Cetățenia română de vânzare pentru 1,500 € – cum răspunde Ministerul Afacerilor Externe și cel al Justiției?


Există pe internet un sait din Ucraina care se laudă că obține cetățenia română doritorilor, în schimbul unei sume de bani:

For citizens of Ukraine          For citizens of the Russian Federation
from 1500 €                          from 3000 €

Saitul se laudă cu asistență juridică de specialitate, cu care poate obține cetățenia română în maximum două luni. Acesta se numește International Expert și pare a oferi cetățenia română ca o trambulină pentru stabilirea în țările din vestul UE, dar evident și în România.

Problema e cu faptul că niște străini care nu ne vorbesc limba, nu ne cunosc și respectă datinile și obiceiurile, devin cetățeni români cu drepturi depline pe cale ultra-rapidă – pot Ministerul Afacerilor Externe / Ministerul Justiției să ne explice când a devenit calitatea de cetățean român de vânzare în schimbul unor sume modice?

Deveniți rapid cetățean al UE!

International oferă o oportunitate exclusivă de a obține cetățenia UE în cadrul unei proceduri accelerate. Cu sprijinul unui avocat autorizat, perioada de examinare a documentelor dvs. va fi de maximum 2 luni.

Pentru detalii, contactați experții noștri de imigrare.

CE ÎNCEPE CU CETĂȚENȚIA UE?
Securitate financiară și socială
Capacitatea de reședință în mai mult de 47 de țări
Încredere pentru mâine
Oportunități educaționale excelente
Standarde sociale înalte
Asistență medicală exemplară

Ce este cetățenia UE?
Cetățenia Uniunii Europene este acordată fiecărui cetățean al unei țări care este membru al UE. În conformitate cu legislația europeană, nu există diferențe legale între un cetățean al Poloniei și Germaniei sau, de exemplu, România și Marea Britanie.

„Cetățenia Uniunii este stabilită. Fiecare persoană care are cetățenia unui stat membru este cetățean al Uniunii. Cetățenia Uniunii suplimentează și nu înlocuiește cetățenia națională.”
Articolul 17 alineatul (1) din Tratatul de la Roma.

Fiecare client al companiei noastre primește toate drepturile unui cetățean al UE, fără excepție. Aceasta înseamnă că devii un rezident cu drepturi depline, care are dreptul să se deplaseze liber în toate țările UE.

Tot ce rămâne de făcut, după ce ați primit un pașaport UE, este să alegeți țara cea mai confortabilă pe viață. Poți să muncești, să faci afaceri și să te relaxezi în stațiunile tale preferate din cartier, simțindu-te ca acasă.

Alege un viitor mai bun pentru tine și familia ta astăzi.

Pentru cetățenii Ucrainei            Pentru cetățenii Federației Ruse
de la 1500 €                               de la 3000 €

Dacă este adevărat, e foarte grav – calitatea de cetățean Român nu poate fi de vânzare pentru orice sumă, necum pentru bani de vodcă și semințe. Trebuie să te fi născut aici cel puțin, pentru a fi român – certificatul de cetățenie nu e un bilet la film!

În speranța că este doar o țeapă, aștept cu interes o dezmințire din partea MAE/MJ. Știu că blogul este citit de către cine trebuie și nu am dubii că informația va fi semnalată. Câți cetățeni străini au dobândit cetățenia română în ultimii 10 ani și prin ce mijloace?

 

2 răspunsuri

  1. Pare sa fie un business care ajuta pe cei interesati sa devina mai repede cetateni ai diverse tari din UE (sunt mai multe acolo, n-am vazut Ungaria).
    Interesant este ca cel mai mare birou al lor pare sa fie la Moscova. La Bucuresti au telefon si adresa, deci se pot contacta direct si afla daca vorbesc romaneste si ce e cu ei.

    • O fi cum spui, dar cu cetățenia română cum rămâne – este aceasta de vânzare? Ăștia ne vor reprezenta pe noi în vest în calitatea lor de „cetățeni ai ue” din România.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: