Cine este „papa Francisc”, Jorge Bergoglio cu adevărat – Imagini


Afișând coarnele

Nu pot recomanda îndeajuns de călduros ascultarea acestei predici – nu-i vorba numai despre chestiuni teologice, ci și de alte chestii extrem de interesante, cum ar fi de exemplu, adevărul. 

Pregătiți cina și dați-i drumul – nu veți regreta. În numele „toleranței” și al „diversității”, blestematul Bergoglio le distruge pe amândouă și ne mai cere și sufletul.

 

Închinarea lui „Francisc” Jorge Bergoglio

5 răspunsuri

  1. Unul dintre parintii si duhovnici vrednici ai Bisericii Ortodoxe Romane dar cu parere de rau, fara sa supar pe cineva, nu am aceasta intentie, nu pe deplin ! De ce ? Pentru ca inceputul caderii Bisericii Ortodoxe Romane a fost schimbarea calendarului care a condus la chestiuni deosebit de grave in aspectele liturgice ale vietii Bisericii si a condus apoi la cadere dupa cadere ; toti tac si invoca motive puerile fara legatura cu jertfa permanenta a Sfintilor Bisericii care , permanent cu orice risc si jertfa deplina in istoria Bisericii Ortodoxe, au marturisit cu adevarat adevarul !
    Nimeni nu are curaj sa recunoasca acest lucru din aceleas considerente dar , nerostirea adevarului nu ne elibereaza ,…nu poti sa spui ca din dragoste, sa nu dezbini, nu poti iesi in fata poporului si sa spui : Fratilor, am gresit rau in fata lui Dumnezeu si a oamenilor in 1923 ,….. este totusi un inceput ,…
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute in adevarul Lui !

  2. Multumesc ca m-ai facut atent; a iesit varza , am vrut sa scriu iertare

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: