Știți cum se comportă un copil cu autism? Aflați de aici, nu din propria experiență. De ce să fiți foarte atenți cu vaccinurile.


Congressmenul american Dan Burton are un nepot autist, devenit astfel imediat după ce a primit 9 vaccinuri într-o zi. Un vaccin hexavalent contează ca șase vaccinuri, iar un tri-vaccin, evident ca trei. Legătura dintre vaccinurile cu mercur (Tiomersal) și autism, a fost făcută de către cercetătorul britanic Andrew Wakefield, pe care îl putem asculta preț de câteva secunde către sfârșit, comentând tragica situație din Statele Unite. Imaginați-vă cum este viața părinților unui astfel de copil distrus pe viață din cauza ignoranței lor:

Nu asumați că doctorul știe cel mai bine ce e bun pentru copiii Dumneavoastră, este o mare greșală! Am întâlnit doctori pe care dacă îi rogi să nu îți vaccineze copilul, înțeleg și te lasă în pace, semn că știu și sunt de acord cu poziția antivaccinare. Aceiași doctori însă vaccinează fără probleme copiii părinților care nu s-au informat, ci doar și-au pus încrederea în purtătorul halatului alb, necunoscând că un doctor pediatru care recomandă părinților să nu își vaccineze copiii, va fi curând hărțuit și marginalizat de către autoritățile medicale.

Am întâlnit destui doctori care au copii nevaccinați, deci ce e bun pentru copiii lor, ar trebui să fie bun și pentru copiii altora.

Într-un final, vă recomand saitul VACCINURI.INFO care conține o bogăție de informații obiective la acest subiect.

6 răspunsuri

 1. E dificil sa gasesc acum textul complet, dar el este redactat de un medic si spune, in esenta, ca exista trei bariere in calea intrarii in organism a metalelor grele (in cazul tiomersal, e vorba de mercur): bariera digestiva, care filtreaza peste 90% din metalele grele ingerate, bariera ficatului, care nu metabolizeaza decat un mic procent din metalel trecute de bariera digestiva. Aceste doua bariere fac ca numai undeva la 1% din metalele grele ingerate sa fie introduse in metabolism. Mai exista, apoi, si bariera data de filtrarile renale, care, insa, are limite de functionare, in termeni de mg/h ce pot filtra. Daca aceste metale grele se introduc direct in sistem, suntand primele doua bariere, pe de o parte, rinichii sunt suprasolicitati, uneori putand ceda, iar, pe de alta parte, toata cantitatea de metal greu este aruncata in organism, cu efecte ce merg pana la autism sever. Am rezumat aici o explicatie mai ampla, dar stau la dispozitia celor ce ar putea avea alte intrebari, cu detaliile pe care le mai retin…

  • Dpv medical este cum spui. Grav este că adjuvanții au fost gândiți astfel încât mercurul (Hg), aluminiul (Al) precum și alți compuși care nu aparțin acolo, să treacă de bariera sânge-creier, fixându-se în creier și distrugând rețelele neuronale. De acolo rezultă autismul, retartul mintal sever, sau mai ușor, tulburări neurodegenerative etc.
   How Mercury Causes Brain Neuron Damage – University of Calgary

  • Articol de dr. Mircea Pușcașu

   Metalele grele ingerate din alimente au in față trei bariere, cea digestivă (nu tot ce inghiți se absoarbe in sânge din intestine, in cazul Aluminiului rata de absorbție digestivă este de 0.3%), bariera hepatică (nu tot ce se absoarbe in sânge din intestine trece de ficat) și bariera renală (nu tot ce trece de ficat, trece și de rinchi).

   În cazul in care metalele grele sunt direct injectate, sunt șuntate primele două bariere și rezultă că 100% din metal ajunge direct in sistem. Rinichii unui om sănătos fac față filtrării metalelor grele doar dacă sunt cantități mici (cum sunt cele inghițite tinând seama de rata de absorbție digestivă de 0.3%), in cazul Aluminiului fiind admise 3-5 micrograme/kg corp/zi la o funcție renală normală.

   Dacă sunt cantități mai mari, rinichii nu fac față și cantitățile trec aproape integral și ajung in organism masiv, in special in creier, unde fac ravagii neurologice, de la convulsii la autism. De aceea, in cazul Aluminiului injectat, rata de reținere in organism este la adulți 40%, iar la copii este de 75% !!! Dacă sunt cantități mari, sunt situații și mai grave (pentru că sunt acute) in care rinichii cedează total și irevesibil (cazul copiilor din Argeș cu Sindrom Hemolitic Uremic care a fost evident post vaccinal).

   O doză de Infanrix Hexa de exemplu are (cf. prospect) 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu și 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu, totalizând 0.82 miligrame de compuși de aluminiu in doza de Infanrix, adică 820 de micrograme intr-o doza. Din aceste 820 de micrograme, 75% sunt reținute de organismul unui copil mic, adică 615 micrograme. La un calcul simplu, un copil la 2 luni, cu o greutate de 5kg, calculăm nivelul de toxicitate de peste 120 micrograme/ kg corp/ zi (adică depașit nivelul maxim admis de 25-30 de ori!).

   Aici am vorbit puțin de modurile de absorbție, de efectele neurologice și renale ale Aluminiului, dar cred că cele mai grave sunt reacțiile imunologice, declanșarea poli alergiilor digestive cu urmările lor dezastruase, inclusiv cerebrale și declanșarea bolilor autoimune, pentru că rolul Aluminiului in vaccinurile actuale este cel de adjuvant, declanșator al reacțiilor imunologice, reacții ce nu sunt deloc ținute sub control.

   Și de aceea nu aș face copiilor mei astfel de vaccinuri ce conțin Aluminiu.

 2. Este foarte ciudata insistenta asta a autoritatilor de pretutindeni de a sili oamenii prin tot felul de metode, mai mult sau mai putin totalitare, sa-si vaccineze copiii. Mai ales in fata evidentei tot mai mari despre raul pe care il fac aceste vaccinuri.

 3. Acum au inceput o campanie dementiala pentru vaccinarea fetelor incepand de la 10 ani, dar si a baietilor, impotriva cancerului de col uterin, a cancerelor cavitatii bucale, faringelui si anusului.
  Campania se va duce in paralel cu cea de familiarizare a copiilor cu practicile sexuale considerate pana nu demult, de catre psihiatrii drept perversiuni, adica abateri de la normalitate.
  Efectul” secundar”principal scontat de fabricantii acestui vaccin este cel de instalarea sterilitatii.
  http://www.ms.ro/2019/11/15/vaccinarea-gratuita-antihpv/
  Privitor la autism, sa nu pierdem din vedere nocivitatea undelor electromagnetice , a glyfozatului si a fluorului.
  Din nefericire, nu putem controla prezenta fluorui nici in apele imbuteliate, nici in apa de distributie.
  A existat o propunere legislativa privind indicarea sarurilor minerale pe etichetele apei de sursa, dar propunerea nu a razbit interesele oamenilor politici.
  https://maternica.ro/2019/06/18/efectele-consumului-de-fluor-asupra-glandei-pineale/

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: