Octombrie multicultural în Germania (II)


Continuarea articolului intitulat Octombrie multicultural în Germania (I)

16 octombrie 

După atacul sirianului islamist de luni de la Köln, încă un atac a avut loc marţi când un tânăr german de 19 ani a fost atacat de mulţi bărbaţi nord africani care l-au lovit de mai multe ori cu un ciocan. Un  vorbitor de limbă arabă a fost arestat, ceilalţi  suspecţi fiind căutaţi de poliţie. 

16 octombrie 

În seară zilei de marţi poliţiştii au efectuat un control de rutină într-un centru de primire a imigranţilor de lîngă München la Fürstenfeldbruck. O nigeriană a atacat o agentă de securitate iar la sosirea poliţiştilor aproximativ 100 de africani s-au bătut cu echipele de intervenţie. 

17 octombrie

Un refugiat sirian în vârstă de 18 ani şi-a scos iubita nemţoaică la o plimbare romantică în Regensburg, Germania. 

Pe traseu sirianul a distrus o bicicletă, apoi a dărâmat vre’o două cutii poştale. 

Poliţiştii l-au reperat pe umilul refugiat şi i-au cerut un act de identitate iar sirianul le-a dat ce a putut şi el, nişte pumni în faţă. În ajutorul poliţiştilor a venit un cetăţean care era în trecere şi acesta l-a imobilizat pe „refugiat”. Poliţiştii au fost duşi la spital, ambii necesitând îngrijiri medicale. 

17 Octombrie 

O femeie de 32 de ani a ieşit la plimbare miercuri seară la Vaihingen an der Enz în Germania. La scurt i s-a alăturat un bărbat cu pielea întunecată ca şi mintea care a trântit-o pe tânără la pământ, apoi a încercat să-i rupă pantalonii pentru a se cunoaşte mai bine. Pantalonii au rezistat, bărbatul şi-a pierdut răbdarea şi a fugit. 

17 Octombrie 

Un băiat de 15 ani a fost jefuit miercuri de către patru „bărbați necunoscuți” la Essen în Germania. Necunoscuţii i-au pus cuţitul la gât, l-au uşurat de bani, telefon, vesta de pe el şi bicicletă.

18 Octombrie 

O tânără de 25 de ani a fost atacată joi seară de un alt necunoscut la Dortmund, necunoscutul negru ca dracu a ameninţat-o cu cuţitul din dotare şi i-a luat mai multe lucruri de valoare. După ce şi-a luat ceea ce a dorit, africanul a atins-o pe tânără pe sâni şi …mai jos. Femeia a reuşit să-l lovească şi să fugă.

18 octombrie 

Un gambian de 19 ani a ameninţat cu moartea şi a încercat să violeze o tânără de 21 de ani la Augsburg. Câţiva trecători au auzit ţipetele femeii şi au sărit în ajutorul acesteia. Braţul lung al Justiţie îl va scarpină în fund pe gambian, după care acesta îşi va continua proiectul ….

18 Octombrie 

Doi nemţi au făcut pe-a eroii miercuri seară la Dresda și au ajuns la spital după ce au intervenit atunci când un „grup de bărbaţi” hărţuiau două tinere. În Germania ‘grup de bărbaţi’ = musulmani, africani, refugiaţi. 

19 octombrie 

Tentativă de viol la Bruchsal în Germania. Un vorbitor de limbă arabă a atacat vineri o tânără de 22 de ani pe care a strâns-o de gât, a târât-o în nişte tufişuri şi a încercat să o dezbrace. Tânără a opus rezistenţă iar agresorul a abandonat proiectul. 

19 octombrie 

Pentru că le-a fost refuzat accesul cu un recipient de sticlă la un târg din HETTSTEDT, Germania, doi imigranţi s-au supărat şi au solicitat ajutorul câtorva prieteni specializaţi în acţiuni speciale şi după ce s-a format o echipă de intervenţie formată din aproximativ 20 de paraz…., s-au luat la bătaie cu cei care asigurau securitatea la acel eveniment. În mare lucrurile au mers „bine”, flăcăii s-au bătut regulamentar cu pumnii şi picioarele până când un agent de securitate a primit o lovitură perversă de sticlă în cap şi a fost transportat la spital cu fractură craniană. Un sirian de 27 de ani a fost arestat, poliţiştii au găsit asupra acestuia două cuţite. Ceilalţi agresori s-au scurs printre degetele firave ale poliţiştilor, precum se scrug mucii din nasurile celor care plâng de mila falşilor refugiaţi. 

20 octombrie

Un african a ieşit la vânătoare în Bielefeld

să le arate nemţilor de ce a venit în Germania. Mai întâi a atacat o femeie într-un parc încercând să o tâlhărească apoi s-a reorientat spre un cuplu. Africanul a scos cuţitul şi le-a făcut semne să scoată ce aveau prin buzunare şi să-i dea geanta femeii. Tânărul de 20 de ani a încercat să-şi apere prietena şi a fost tăiat de mai multe ori pe mâini iar prietena acestuia a fost rănită şi ea uşor. 

20-21 octombrie

În doar două zile au avut loc 23 de atacuri, furturi şi hărțuiri sexuale la Schloß Holte-Stukenbrock în Germania. Un tânăr a fost bătut ca şniţelul de un „grup de bărbaţi” pentru că a intrevenit când aceştia hărţuiau o femei. Tânărul a fost transportat la spital cu răni grave. 

21 octombrie

Un sărman „refugiat” afgan în vârstă de 50 de ani a venit în Germania alături de soţia sa de 33 de ani şi cei 5 copiii, pentru a scăpa de „teroarea şi dictatura” din ţara sa. 

Pentru că femeia devenea prea modernă şi nu mai respecta cu stricteţe islamul, afganul s-a gândit să o readucă pe aceasta cu picioarele pe pământ şi mai mult de atât să o bage în pământ şi duminică a înjunghiat-o de 12 ori în piept şi în gât. Problemele conjugale au fost rezolvate chiar în centrul de primire a invadatorilor din Trier, Germania. 

21 octombrie

Gelsenkirchen, Germania. Un băiat de 17 ani aştepta autobuzul alături de prietena sa. Mai punctuali decât autobuzul au fost cinci tineri vorbitori de limbă arabă care l-au luat la bătaie pe băiat, absolut fără nici un motiv. După ce l-au lovit pe tânăr până acesta a rămas inconştient pe trotuar, agresorii au plecat liniştiţi rămânând nişte „necunoscuţi”. 

21 octombrie 

Duminică dimineaţă la Bielefeld în Germania, un tânăr de 29 de ani a fost abordat de un grup de opt noi veniţi care au cerut informaţii despre o adresă. Drept mulţumire pentru ajutorul primit, cei opt bărbaţi l-au bătut pe neamţ şi i-au furat telefonul. Tânărul inconştient a fost transportat la spital cu răni grave la cap şi mai multe fracturi. 

22 octombrie 

Luni seară la Cottbus în Germania s-au făcut cunoscuţi trei afgani solicitanţi de azil, băieţi tineri de 26, 27,28 de ani. Aceştia au rupt mai multe coşuri de gunoi şi le-au aruncat pe stradă, astfel cei trei nu erau singurele gunoaie de pe stradă. Puţin mai târziu afganii au agresat sexual două tinere nemţoaice pe care le-a atins pe unde au vrut ei. 

23 octombrie

O femeia de 54 de ani a fost atacată, bătută cu bestialitate şi jefuită într-o parcare din Dortmund. Atacatorul căutat de poliţişti este un arab. 

24 octombrie 

Poliţiştii germani au mers miercuri dimineaţă la centrul de primire a imigranţilor şi a falşilor refugiaţi din Deggendorf pentru a aresta un imigrant de 25 de ani din Sierra Leone, acesta urmând să fie expluzat din Germania. Însoţiţi de o brigadă canină poliţiştii au fost echipaţi cu costume speciale de protecţie, cu spray-uri şi nişte bastoane lungi care servesc la menținerea oamenilor la distanță. Şi dacă tot poliţiştii au venit pregătiţi de bătaie, nu a durat mult până când câţiva nigerieni s-au solidarizat cu tovarăşul lor de trândăvie şi au început răscoala. Nigerienii au rupt scune şi mese să aibă şi ei cu ce să dea şi s-au bătut cu poliţiştii, au devastat maşinile de intervenţie şi au blocat o autostradă din apropiere. 17 mânuitori de bâte, „ingineri, savanţi, proiectanţi şi chirurgi” au fost arestaţi. 

24 octombrie

Miercuri seară la Frankfurt, un african s-a apropiat de două tinere de 19 și 20 de ani şi le-a ameninţat cu un cuţit, iar uneia dintre ele i-a furat telefonul mobil. 

Câteva ore mai târziu tot la Frankfurt o femeie de 58 de ani a fost atacată, bătută şi jefuită de un african. Femeia a fost transportată la spital cu răni grave la cap. 

24 octombrie

Schwerin, Germania. 

O fată de 12 ani a fost agresată sexual de către un musulman. Fata a reuşit să scape de agresor datorită cunoştinţelor de autoapărare. 

24 octombrie

Un bătrân de 72 de ani din Backnang 

a ajuns la spital după ce a fost bătut de către un arab. 

24 octombrie

Berlin.Un poliţist de 44 de ani aflat în afara serviciului a observat că un african încercă să fure o bicicletă. Când s-a prezentat ca agent de poliţie a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen şi în piept. Suspectul a fugit şi este căutat de poliţişti. 

25 octombrie

Schwerin, Mecklenburg-Pomerania Inferioară. Tulburaţi de liniştea din autobuzul în care se aflau, un marocan şi un algerian au intrat în conflict cu un somalez. Pentru a face faţă cruntei încercări pe care i-a dat-o viaţa, somalezul a scos un cuţit cu care şi-a tăiat unul din adversari. 

25 octombrie 

Mai multe femei au fost lovite într-un centru comercial din Kirchheim unter Teck de către”bolnav psihic” de 20 de ani. Poliţia nu a dat detalii despre atacator, menţionând doar că agresorul are probleme psihice. 

26 octombrie 

Pentru că a refuzat să cumpere droguri de la nişte traficanţi pe care i-a descris ca fiind musulmani, un bărbat de 38 de ani a fost bătut şi jefuit în cartierul Friedrichshain din Berlin. 

26 octombrie

Trei atacuri succesive au avut loc vineri dimineaţă aproape de parcul 

Fredenbaumpark din Dortmund. În jurul orei 7:20 o tânără de 20 de ani a fost atacată, un „necunoscut” a încercat să-i fure poşeta. 

 

sursa: Gazeta de Cluj

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: