De ce avem nevoie ca de aer, de un Președinte creștin:


Arhimandritul Dumitru Cobzaru, Exarhul Catedralei Mitropolitane a Clujului, a predicat Duminica trecută din inimă: simplu și splendid. 

A spus ce era de spus, lucruri pe care numai cine are urechi de auzit, le va pricepe.

Împărăția sionistă, sau a cui? Un președinte ca Barack Obama? 

Păi îl avem acum!

În consecință, ne trebuie ca aerul un Președinte creștin. Cum facem ca să nu mai trimitem în locuri de cinste, toate lepădăturile de-acum ‘nainte?

 

 

4 răspunsuri

 1. Presedintele crestin se poate schimba repede sau ii expira mandatul. Conform invataturii crestine singura autoritate legitima sau forma de guvernamint e monarhia. Pluripartitismul si presedintii au o istorie relativ recenta si au foste nascociti de catre stim noi cine pentru a baga dezbinare in societate prin diversitatea de opinii.

  • În principiu sunt de acord, dar cine ne este rege? Timpurile s-au schimbat, nu e bine să rămânem ancorați într-un trecut care oricum nu ne-a fost favorabil. Ce ne-au adus regii străini de neam, încât să merite a fi retrăit? Oricum avem parte de un bis, doar că printr-un președinte străin, biet manager de țară, în favoarea altora.

 2. Nu neg ca e bine sa speram si sa gindim pozitiv, insa pentru a ne da Dumnezeu un conducator crestin trebuie ca mai intii romanii sa se intoarca la crestinism, adica la ortodoxia pe care au cam abandonat-o de mult si de care se leapada in continuare. Atit istoria Vechiului Testament, cit si dupa, e plina de exemple in care chiar si imperii dupa ce si-au abandonat credinta in Dumnezeul cel adevarat si si-au pus nadejdea in dumnezei si ajutor strain au cazut in robie straina. Speranta ca romanii sa se intoarca la la adevarata ortodoxie sade pe zi ce trece. „Însă creştinii ortodocşi să nu piardă din vedere şi aceasta, care se află în Sfânta Scriptură[5] cum că:
  ,,În zilele lui Foca tiranului împăratul elinilor (602-610), un monah sfânt tânguindu-se către Dumnezeu
  zicea: Doamne ! pentru ce un nelegiuit împărat ca acesta ai dat hristianilor ? Şi au ieşit un glas, fără a
  se vedea de unde, zicând: ,,Că mai rău decât pe acesta nu am aflat, pentru răutatea celor ce locuiesc
  acum cetatea”.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: