Lupta împotriva virusului Corona – cuplu săltat de pe stradă și băgat cu forța într-o cutie metalică – Video


Securistul la costum cu umbrelă, îi coordonează pe cei doi agenți aflați în misiunea de a-i depista și a-i închide în numele statului, pe cei care nu poartă mască, sau pur-și-simplu se află în locul grești, la ceasul greșit:  deocamdată, asemenea măsuri totalitare sunt luate în China comunistă. Alții mai norocoși, care sunt sechestrați pe două vapoare de croazieră, declară că situația este una „foarte stresantă”. 

Totul pentru că păpușarii globali au hotărât să mai livreze o criză pe tot mapamondul. Vă amintiți de SARS, declanșat tot în China și cu reverberații până la noi?

Deocamdată, Bill Gates și-a făcut temele de casă, achiziționând patentul asupra vaccinului anti-Corona, care este „în lucru” – sunt vehiculate cifre de zeci de milioane de posibil morți, evident pentru a ne înspăimânta ca să primim blestematul vaccin. Profiturile vor fi desigur numărate în miliarde de USD, dar nu e acesta scopul final – ăștia deja stăpânesc mai toate averile pământului.

Cine nu are gripa, o va face de la vaccin, ori în cazul rău, se va trezi incapabil de a mai procrea, cu multiple boli cronice pe care le va târâ după el toată viața.

Vrem să rămânem sănătoși în mod natural? este la îndemâna orișicui.

E bine să aflăm chiar din gura unui fost vaccinator care este agenda globală vaccinistă și care este adevăratul ei scop. Orice neînțelegere a subiectului va dispărea.

Rămâneți sănătoși și avertizați-i măcar pe cei iubiți!

Nu degeaba sunt monitorizat și de Agenția Națională a Medicamentului – pesemne că stric gheșeftul cuiva.

5 răspunsuri

 1. Imi amintesc demult cand eram copil in timpul comunismului cum veneau la scoala sa ne dea vaccinuri obligatorii. Nimeni nu era intrebat despre alergii, parintii erau ignorati complet fiindca statul atotputernic era parintele nostru obligatoriu. Spre asta se tinde si acum – atotputernicia statului, care le stie pe toate si da ordine cetatenilor sa-si injecteze copiii cu otrava ca e buna pentru ei.
  Am pe undeva o carte veche scrisa de un doctor american din New York care lucra la statistica si care spunea ca toate statisticile de la ei fusesera masluite ca sa arate ca vaccinurile salveaza vieti – dar in realitate omorau oameni. Inca de atunci umblau cu cioara vopsita. Si e vorba despre America cea libera – ce sa mai zicem atunci de excesele care s-au facut in Uniunea Sovietica si in general sub comunism.

  • Așa a fost. Cu toate astea, am avut un noroc extraordinar: acela că vaccinurile erau produse la noi, cred eu în bună credință că vor preveni boli. Nu am date, dar cred că adjuvanți erau cu mult mai puțin folosiți decât azi, iar tri-penta-hexa vaccinurile, erau de nemaiauzit. Cred că am primit șase mari și late de totul. Astăzi, sunt peste 20 și multe necesită repetare.

   Urmează să ofer cura pentru virusul Corona, aici în premieră în limba română.

   • Ce zici, frate ?! Ce cura ?!

   • Ai dreptate, vaccinurile romanesti nu erau toxice ca astea de acum; mi-a spus un neam de-al meu care a lucrat in cercetare medicala. Si fiind putine nu erau decat pentru strictul necesar iar restul bolilor usoare ale copilariei le faceam toti si dobandeam imunitate naturala.
    Romania a avut cercetare medicala foarte avansata intotdeauna dar si mare nenoroc. Am mentionat vaccinele date fortat copiiilor doar ca un exemplu al statului care are putere de viata si de moarte asupra cetatenilor – cam ca acuma in occident.Un alt exemplu despre ce inseamna sa apartii maselor amorfe comunizate este sistemul prin care toti sefii trebuiau sa fie devotati partidului si ca urmare majoritatea erau incompetenti. Unul din efectele incompetentei este ca oamenii nu-si dau seama ce are valoare si ce nu.

    Dupa cum am zis, cercetarea medicala era remarcabila in Romania in ciuda conditiilor nefavorabile. Si medicina plantelor, (care e singura medicina alternativa reala, celelalte sunt hocus-pocus), era foarte bine dezvoltata – am niste carti vechi scrise de profesori universitari care sunt extraordinare.

    Dar cel mai remarcabil lucru pe care l-am gasit in ultima vreme e ca cercetatorii romani deja descoperisera acrilamida in mancarurile prajite in ulei incins inca din anii 60. Dupa cum ne-a zis presa din vest (si imi amintesc bine momentul) cercetatorii din Suedia cica ar fi descoperit-o in 2002 (scrie si in wiki). Ori eu am o carte originala din anii 60 despre diete pentru bolnavii cu sistemul digestiv scrisa de o asistenta universitara romanca in care este mentionata acrilamida (sau acrilamina pe romaneste) ca fiind motivul pentru care prajelile nu sunt bune pentru bolnavii respectivi.

    Probabil scriitoarea (pare-mi-se era un colectiv) o fi murit demult, dar traind in comunism si avand sefi care nu si-au dat seama de importanta descoperirii la timp – onoarea le revine capitalistilor, desi le-a trebui aproape o jumatate de veac ca sa ajunga acolo unde romanii au ajuns primii.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: