Moțiunea de cenzură: ce trebuia să vedem și înțelegem cu adevărat.


„Guvernului meu”.. în primul rând mult datorata urare: loazelor, bine că ați plecat, să nu vă mai revedem în veci!

Unde mi-i vodca?

Mai rețineți sintagma „ciuma roșie”, cu care a fost lovit poporul peste cap din 2017 încoace? De la UM Digi24, la Ziarepunctcom a lui pește prăjit din Olanda, până la ultimul post de radio de apartament cu tăți mândruții și guranii lor, numai de asta auzeai, cu implicația că e vorba de guvernul PSD, la pachet cu demonizații „Draknea” și „Veorica” – cu toții răgeau în cor „ciuma roșie”.. groaznice vremuri.

Ajunsesem ca să fiu luat la întrebări de către un pulifrici administrativ „de ce nu ies și eu la demonstrația la care se scanda „mu.e PSD” după serviciu, împreună cu toți perdanții? L-am trimis la plimbare cu referințe la serviciul secret privat al directorului, al cărui slugă era..

Ei iată că expresia „ciuma roșie” a fost încetățenită de către marele și inegalabilul notru publicist și poet, Mihail Eminescu, făcând referire la, țineți-va bine: PNL – da acela din vremea lui, nu struțo-cămila asta compusă din bugetari „de dreapta”, condusă prin interpusul trădător Orban (cel de la București, nu cel din Budapesta).

Concedierea „guvernului meu de dreapta” condus de Sică Mandolină la trei luni de la venirea la putere, este o rază de lumină, chiar așa palidă, pentru România. Ce au făcut ăștia în trei luni, nu au putut face mult huliții în trei ani. Ascultați și băgați la cap:

Segementul preluat de UM Digi24 și difuzat astăzi în toată țara, al protagonistului Florian Bodog sună bine („gașca lui Orban”) la min. 36:00, până la auzirea celor de mai jos (Ștefan Băișanu/Șerban Nicolae). L-au difuzat pe Bodog pe post,  pentru a îi obscura pe aceștia doi (dacă sunt pauze în audio, nu derulați – așa e protocolul CDEP) – și dacă intenția de a anula prin OUG datoriile de miliarde de Lei a Raiffeisen & Co. nu ne revoltă, atunci chiar merităm cele ce ne pregătiseră guvernul ăsta compus din bugetari „de dreapta”, în toiul nopții.

Deocamdată se pare că România recâștigă prea puțin și prea târziu, oarece teren.

Între 1:46.30 – 2:00.30:

 

 

2 răspunsuri

  1. Sa nu ne iluzionam. Deja Ciolacu si Ponta au decis sa-l propuna ca prim-ministru pe Pricopie, rectorul fabricii de politruci „Stefan Gheorghiu”, institutie recent nominalizata de Soros sa faca parte din reteaua lui de spalare de creiere. Totul nu e decat un concurs „cine pupa-n fund mai delicat”, o gretoasa competitie intre slugi pentru a dobandi favorurile stapanilor. Fara absolut nici o intentie de a scapa de stapanul cu pricina, Dupa treizeci de ani, am ajuns la aceeasi dilema morala: Intri in troaca pentru a face bine , ori stai deoparte. Dilema rezolvata acum aproape in secol de Capitan…Da’ nu invatam deloc…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: