul ăsta? 

De ce îmi pare evident faptul că toată nebunia asta e numai și numai o mare cacealma? Să vedem cifrele – scuze pentru că nu am mai tradus, cuvintele cheie „deaths/abortions/fatalities”, toate înseamnă practic oameni care nu mai sunt printre noi, sau care ar fi putut fi printre noi și toate sunt pentru anul în curs, deci de la începutul lui 2020, mai puțin de trei luni deci:

HEALTH
2,753,914 Communicable disease deaths this year
103,096 Seasonal flu deaths this year
1,612,472 Deaths of children under 5 this year
9,016,022 Abortions this year
65,569 Deaths of mothers during birth this year
41,643,985 HIV/AIDS infected people
1,742,272 Deaths caused by cancer this year
6,661,377,093 Cigarettes smoked today
1,060,484 Deaths caused by smoking this year
530,577 Deaths caused by alcohol this year
227,486 Suicides this year

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: