Coronavirus: război economic pe față


Asta-i razboi economic.
Au blocat granita de sud intre Italia si Franta si persoanele care traverseaza frontiera din motive profesionale stau intepenite si debusolate in diverse incinte practic fara explicatii plauzibile.

CE s-a grabit sa anunte ca doneaza milioane de euro OMS, unor tari africane(??), unor laboratoire farmaceutice si nu mai stiu cui.
China , la peste 1 milliard de locuitori are 2600 de decedati si Franta , la ultima épidémie de gripa hivenala a avut peste 13000 de morti si nu a mai fost panica planetara.

De ce fac europenii jocul americanilor?

Astazi a inceput procesul Assange.

Petitii peste petitii de sustinere a acestui om care risca sa intre in inchisoare pentru noi toti, au fost semnate mai in toata lumea.

Romania ramane in continuare o tara exceptionala, in sensul trist al expresiei.

Si a propos de petitii, in 6 luni, petitia prin care se protesteaza impotriva construirii muzeului de istorie si cultura a comunitatilor cu un comportement sexual nontraditional a fost semnata de 32 de romani.

Halal popor crestin!

autor: Clement

Curând urmează și contramăsurile pentru pandemia nCOVID19.

4 răspunsuri

  • Mi-ai mai ridicat moralul.Este foarte interesnt cum functioneaza bricolarea petitiilor.
   Mi-e greu sa cred ca urmare a comentariului meu, 668 de cetateni s-au mobilizar brusc si s-au exprimat in chestiunea aberatiei in discutie.
   Oricum, la pretentiile noastre de popor crestin, mandru descendent (confirmat genetic) din proto-europeni, puteam spera ca se vor semetii constiintele a cel putin 1 milion de romani.
   Vin peste noi urgii greu de imaginat si noi motaim cu ochii pe ecranul televizorului si mana pe caneta de bere.
   In buricul Europei urmeaza sa fie votata legea practicarii intreruperii de sarcina pana la 18 saptamani.De buricul asta sunt legatii comisarii nostri , diplomatii nostri, jurnalistii nostri acreditati pe langa fel de fel de institutii politesticulare si toti sau tac, sau mint.
   Singura explicatie logica este ca acesti romani, nu sunt ai nostri.

  • Probabil pt ca a fost adaugat „Nu suntem împotriva existenței unui astfel de muzeu, ci împotriva finanțării lui din bani publici (fie ei europeni), din bani ce se cer stringent în alte direcții (culturale).” Asta m.a facut sa imi para rau ca am semnat. Eu nu sunt de acord . Crestinii nu tb sa fie de acord cu asa ceva. Mi.a parut rau ca am trimis-o si altora din cauza acestui adaos care nu l-am vazut la timp.

   • Oricum nu vor tine cont de parerea noastra. Ne vor bifa si astepta dupa colt.
    Ce nu realizeaza ei este faptul ca dupa acel colt pe noi ne asteapta Ingerul de-a dreapta si pe ei ,Cel de-a stanga cu ditamai catastivul nefalsificabil.
    Se pare ca, luati de pseudo-evenimentele epidemiologice, se pierde din vedere asezarea pe esicherul jocurilor electorale a unei piese esentiale ,Nebunul.
    Nebunul nu-i de fapt nebun ci, viclean.
    Numele lui este Partidul Social Liberal, anume gandit pentru a crea confuzie in mintea electorilor neavizati. O banderola uriasa sta spanzurata pe frontispiciul Casei Scanteii, la deruta numita si Casa Presei Libere. Tineri eliberati de prejudecati, alaturi de politicieni harsiti in rele s-au infratit si daca, fereasca Bunul Dumnezeu, razbesc in alegeri, romanilor li se vor face propuneri inca mai indraznete decat cea privind muzeul
    excentricitatilor dystopice.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: