În caz că iasă neamțul..


Sursa: Justițiarul

Un răspuns

 1. Iaca-ta ca a iesit si este momentul sa tragem cateva concluzii si sa ne punem unele intrebari.
  Asta, pentru inceput caci alte nenumarate intrebari ne vom pune de-a lungul mandatului „unsului lui Dumnezeu” dupa cum spunea Basescu aseara, aiurit de procentul cu care a castigat actualul Presedinte.
  Nu l-am votat pe Klaus. Am votat cum mi-a dictat constiinta.
  Sa ne intrebam daca Servicile si-au bagat coada, este o ironie .
  Sa ne intrebam insa cate si ce Servicii au fost platite pentru a iesi lucrurie dupa cum vazuram, este legitim si oarecum hazardat.
  Ne vom da cu parerea avand in minte intrebarea morometiana pe care ne-o pot pune ai de seamana vant si indoiala :”pe ce te bazezi ?”.
  Sa zicem ca ne bazam pe evidente, pe unele informatii, pe experienta ultimelor trei decenii traite in „democratia originala” instaurata odata cu lovitura de stat din ’89.
  Haideti sa vedem, dupa parerea mea, de ce a fost spulberata RVV Dancila si respectiv partidul pe care il reprezinta.
  – Entitatea sa, caci doamna in discutie, impinsa sa candideze, nu a mai fost o persoana de sine statatoare mental si emotional (asa stau lucrurile cu mai toti candidatii la functii inalte) si s-a lasat dirijata in primul rand de consilierii mosteniti de la Dragnea. Pa aceia nu i-a putut concedia. Va amintiti ce cetatenie au acei consilieri.
  Trebuie ca in acest moment Dragnea leviteaza de multumire. Indiferent de ce se va intampla cu el in viitor, se simte razbunat.
  Problema cu consilierii este ca acestia reprezinta intotdeauna interesele altei entitati decat cea care ii angajeaza punctual.
  – Doamna Dancila, nefiind constituita intelectual sa reziste presiunii marilor baroni din teritoriu, s-a pus singura in situatia de a fi culpabilizata pentru potlogariile lor.
  – A accept incompetenta ministrilor de interne si a serviciilor nationale de informatii si a lasat, involuntar, sa se dezvolte, cu precadere in regiunile gerate de PSD, clanurile mafiote care au starnit legitimul oprobiu national.
  – A acceptat neconditionat, dupa cum afirma presa oficiala, dicursurile concepute de Adrian Nastase , discursuri neinspirate, pentru a ma exprima elegant.
  – Si nu in ultimul rand, nu a sanctionat insultele incalificabile, adresate diasporei, parte sacrificata de politica iresponsabila antinationala inceputa, prin distrugerea economica a Romaniei de conducerea Iliescu-Roman.
  Romanii din diaspora sunt parte din corpul viu si sfant al poporului nostru si, nu au putut uita si ierta afirmatiile liderilor PSD care i-au calificat drept adunatura de curve si hoti.
  – Revenind la consilieri, sa nu uitam ca au sfatuit-o dezastruos sa apara in ultima interventie televizata, in interiorul somptuoas al domiciliului familial, uitand de publicul asezat in fata ecranelor si privind-o din locuintele lor in care nu au apa curenta si au toaletele in fundu curtii.
  Aceiasi consilieri au sfatuit-o sa nu il „atace „pe contracandidat in chestiunea imprumuturilor la FMI si a anumitor acorduri economice la care au fost complici. Putea risca dar nu a vrut sa riste si a pierdut.

  Poate ca acest dezastru a fost necesar pentru ca PSDul sa se restructureze, sa cearna graul de neghina, sa isi faca mea culpa in primul rand in fata propriului electorat.

  Daca crezi ca analiza aceasta sumara este rezonabila, putem continua cu cercetarea motivelor reusitei „istorice” a contracandidatului doamnei Dancila.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: