10 motive pentru care votez cu Viorica Dăncilă


Nu este pentru că se dă cu bicicleta și nici pentru că joacă ping-pong, deși nu îmi displace un sportiv. Nici pentru că e erudită..

Nu aș fi crezut în cele mai sălbatice vise ale mele că voi ajunge să fac una ca asta, dar iată-mă: votez cu Viorica Dăncilă. Îi rog pe cititorii mei vechi să urmărească până la capăt argumentele, înainte de a crede că m-am înscris în PSD.

Eu, unul care am urât toată viața comunismul, voi vota cu reprezentanta unui partid de extracție socialistă cu conștiința faptului că unica diferență între un socialist și un comunist, este că cel din urmă are pușcă.

Acum nu vreau să insinuez că D-na Dăncilă ar fi vre-o comunistă reșapată, căci nu e.

Viorica Dăncilă este colega de bancă pe care o trăgeai de codițe atunci când te pâra învățătoarei dacă făceai vre-o năzbâtie.

Ea e femeia care promite „un Președinte care va lupta pentru toți Românii”, reprezentantul celor mulți și disprețuiți de către actualul ocupant al palatului Cotroceni.

Ea poate fi trasă de cozi atunci când va greși și desigur va greși, pe când din partea celorlalți candidați majori (plăvanul cu retard mintal și cu Barna-cel-îmbogățit-pe-seama-nenorociților), știm exact la ce ne putem aștepta pentru că ne-au spus-o atât prin vorbe, cât mai ales prin fapte:

Imigranți neintegrabili, regionalizarea României, aservirea totală față de politicile toxice ale UE, încă mai multă slugărnicie față de înaltele porți, cumpărături extraordinar de scumpe de armament perimat, „căsătorii homo” deghizate ca „uniuni civile”, depopularea țării de români și în general promovarea oricăror linii anti-românești și anticreștine sugerate de neomarxiștii care au supt la țâța lui Soroș.

Ori Viorica Dăncilă cea din popor și pentru popor (sperăm) și inginer petrolist pe deasupra (deci treceți-i cu vederea exprimarea neacademică), poate fi responsabilizată dacă și când va da semne că ascultarea ei e către neprietenii noștri și nu către popor. Pe ea o vom putea lua la rost punctual atunci când situația o va cere:

1. Unde sunt magazinele de stat românești promise, ca să nu mai iasă banii noștri din țară în conturile marilor lanțuri de supermarketuri?

2. De ce nu se respectă Constituția României în privința relocării străinilor în țara noastră?

3. Ce e cu inițiativele neomarxiștilor de a ne băga pe gât „familii” homo și cu agenda de îndoctrinare a copiiilor noștri cu otrava lgbtpoate îți dai seama Viorica de imensa eroare a susținerii raportului Estrela, cel pro-avort, pro-lgbt și anti-familie?

4. Ce e cu planul neomarxist de a renunța la Leul nostru iubit în favoarea unei monede calpe și necontrolabile?

5. Cum/când vei pune capăt traficului de copii din România?

6. Redevențe serioase pentru exploatarea zăcămintelor – Re-de-ven-țe!

7. Taxa pe cifra de afaceri a multinaționalelor și dacă acestea guiță, degetul mijlociu.

8. Eliminarea acționarilor străini din Fondul Proprietatea și din alte fonduri și regii de stat.

9. Înființarea unui fond național de investiții pentru bunăstarea României, finanțat din exploatarea în regie proprie a zăcămintelor și din redevențe – Re-de-ven-țe!

10. Scoaterea înafara legii a tuturor ONG-urilor finanțate dinafară.

Cu un soț răsplătit regește de către austriecii de la OMV, evident că va tinde să tărăgăneze măsurile atât de necesare României, anume exploatarea de către statul român a hidrocarburilor, precum și a altor zăcăminte, dar îi putem reaminti periodic despre asta.

Poate că o convingem că Domnului Dăncilă îi va șade tare bine să facă gestul decent și obligatoriu de a-și da demisia de la OMV.

Pe când neamțul va zâmbi fudul și disprețuitor și nu va rata ocaziile de a umili poporul ăsta ortodox care cumva l-a votat I-a oară, deși se vede că a fost o lucrătura a „serviciurilor.

Sau îl vedeți cumva pe neică-nimeni Barna refuzând să aplice „sugestiile” antiromânești primite de la agentul francez Cioloș care va avea puterea executivă? Ha!

Restul candidaților de umplutură doar au rolul de a atrage voturile care ar fi fost pentru candidata PSD – curat democrație, ei? Gândiți- la rece ce șanse are unul ca PNP-Paleologu sau PPU-Bruynseels cu alegătorul din Deveselu?

Când jumătate dintre români locuiesc la țară și foarte bine că-i așa, pentru aceștia există doar doi candidați: neamțul disprețuitor și Viorica Dăncilă care de bine de rău, reprezintă un partid care indiferent de scopurile sale a ridicat simțitor nivelul de trai al românilor.

Noi orășenii am comite o tâmpenie colosală ciobind blocul de voturi care s-ar duce către madam Dăncilă, cu candidați figuranți care au putut strânge 200,000 de semnături, deci sunt de-ai sistemului și al căror rol e cât se poate de clar pentru orice om cu o jumătate de creier.

Nu suntem mai emancipați pentru că am aplicat ștampila pe un papagal de decor, chiar dacă vorbele sale desigur preluate, ne gâdilă orgoliul. Singurul candidat cu o șansă reală de a deraia agenda hienelor ăstora prăduitoare așa-zis „de dreapta”, este Viorica Dăncilă – vă rog să înțelegeți asta.

Și așa a ajuns un om cu adevărat de dreapta, creștin ortodox adevărat, nu nominal și evident social conservator, să voteze pentru reprezentanta unui partid care aparține Internaționalei socialiste. Pesemne că trăim sub blestemul chinezescSă trăiți vremuri interesante!”.

Înjurați-mă, sau numiți-mă cum vreți, dar când văd bestia arogantă și rânjitoare mi se zbârlește părul în cap. Ce mi-ar mai place să se strice socotelile celor care vor să o reinstaleze vătaf de colonie!

Rămâne cum am stabilit: Viorica Dăncilă Președinte și sfetnici cât mai buni – unde mai pui că în fine putem avea un român get beget ca președinte!

Apoi o putem învăța și cum să își facă corect semnul sfintei cruci.

12 răspunsuri

 1. Viorica Dancila nu este doar incompetenta, ci manipulabila. Cu PSD la putere, Romania va pierde Ardealul si nu va recapata niciodata Basarabia. Ba chiar mai mult, odata ce o bucata va fi rupta din trupul tarii nimic nu mai opreste ca si restul sa fie rupt in bucati.
  Este un pret cam mare de platit doar pentru placerea de a nu mai avea indoctrinare lgbt sau „neomarxism”. Care nici macar nu e sigur ca nu le vom mai avea si cu Dancila presedinte fiindca e putin probabil ca va avea curajul sa sfideze UE fiind inca dependenti ca membri.
  PSD se da in barci cu Rusia, iar Rusia nu ne-a vrut binele niciodata. Vezi recenta declaratie a ambasadorului lor despre armata Rosie „eliberatoare” in Basarabia.
  Tara noastra a platit intotdeauna greu toate greselile pe care le-a facut si continua sa le repete. Intoarcerea spre rasaritul dictatorial va fi o greseala care o va termina.
  Paradoxal in momentul de fata neamtul si seku lui orientat spre occident este o alegere mai buna decat seku ce favorizeaza Rusia fiindca occidentul acum este slabit de tradarea lui Trump (vezi Siria, retragerea preconizata din NATO, prietenia cu Rusia si Ungaria, etc).
  Echipa Scutului Rosu este si ea slabita deoarece se pare ca i s-a decapitat sefia. Normal ca are o sub-sefie ce a intrat in functie imediat dar in ultimii doi ani au fost multe treceri dintr-o parte in alta pe motive de castig personal, teama sau doar calcul gresit.
  Este nevoie de echilibru pe planeta, ca nici una din parti sa nu fie suficient de puternica pentru a impune imperialismul, si prin urmare Romania ar trebui sa voteze cu echipa mai slaba mondial. In momentul de fata UE.
  Nu e bine niciodata sa ne ajutam dusmanii, nici chiar cand pretind ca si-au schimbat blana.

  • Este persuasiv comentariul tău, dar cine poate gira dezastrul ăsta după cinci ani în care l-am trăit? Numai propunerea lui pt. PM mă înfioară, ai văzut restul cabinetului? Păi Cuc și Daea sunt ași pe lângă ei. Mai degrabă îi văd pe pogonicii neamțului executând regionalizarea, decât pe PSD-iști cu susținerea lor largă, căci ar fi nevoiți să facă față mâniei poporului.
   Guvernul României nu are datoria să asigure echilibrul nici unor tabere mari, ci să nu lase țara să devină victimă când cei mari se bat și în general să vadă de binele cetățenilor ei.

   • Ai dreptate, Eufrosin, guvernul ar trebui sa lucreze pentru binele tarii dar securistii sunt o categorie subumana. Ticalosia creste de la an la an de nu stii ce sa mai faci.
    Cele doua tabere sunt la fel de rele si cea a neamtului intentiona si ea intr-adevar sa regionalizeze Romania ca de-aia l-au tolerat pe Orban in Ungaria ca sa fie spinul din coasta noastra. Acuma sunt in dilema oleaca dar s-ar putea sa se inteleaga iar intre ei cum au facut in Basarabia pe care au vandut-o lui Putin definitiv.
    Am tot sperat ca va aparea un candidat cat de cat acceptabil dar e descurajant sa vezi ce fauna abunda in politica noastra.

 2. Pare-se că va fi raiul pe pămînt, ba chiar va amîna sfîrsitul lumii Viorica Dancilă. N-ar fi mai bine să o punem regină? În zilele noastre cînd peste tot avem conduceri anticreștine și antihristice indiferent de culoarea politică, un creștin nu are ce căuta la vot pentru legitimarea unei astfel de conduceri.

  • Trec peste ironia ta. Dacă un creștin nu se implică în mersul cetății, o vor face păgânii. Viorica Dăncilă măcar calcă prin biserici și mănăstiri și e botezată ortodox. Nu îi putem cere prea multe în acest moment dar temelia contează. A ei e valabilă.

 3. pare a fi un nou act din blatul (la ordin) pnl-psd (cu satelitii de serviciu alde, pro-ro, etc)
  iohannis nu i-a incurcat de loc pe pesedisti cat au fost la guvernare iar acum rotatia: pnl-ul vine la putere pentru o perioada mai scurta probabil, sa faca treaba murdara, dar bine platita.
  pentru ca pnl + satelitii nu au reusit sa dea jos guvernu’ a fost nevoie sa-i ajute chiar psd-ul cu cateva voturi.
  pe regizori ii cam banuim, la fel si pe producatori.
  putem sa banuim si obiectivele
  Doamne ajuta ca avem mare nevoie !

 4. „în fine putem avea un român get beget ca președinte!”

  român get beget ???

  viorica dancila este jidanca (nu este român get beget).

  Toti care au condus Romania au fost jidani (si ceausescu a fost jidan).

  • Ce-i drept, nu am participat la botezul ei, căci sunt mai mic decât ea : )

  • Draga Eufrosin, ai uitat cum combaturam noi, primii daca nu ma insel, tradarea depravatilor care semnasera in favoarea directivei Lunacek ?!
   Este posibil sa incredintam viitorul copiilor nostri unei creaturi care a votat la Bruxelles in favoarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex?
   https://m.activenews.ro/prima-pagina/Cine-sunt-europarlamentarii-romani-care-au-VOTAT-in-favoarea-casatoriilor-homosexuale-101025
   Nu stiu ce vei face tu in ziua alegerilor, dar eu nu voi calca pragul cabinei de vot. Merg la Draganescu sa aprind o lumanare pentru amaratul si confuzul popor roman.

   • Nu am uitat dragă Clement, căci stau Har Domnului bine cu memoria, precum nu am uitat nici mesajul tău încurajator atunci când am anunțat că voi merge de data asta să votez. Ce s-a schimbat într-un timp atât de scurt?
    Pe un nebotezat nu ai cum să îl convingi să nu mai facă rele căci nu rezonează cu diapazonul după cum se vede, dar pe unul botezat, cred că da. Va fi un vot acordat din pragmatism, nu din convingere. Sper ca mai apoi să ajungă în urechea ei și glasul care îi va șopti: „Dar pentru poporul tău, ce faci Viorico?”
    Tot omul care nu e 100% îndrăcit mai are o șansă de cutremur interior.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: