Nesimțirea lui Iohannis, sau de ce voi merge la vot de astă dată..


Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă condoleanţe familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa, precizând că l-a întristat foarte mult, şi a subliniat că lipsa de infrastructură ucide şi că „nepăsarea criminală a PSD costă vieţi de români”.

„Azi dimineaţă, la şase şi ceva, am primit un mesaj cutremurător – între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic, cu zece morţi şi aproape zece răniţi grav. M-a întristat foarte mult. Condoleanţe! Îmi pare foarte rău. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum şi corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSD costă vieţi de români”, a declarat Iohannis, la Iaşi.

El a subliniat că este nevoie de infrastructură în România „ca de aer”.

sursa: Antena3

Transpare disprețul din afirmația de mai sus.. păi îl vedeți cumva pe cel care numea românii iubitori de familie și normalitate „fanatici religioși” în lacrimi, sau măcar întristat de soarta victimelor unui accident rutier? În fond erau doar niște „deplorabili” din Ialomița, care aproape sigur nu l-au votat! 

Sau plângând soarta fetelor românce, răpite și traficate de bande civile autohtone pentru plăcerea unor degenerați străini? Păi ca șef al statului, nu a știut el de la prima oră ce e cu fetele din Caracal, pentru care nu a mișcat un deget, deși avea atât informațiile, cât și puterea?

Nu e plăcerea gărzii pretoriene mai presus de binele poporului pe care îl conduce nesimțitul ăsta? 

Ca Președinte pentru ultimii cinci ani, nu avea el puterea să miște lucrurile pentru ca România să înceapă să aibă o infrastructură adecvată? Nu a făcut nimic, decât să saboteze fiecare inițiativă bună a guvernului ăstuia nevolnic și destul de habarnist dealtfel. Acum zbiară cum că e vina altora, iar el nici usturoi nu a mâncat..

Președintele României care ar trebui să fie un liant între puterile executivă, legislativă și judiciară, nu scapă absolut nici o ocazie pentru a sfida și dezbina românii, lovind în partidul de guvernământ, precum și în multe alte feluri pe care nu am să le mai enumăr aici. Insul e setat astfel, pur și simplu repetă placa care i s-a pus. Nu cred că a avut vre-un gând original în viața sa.  Răzbate disprețul pentru cei care îl înconjoară, pe fața aia:

Ei, de aceea voi merge la vot de data asta, rupând o tradiție încetățenită în familia mea atunci când vine vorba de președinție sau de euro-rahați. Acum vom vota pentru candidatul care are cele mai bune șanse pentru a-l învinge pe nemernicul ăsta. Poate sunt un naiv, dar dacă maimuțoii de la butoanele serverelor SRI/STS vor decide încă odată soarta țării, măcar marea măsluire să fie împotriva voinței mele. 

Cine e candidatul care mai are oarece șanse? Nu mă pronunț acum, dar sistemul ne-a oferit o adunătură întreagă, capabilă să strângă peste 200,000 de semnături. Liviu Pleșoianu, nu a reușit performanța și dintre toți, suna cel mai veritabil de ar fi avut șansa. Iar Marian Bătăiosu, un bărbat de nota 10, nu va avea niciodată șansa în absența unei minuni.

Doar o atenționare: grijă maximă la năpârcile neomarxiste USR! Orice vot dat lor, e un sprijin acordat vechilor comuniști din cenușa cărora au renăscut aceste lepre. Dacă mutrele lui Barna și Cioloș vă par neaoș românești, atunci votați-i!

Mie îmi pare că ăștia sunt dintr-un alt film, unul cu un regizor prost și jucat de niște actori urâți ca necuratul și lipsiți cu totul de talent.

Asta să fie tot ce are România de dat mai bun?

18 răspunsuri

 1. De acord…dar ce facem daca in turul 2 ies johannis cu barna?

  • Atunci anulăm votul, sau scriem de mână un independent care apare din neant. Cum se vota pe vremuri pentru Bulă, numai cu unul serios de data asta.

 2. Mai bine boicot total al tututor partidelor politice, prin neparticiparea la acesta mascarada de „alegeri”, pentru ca au dovedit ca toate sant impotriva nostra, vandute si acaparate de straini, de oculta iudeomasonica, prin boicotarea celui mai important vot din ultimii 30 de ani : referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018, si pentru a demasca prin boicot masiv, mascarada lor de „alegeri”, a implicarii serviciilor sri/sts, (aflate si acestea sub controlul total al ocultei) in procesul electoral, prin care ajusteaza „votul” din tastatura calculatorului, acolo unde manipularea si minciuna din massmedia strainilor si prin zisele lor „sondaje” de opinie, nu au dat rezultate.

  • Urăsc zicala tembelă „mai bine un rău mai mic, decât unul mai mare”, dar acum există un temei practic:
   toată lumea va fi cu ochii pe PSD pentru îndeplinirea promisiunilor, dar nimeni nu îi va lua la rost pe plăvan, sau pe colegii săi neomarxiști-USR-iști, pentru a nu își fi îndeplinit promisiunile lor de distrugere a țării: regionalizare, lgbt, jaful continuat al resurselor, distrugerea educației etc.

   PSD mai poate fi luat la rost de către popor. Pe ăilalți, numai cancelariile micilor sau marilor puteri, îi trag de urechi.

   Dar nu îndemn pe nimeni să voteze PSD, ci cu candidatul care are cele mai mari șanse să ne scape de dulap, vom vedea cine este acesta.

 3. Poate ar fi bine sa vezi si tu filmul asta: In filmul Netflix “In the Shadow of the Moon” (În umbra lunii), calatori in timp vaneaza “extremisti de dreapta” si se lupta cu „Ideile” pentru a salva lumea!

  • Poate-ar fi bine, iar poate nu. Vrăjmașul știe foarte bine să își facă o propagandă extraordinară, astfel încât să pară invincibil. Scopul e clar – demoralizarea adversarului, făcându-l să piardă războiul fără măcar o luptă.
   Sub oblăduirea Domnului nostru Iisus Hristos, vei vedea însă că toate armele lor sunt nimicuri – fum și bălegar ars.

 4. Foarte bine ca te-ai hotarat sa te duci sa votezi insa… dezvaluie rogu-te , cine-i ” alesul ” ? Iar chestia aia cu Roexit , scoate-ti-o din minte : ne vor da aia cu shutul in KUR atunci cand o vor dorii sau nu vor mai avea nevoie de piatza de desfacere romaneasca , sa fi sigur de asta !

  • Decât să așteptăm un șut în dos, mai bine facem noi pasul înainte nesiliți de nimeni. De resursele și de trădătorii României, ăia întotdeauna vor avea nevoie!
   Alesul și-l hotărăște fiecare după priceperea sa, nu are rost să pornim o dezbatere pe meritele și nemeritele lor.

  • Sutul in partea dorsala din partea occidentului „civilizat va veni cand nu vom mai avea nimic, cand vom fi jefuiti de toate bogatiile si resursele !

 5. Oare o fi corect sondajul asta de opinie?
  https://www.romania-insider.com/romania-presidential-elections-poll-mircea-diaconu
  Ceva mai demult am vazut unul diferit la Cotidianul dar par sa se schimbe mereu.

  • Cred că rezultatele diferă în funcție de segmentul de alegători pe care s-a făcut sondajul. De ex., pe saitul ActiveNews, Nr. I e Ninel Peia, cu 17%. Pe Diaconu chiar numai cei care nu știu ce cauze perverse a spijinit el în PE, îl pot vota.

 6. Ieri a iesit pe sticla si a articulat sacadat :”Vreau un guvern POLITIC”.
  A tras aer in piept si a repetat aiuritoarea propozitie.
  Afirmatia aceasta m-a condus spre banuiala ca din culise ii este prezentat publicului elector cate a sosie a presedintelui, care nu-i la curent cu ce articuleaza sacadat celelalte sosii ale domnului in chestiune.
  Aceasta persoana nu avea habar ca guvernul care a cazut era alcatuit din indivizi aserviti partidului social-democrat, liderului semi alfabetizat si carnetului de partid cu cotizatia la zi.
  Originalul aflandu-se cine stie pe ce plaja planetara, sosia a stigat catre popor „vreau un guvern alcatuit din cotizanti PNL si atat!”
  Spui, draga Eufrosin ca de data aceasta vei merge la vot si cred ca bine faci.Si eu voi merge, pentru a repara greseala facuta data trecuta, neuitand insa ca Iohannis este si de data asta legat de Ponta precum latul de gatul spanzuratului.
  Cei care au imaginat scenariul alegerilor precedente l-au scris si pe cel de anul acesta.
  Cred ca un lucru ar trebui sa le fie limpede candidatilor anume acela ca in exterior nu mai pot conta pe diaspora si in interior, pe tigani.

  • Mă bucur să te re-aud, dragă Clement!
   Nu cred că ar putea exista vre-o sosie care să fie în mod consistent, la fel de proastă precum el.
   Pe lângă că e bou din naștere, mai e și controlat mental și habar nu are că i se face, dar semnele sunt peste tot.
   Ai văzut ce alegeri a făcut (mă rog, nu el) pentru Cultură și Externe?
   Va fi o toamnă foarte interesantă, deie Domnul vreme caldă!

 7. Ca un „arc peste timp” Paul Cozighian ,cel purtat pe brate ( is vorbele lui) la Revolutie de popor si de jurnalistii francezi aflati din intamplare la Bucuresti, se exprima entuziast in Le Figaro in chestiunea alegerilor din Romania.
  Pentru Cozighian, Alesul este Iohannis.
  Pentru noi ,Cozighian fiind un activist de frunte al miscarii Rezist, deducem ca alesul este pus in fereastra pentru postas …

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: